Kevyt, nopea ja terveellinen naposteluherkku joka maistuu myös perheen pienimmille (eikä pelkästään sen takia että kyseessä on kuitenkin SIPSIT) 

Lehtikaalisipsit

Lehtikaalia

(2 rkl) Oliiviöljyä

Suolaa

 

Huuhtele lehtikaali ja revi siitä sopivan kokoisia paloja, asettele ne pellille leivinpaperin päälle.

Lisää lehtiin hieman oliiviöljyä ja ripottele päälle suolaa oman maun mukaan

Laita uuniin 150 asteeseen 20-25 minuutiksi. Varo ettet polta..

Öljyn kanssa suosittelen melkein mielummin liian niukkaa kuin sopivalta tuntuvaa määrää, ellei halua syödä suupielet ja sormet öljyttynä.. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Koti kujalla-blogissa pohditaan välillä syvällisiä, innostutaan ideoista, tehdään itse ja sisustetaan vanhaa omakotitaloa pienin, välillä tuskallisen hitainkin askelin. Olen Piia, kolmen lapsen kotiäiti, jolla on aviomiehen mielestä liikaakin ideoita ja jonka vuorokaudessa on aina liian vähän tunteja

Instagram