Se että olen päivittänyt vain kahdesti koko vuoden aikana on todella tarjonnut aikaa miettiä itse bloggausta ja omaa historiaani sen kanssa. Syksymmällä voin kertoa enemmän projektista jossa olin mukana viime vuonna ja joka tuodaan julki lähikuukausina. Kyseisen projektin aikana tuli todellakin mietittyä bloggausta enemmän ja omia fiiliksiäni sitä kohtaan. Olen tällä hetkellä jo toista kuukautta Californiassa ja vielä kolmisen viikkoa jäljellä. Tällä kertaa reissu on ollut täynnä meikittömiä päiviä ja hiuksetkin on jäänyt harjaamatta ja vain tullut heitettyä ponnarille ennen pulahtamista veteen. Satunnaisia turisti toimia ja shoppailu reissuja lukuunottamatta on tullut vain chillattua. En ole varmaan aikoihin ollut näin pitkällä lomalla.
The fact that I've only updated my blog twice this year has offered me the opportunity to think of blogging itself and my long history with it. During fall I can announce exciting news about a certain project I was part of since last year. That exact project definitely made me think about blogging more deeply and kind of caused the hiatus since I started feeling like I don't want to be documenting my life all the time. Currently I'm once again in California and I still have 3 more weeks left of my stay. This time my visit has had plenty of no makeup days with a messy bun wrapped up before just heading to the ocean. Random tourist stuff and shopping experiences excluded I've just been chilling. I don't think I've been on this long holiday for ages.
Aktiivisuuteni twitterissä ja instagramissakin on ollut suht pientä normaaliin verrattuna ja kuvien ottaminen vähäisempää. Päivittäisiin aktiviteetteihini on kuulunut uiminen, juokseminen, jooga ja löysin lähimaastosta 140 askelmaiset portaat, jotka parhaillan pystyn juoksemaan kymmenen kertaa ylös alas. Tällä hetkellä kuvia tulee otettua vieläkin vähemmän sillä puhelimeni, lompakkoni, korttini ja passini makaavat jossakin tyynenmeren uumenissa viime viikkoisen San Diego reissun jäljiltä. Eräs koditon herra koki oikein hyväksi ideaksi yrittää raiskata ja hukuttaa minut Pacific beachillä ja heitti laukkuni mereen. Tästä tapauksesta selvitty ja poliisille ilmotettu ym, toivottavasti kys tyyppi ei päätä pahoinpidellä ketään muuta ennen kuin jää kiinni.
My activity even in twitter and ig has been quite a bit less than usual also I haven't taken that many pictures. My daily activities have included mostly swimming, running, yoga and running up and down these 140 steps of stairs I found nearby. At best I can do them 10 times during one exercise. Haven't really taken pictures either and now I definitely won't be doing that since my passport, phone, credit cards and everything is somewhere deep in the pacific ocean due some guy trying to assault me in the ocean during my trip to San Diego last week. I've reported to the police and I'm fine now but damn...
Outfit postaus ja paljon aiempaa, mutta jotakin mitä on tullut käytettyä täällä erityisen paahtavassa plus kolmissa viisissä. Oikeastaan olen jo jotenkin niin tottunut että vähempi lämpötila kuin +25 tuntuu kylmältä ja tarviin takkia. 
Outfit pic from a while back but this is how I've kind of been dressing up entire summer now since being in this plus thrity five weather. Actually I am so used to it that anything lower than +25 feels cold and i feel like i need a jacket.
Outfit
Shirt Forever21
Jeans Forever21
Jewelry Seppälä

Juuri ennen kuin saavuin Californiaan värjäsin tukkaani tummemmaksi ja lähemmäs omaa juurikasvun sävyä sillä ajattelin, että en halua huolehtia juurikasvun blondaamisesta kun olen ulkomailla ja ei ole sitä omaa vakikampaajaa. Oman hiusvärinkin näkeminen on kiinnostunut jo pitkän aikaa ja siksi olen antanut juurien kasvaa nyt kun se blendaantuu sopivalla liukuvärjäyksellä. Anyway halusin vain päivitellä että moi maailma täällä ollaan, passitta ja puhelimetta tosin mutta elämä on ja toiv viikon päästä saan uuden passin postissa maksettuani hikiset pari hunttia siitäkin vaivasta.
Just before I had my flight to Cali I did dye my hair bit darker and closer to my own hair color. I didn't want to worry about bleaching my hair constantly during my visit here when I don't have my own trusted hairdresser yet.  I also really wanted to see how my own hair color look likes and just let it grow. Anyway I really wanted to update to say hi world wadap I'm still here.

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu