Olin Jopo K:lle mallina ja teemana oli fantasiahahmo. Yllättäen sain jo toistamiseen tämän talven aikana viettää yhden viisi tuntisen jääkuningattarena. Meikistä tuli upea ja Jopon askartelemat asusteet, kruunu ja kaulakoru sopivat teemaan. Tein myös hiljattain VINE -tunnuksen ja saa seurata! Alla yksi vine juuri kyseiseltä päivältä.

Yllä kuva Nikon kanssa ja pieni kollaasi WEARELin Latenightshopping&Seitinohuet -kirppis tapahtumasta, jossa olin niin hostina että myyjänä sen yhden päivän. WEARELin porukka, johon itsekin nykyisin kuulun oli myymässä toimistolla omia vaatteitaan ja asusteitaan huokein hinnoin. Kävijät saivat hypistellä ja sovittaa vaatteita samalla kun nauttivat kahvia ja pullaa. Toimiston seinälle myös heijastettiin videotykillä ysäriajan musavideoita ja muutamia muita, mukana oli myös yksi meikkivideoni. Päivä oli kaikinpuolin onnistunut. Itsekin sain enemmistön tavaroistani myytyä ja jotain tuli ostettuakin. Anyway, jos muut WEARELin blogit kiinnostavat niin tsekatkaa ja tykätkää 

Solmin myös hiljattain LuxStylen kanssa sponsorisuhteen ja ensimmäinen tuote on saapunut arvosteltavaksi. Suomeen rantautuneet Acne Killer maskit ovat herättäneet mediassa huomiota ja nyt pääsin sellaista itsekin testaamaan.

Ensimmäisen kokeilukerran lähtökohdat: Oma ihoni on kuiva ja atooppinen, en ole kärsinyt aknesta, finnejä nolla, pisamia runsaasti.

Ohjeistus on, että maskin annetaan olla 30minuuttia ja sitten pestään lämpimällä vedellä pois.

Ehdin pelata uusinta Tomb Raideria puolituntia eteenpäin maskin kuivuessa ja sitten pesulle. Peseminen vei helposti 5minuuttia, mikä on hieman vaivaannuttavaa. Lopputuloksena pehmeä iho, mikäpäs tässä. Seuraavana päivänä kuitenkin kasvoilleni oli ilmestynyt kaksi finniä. Kyseessä lienee maskin syväpuhdistavat ominaisuudet sillä finniä minulle ainakin tulee kun ylimääräinen lika sisältä päin työntyy ulos. Olin ihan tyytyväinen maskin tehoon näin alkajaisiksi. Viikon päästä kokeilen uudestaan.

Toisen kokeilukerran lähtökohdat: Kuiva atoopikko edelleen, yksi sitkeä finni, pisamia kevätauringon myötä taas lisää.

Pienen googletuksen jälkeen näen miten maskin pitäisi olla ns. Peel off, joten päätän puolituntisen päästä alkaa repimään kuivunutta mustaa väriä pois kasvoilta. Sattuu todella paljon ja iho helottaa kirkkaan punaisena repimisen jäljiltä. Iho on kuitenkin vieläkin pehmeämpi kuin edellisellä kerralla ja tuntuu varmaankin sille silkkiselle vastasyntyneen vauvan iholle kuten sanotaan. Yksittäinen finnini on myös tiessään.

 Lopputulos: Tuotteen pakkaus muistuttaa valitettavasti enemmän estrellan dippejä kuin kauneustuotteita. Tuotteen nimi on myös harhaanjohtava sillä aknea se ei tapa, ainakaan lyhyellä tähtäimellä, mutta edesauttaa sen sisällä muhivan lian syväpuhdistamista, joka aknenkin alla muhii. Hyvä maski kuitenkin, joka saa ihon heleäksi ja ainakin nyt ehkä jokusen finnin pystyy yhdellä kertaa viemään mukanaan. Tuotetta voi tilata kotikokeiluun LuxStylen sivuilta. Hintalaatusuhde on kuitenkin kohdallaan!

Kommentit (3)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu