Te, jotka seuraatte youtube-tiliäni olettekin varmasti jo nähneet kun tein ystävänpäivää edeltäen kaksi jooga videota, joita varten olin kehitellyt pari helppoa rutiinia, jotka voi tehdä oman bestiksen, poikaystävän, tyttöystävän tai jonkun muun kanssaeläjän seurassa.  

Processed with VSCOcam with f2 preset


IMG_8459
IMG_8459

Ensimmäisen videon toteutin Sannin kanssa ja tarkoitus oli pitää kivaa ja synkronoida oma joogaaminen toisen joogaamiseen. Sanni ei ole aikaisemmin joogannut, joten kyseessä on hyvin aloittelija ystävällinen video. Esimerkiksi jos itse olet jo joogaa kokeillut ja on ollut vaikea houkutella kaveria mukaan niin ehkä onnistuisi viimein tämän videon siivittämänä.

Seuraavan videon toteutin Nikon kanssa. Nikolla ei myöskään ole aikaisempaa joogakokemusta, mutta päätettiin silti yrittää paria acrojooga suoritusta videon loppuun. Video alkaa hieman nopeatempoisemmin yhdistellen pilatesta, mutta jatkuu sittemmin rentouttavasti ennen lopun acrojooga kokeiluja. 

Ei tarvitse odottaa ystävänpäivään, että voisi kaverin kutsua joogaamaan vaikka videoiden kuvissa niin lukeekin. Käyvät ihan mihintahansa viikonpäivään vuodesta. Videoita tehdessä otettiin tekeminen huumorilla ja pidettiin yhdessä hauskaa, joten toivottavasti näistä videoista on hupia jos niitä lähdette kaverin kanssa kokeilemaan!

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu