Julkaisin tänään youtubessa uuden tyyppisen videon minulta. Aion tehdä meikkivideoitakin jatkossa aina silloin tällöin kun niitäkin tunnutaan katselevan, mutta haluan myös laajentaa repertuaariani. Yksi aihe joka on erityisen läheinen on nimenomaan ihonhoito. Aloitankin nyt aluksi nelijaksoisella videosarjalla, jossa jokaisessa videossa kerron ihonhoitorutiinistani riippuen siitä miltä ulkona näyttää. Aion käyttää videoissani englantia, mutta jos on toivetta tekstityksille niin siitä palautetta saa laittaa! Aksenttikin kun löytyy, joka toivon mukaan sekin tässä paranisi kun videoita teen. Ja ylipäätään jos on jotain aihealueita, joista haluatte että puhun niin saa ehdottaa. Suomeksi ajattelin jotain kälätysvideoita myös ehkä tehdä. Mutta tässä se nyt olisi, eka ihonhoito videoni!

So here comes a new type of video release from me. I'm going to make some makeup videos here and there now and then since it seemed like people actually look forward to those. But I also want to expand my themes. One subject that is very dear to me is skin care and one of the video series I am making is about season-based-skincare-routine where you have to switch your routine a little bit according to how it looks like outside. I'm doing my videos mostly in english, and I do have an accent so hopefully that isn't too big of a problem. I wish to improve in that area too as I keep on doing this.  So here it is, my skin care video for the fall!


Products used in this video: 

Garnier Nourishing Cleansing Oil
Garnier Smoothing Cream Cleanser
Madara Comforting Toner
Etude House Collagen Moistfull Emulsion
Nivea Soft Moisturising Cream
L'Oreal Sublime Sun Screen SPF 30
Innisfree Green Tea Mineral Mist
Elizabeth Arden Millenium Night Renewal Cream
Elizabeth Arden Intervene Night Cream

Kommentit (0)

Seuraa 

Marinka Essel
Harrastan joogaa päivittäin ja tubetan, minkä vuoksi en enää vain vloggaa vaan olen myös Suomen ensimmäinen v-joogaaja ja pyrin inspiroimaan muitakin rakentamaan parempia vatsalihaksia ja mielenrauhaa yhtäaikaisesti. #ABSandPeace

Muita hallitsevia aiheita liikunnan ohella niin blogissani, että arjessani ovat ihonhoito, muoti ja matkustaminen.

 

OTA YHTEYTTÄ
info@marinkaessel.com

 

Seuraa myös muualla SoMessa!

 

Teemat

Blogiarkisto

2015
Kesäkuu
2014
Toukokuu