Vihdoinkin video viime Halloweenilta tutulle meikille. Oikean silmän meikki on hieman erilainen, mutta perusidea on sama. Innostuin myös muokkaamaan kuviin ties mitä galaksi taustaa kun kuosi on vielä in hehs. Ärsyttää etten ole spotannut vielä Panstarrs -komeettaa, joka tuossa on maaliskuun ajan iltataivaalla on vilahtanut. Tähdenlennon tosin näin toissailtana yöllisellä kävelyllä, mutta en nyt tiedä menikö pikaisesti toivottu toive ihan läpi kun olin niin pasmat sekaisin siitä, että pitkästä aikaa spottaan meteoroidin iskevän ilmakehään ja vielä ihan keskustassa. Anyway näissä tunnelmissa ois videota alla ja kuten aikaisemminkin, uppaan videot ehkä jopa viikkoakin ennen itse blogimerkintää youtuben puolelle niin kannattaa tilailla kanava hoi.

Here's the makeup vid of the makeup I did for last halloween. The look is a little different on the right eye but the idea is still the same. I got bit excited with photoshop so this entry also includes some fancy hipster galaxy edits haha. I'm quite mad that I still have not spotted the panstarrs comet which has been on the sky during whole march after the sunset. But I live in the city's centre so I guess that makes things bit harder. Anyway here's the video and remember to subscribe to my channel! I always upload the videos first over there and that might be even a week before I actually bother to blog about the look so by subscribing you can be sure you can see these vids when they are fresh and new! 

EYES and FACE
Beauties Factory 120 palette
We Care Icon perfect line liquid eyeliner 1 true black
GOSH Eye liner black inc
Make Up Store Mixing Liquid
Make Up Store Glitter Hologram

LIPS
Baby pink lipstick (brand unknown)
Majolica Majorca Honey Pump Gloss Neo PK246

BGM: lain's room by she 
 singin' in the rain by mint royale

Kommentit (13)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu