Jokaisella naisella on enemmän tai vähemmän vaihtuvat kauneudenhoidon rutiinit. Jos ulkonäkösi huolitteluun liittyy myös joukko hyväksi havaitsemia kosmetiikkatuotteita, voit helpottaa arkeasi hankkimalla kosmetiikkaa netistä perinteisen tavaratalon kosmetiikkaosaston sijaan. 

Tilaamalla hiustenhoidon suosikit, meikit sekä ihollesi sopivat ihonhoidon tuotteet netistä, voi ostokset tehdä helposti yhdellä kertaa, mihin vuorokaudenaikaan tahansa. Internetissä toimivilla kosmetiikka liikkeillä on monesti tarjolla laajempi tuotevalikoima sekä useita kosmetiikan merkkejä, joita Suomen kaupoissa ei ole saatavilla. Tämän lisäksi kauneudenhoidon tuotteiden hinnat ovat verkossa monesti myymälöitä edullisemmat ja parhaimmassa tapauksessa postikulut sisältyvät tuotteen hintaan. 

Vältä tavaratalojen ruuhkaiset kosmetiikkaosastot ja tee ostoksesi vaikka suoraan kotisohvaltasi. Kosmetiikan tilaaminen netistä on entistä helpompaa sen nopeuden ja helppouden ansiosta. Alle löydät kootut vinkit ja ohjeet siihen, kuinka kosmetiikan tilaaminen verkosta on entistä helpompaa ja takuulla luotettavaa. 

Vertaa meikkejä ja kauneudenhoidon tuotteita tarjoavat sivustot ennen tilausta

Kosmetiikkaa myyviä verkkokauppoja toimii Suomen markkinoilla useita kymmeniä, jopa satoja jos ulkomaalaiset toimijat lasketaan mukaan. Löytääksesi sinulle parhaimman vaihtoehdon, vertaa eri toimijoita keskenään. Vaikkei hintaero olisikaan suuri, kannattaa tarkistaa kuinka hyvin valikoima kattaa etsimäsi tuotteet. Jos suosit luonnonkosmetiikkaa, etsi siihen erikoistunut verkkokauppa, jolloin löydät etsimäsi huomattavasti helpommin normaalin kosmetiikkaliikkeen sijaan, jossa tarjolla on todennäköisemmin hyvinkin rajattu määrä etsimiäsi tuotteita. 

Vertaamalla sivustot ennen tilaamista, voit jatkossa tilata kosmetiikkaa sekä hiustenhoidon tuotteet keskitetysti samalta sivustolta vain muutamalla klikkauksella. 

Lue muiden tilaajien kokemuksia ja tuotearvosteluja

Lähes kaikilla kosmetiikkaa myyvillä sivustoilla on mahdollisuus kirjoittaa tuotearvostelu tilaamistaan tuotteista tai verkkokaupan palvelusta yleisesti. Kokemukset ja tuotearvostelut kertovat paljon paitsi tuotteen laadusta, myös verkkokaupan luotettavuudesta. Ajoittain kokemusten joukosta voi napata myös loistavia käyttövinkkejä, joiden avulla saat tuotteestasi yhä suuremman tehon. 

Oikeiden tuotteiden valintaa helpottavaa tuotesuositukset, jolloin verkkokauppa ehdottaa käyttäjälleen valmiiksi tuotesarjan muita tuotteita sekä tarvittavia kauneudenhoidon välineitä ja tarvikkeita. 

Jos kosmetiikan aitous arvosteluista huolimatta epäilyttää, voi verkkosivuston ja tuotteen aitoutta tarkastella vertaamalla tuotteen hintaa muiden kauneudenhoidon sivustojen hintoihin sekä etsiä netistä muiden käyttäjien kokemuksia verkkokaupasta tilaamisesta. Varmin tapa välttää huijaukset on suosia luotettavia toimijoita kuten pohjoismaiset Nordicfeel, Biodelly tai suuremmat kansainväliset toimijat kuten Feelunique tai Lookfantastic.

Testaa tuotteet ennen tilaamista

Oikean sävyn löytäminen meikkivoiteiden, puutereiden sekä muille iholle levitettävien värituotteiden osalta voi osoittautua haasteeksi. Jos tiedossasi on oma sävy, voit huoletta valita vastaavan sävyn samalta tuotemerkiltä, mutta mikäli et ole aivan varma sinulle sopivasta väristä, tarkista onko sinun mahdollista tilata verkkokaupalta veloitukseton näytepakkaus. Toinen vaihtoehto on piipahtaa lähimmässä myymälässä testaamassa tuote tai tilata se vasta kun olet varma oikeasta sävystä. 

Säästä rahaa tilaamalla enemmän kerralla sekä hyödyntämällä alennuskoodit ja tarjoukset

Verkkokaupasta tilaamisen ehdoton etu on edullinen hinta sekä useat vaihtuvat tarjoukset. Monilta sivustoilta löytyvät viikottain vaihtuvat tarjoukset sekä rajatun ajan voimassa olevat alennuskoodit, joiden avulla voit säästää tilauksesi loppusummasta kymmeniä euroja. Tarjoukset ovat tuntuvia etenkin hankkiessa kalliimpia kauneudenhoidon tarvikkeita kuten suoristusrauta, kiharrin, epilaattori tai lämpörullat. 

Jos alennuskoodeilla tai tarjouksilla on minimiostorajoitus keskitä kosmetiikkaostoksia, tee kimppatilaus tai hanki meikit yms. tuotteet varastoon, jolloin saat enemmän kosmetiikkaa edullisempaan hintaan. Jos et jaksa etsiä tarjouksia ja alennuksia tuntitolkulta, klikkaa itsesi alennuskoodi sivustolle, josta näet kaikki voimassaolevat alennukset ja tarjoukset kymmeniin verkkokauppoihin kootusti yhdellä sivustolla. 

Kommentit (0)