Kuvailtiin hieman tuossa viikko takaperin Roopen kanssa ja sainkin käyttööni muutaman uuden jooga kuvan ja uuden headerin juuri tästä setistä. Tässä siis hieman jooga inspiraatiota ja muutama muu kuva samaisesta setistä.

En tiedä miten hankalaa muiden urheilulajien edustajilla on toteuttaa photoshootteja, mutta kylmässä studiossa aamulla yhtäkkiä venyminen siihen parhaimpaan lopputulokseen on välillä haastavaa. Tein siis heti alkuun muutamat aurinkotervehdykset, että keho lämpeäisi ja oma taipuvuus olisi lähempänä priimaa. Jooga asanoissa on usein myös niin paljon kääntyilyä ja vääntyilyä, mikä on todella hyväksi verenkierrolle ja vatsan alueen elimille, mutta itsellä aamupala on niin suuri osa päivää, että oli todella hankalaa aloittaa päivä pelkällä banaanilla. Täydellä vatsalla en ainakaan itse pysty joogaamaan tai ainakaan en saa sitä mielekästä mielenrauhaa kun mahalla tuntuu sen jälkeen olevan todella suuri huomion tarve.

Did some photoshooting last weekend and here is some of the shots along with some yoga inspiration!


DSC_3590-Edit-Edit
DSC_3590-Edit-Edit Photos by Roope Rainisto

 

 

Kommentit (2)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu