Kävin 21.päivä yksin junalla Antwerpenissä ja pääosin liikuskelin Meir -kadun kulmilla ja shoppailin. Kaupunki oli ihmisiltään ja ilmapiiriltään hyvin erilainen Brysseliin verrattuna ja oli todella mielenkiintoista nähdä myös toinen kaupunki Belgiasta.
Mentiin  19.toukokuuta bussilla Amsterdamiin. Suosittelen yhtiötä megabus.com koska ihan laatubussit ja kuitenkin maksettiin vain 5€ per suunta itse matkasta, johon meni kai 3h. Jäi näkemättä paljon kaikkea, joten tähtään kyllä uuteen Amsterdam visiittiin jossain vaiheessa. Tutustuin Amsterdamissa tosiaan Geneveen (josta kuva alempana) ja Lindseyhin, joten tuli nähtyä kaupunkia opastuksen kera.

Kommentit (5)

Anonymous

miten tutustuit noihin tyttöihin siellä? tuliko ne ihan randomisti jutteleen vai mitä? :D sori vähän outo kysymys.

Aaa siis Geneve on Marian kaveri joka asuu damissa ja Lindseyhin tutustuin sit Geneven kautta :D sori olin ehkä merkinnässä liian epäselvä.

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu