Ajattelin lokakuun alussa, että huoh ihanaa ku tarvii juhlii halloweenii vaan kerran tänä vuonna. Eh, kuitenkin piti extemporee 12h varotusajalla vääntään toinenkin asu originaalin idean ohelle nollabudjetilla. Kerrotaan nyt ensin Nikon lauantaina hostaamista partyista, joihin asuksi tuli muumio ja koska teemana oli, että jokaisen piti kehittää joku supersankari tai superpahis niin oman hahmoni nimi oli 'mahtava marsa muumio' että olin sit varmaan vähän turpaan ottanut hyvis after all kun vaalea ristikin kaulassa. Backstoorynä vielä olin just tullut jostain polttouunista niin sain heittää mustaa luomiväriä vielä tissivakoonkin (minkä oon tbh aina halunnut tehdä) ja kuppikoko kasvo vähintään kolmella. Ja uunissa kun oltiin niin hyvä ottaa fileet kans messiin ja hoitaa päivän ateria siinä samalla. Asuun meni tänä vuonna vaan 5€ (eli se sideharso) koska kaikki muu oli jo ennalta hankittua. Punaviiniä meni koko halpa viron tuliainen tonkallinen, että muistikuvia ei hirmuisesti ole, mutta ainakin näitä skinkan blogista napattuja kuvia ois pari!

In the beginning of October I was like yey thank god there's going to be just one halloween party this year. Oh well, after all I had to create two costumes and the other one was something I had to come up within 10minutes notice (sort of) and without any budget. But first let me summarize the party that Niko hosted on Sat. There I decided to be a mummy and as the theme was to create your own superhero or supervillain so my creature's name was "mahtava marsa muumio" which means "amazing marsa the mummy" and marsa being a ridiculous nickname my friends keep calling me with (it kinda means like a hamster). I guess I was being a superhero instead of a villain as I was wearing a white cross necklace and all. idk.

Ja lauantaihan lähti käyntiin pienessä vapinassa kun oltiin toisissa juhlissa perjantaina Leijon ja Nikon kanssa, joihin itse sain myös kutsun viime minuuteilla, mikä synnytti jonkinsortin seksikkään arpinaaman, jolla on edelliseltä halloweenilta galaksien välisissä sodissa käytetty ase (minkä niko pölli sit niihin juhliin kun en muumiona enää tarvinnut). Vanhat latexin jämät ja vessapaperit arpien muotoon ja vanha pikkumusta päälle niin oli asu kasassa eli halpaween.

And Saturday was tiny bits of shaky and headachy as Leijo, Niko and I had been to this another Halloween party the day before. And I only got my invite pretty much on the same day which ended up into a sexy scarface who has a gun from a galactic war I was battling in the year before during last Halloween. Old pieces of latex and toilet paper were my makeup along with the fake blood so this year really was a cheapween so hurray.

Ja sitten vielä!! Lupasin frendille, että mainostan seuraavaa: Äänestä DROP THE PILOTin videota tämän linkin takana olevassa skabassa. Voittaja pääse lämppäämään Papa Roachia ens viikolla Tukholmaan. Drop The Pilot on ainut suomalainen vaihtoehto listalla eli Tykkää ja Skrollaa alas ja anna ääni Oskarin bändille!

Kommentit (2)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu