Pääsiäinen alkaa olla lopuillaan ja houkutuksistakin on selvitty. Meillä oli tapahtumarikas pääsiäinen ja kävi vieraita enemmän kuin viime vuonna yhteensä. Olimme vuokranneet paljun ja itse allekirjoittaneena lilluin siellä yhteensä 15 tuntia neljän päivän aikana. Vieraaksemme saimme ihanan siskoni ja hänen lapsensa, vanhempani, miehen serkun perheineen ja mieheni äidin ja kummitädin. Oli kyllä elämäni paras viikonloppu tässä talossa! :)

Pääsiäissiivoukset aloitin hyvissä ajoin viime viikolla ja leipomusten teon myös. Olin varustautunut isolla määrällä erilaisia suklaita, suolapähkinöitä, vaahtokarkkeja, kindermunia, muroja, makutuorejuustoja ja -rahkoja ynnä muuta sellaista turmiollista. Leivoin kinderjuustokakun ja marenkipavlovan, daimmuffinseja, rockyroadia, pari pellillistä pizzaa ja sienipiirakan. Anopilta sain lusikkaleipiä. Torstaiaamuyöllä käydessäni vessassa söin vähän turkkilaista jugurttia ja avasin herkkukaappimme oven ja katsahdin siellä lojuvia kahdeksaa suklaalevyä mutta sain kuin sainkin oltua koskematta yhteenkään niistä. Torstaina alkaessani leipoa daimmuffinsseja pilkkoessani daimsuklaalevyä vesi herahti kielelleni ja teki ihan älyttömästi mieli ottaa palanen suklaalevystä parempiin suihini. Tiedättekö sen tunteen, kun vesi oikein slurpsahtaa kielelle ja tekee mieli potenssiin sata ottaa jotakin suuhunsa, kuinka vaikeaa silloin on pitää sormet erossa siitä hekkupalasta, joka on ihan edessäsi ja voisit syödä sen ilman että kukaan edes näkee tätä turmiollista hetkeä?! Sellainen minulla oli silloin torstaina, mutta jotenkin pystyin kuitenkin olemaan ottamatta sitä suklaata suuhuni, en edes sitä pientä lohjennutta suiroa maistanut mikä leikkuulautaan jäi valmistuksen jälkeen. Jee, hyvä minä!! Tunsin suurta tyydytystä siitä, että en syönyt mitään sillä hetkellä ja olin enemmän kuin tyytyväinen itseeni. :)

Miehen serkun perhe saapui perjantaina ja silloin juodessamme kahvit maistoin sekä kinderkakkua että pavlovaa. Sen tein vankalla päätöksellä, että täytyyhän minunkin omia tekeleitäni testata. Näiden kakkujen syöminen jäi kuitenkin tähän yhteen kertaan ja uudelleen en niitä suuhuni laittanut. Eilen kahvitellessamme anoppini ja mieheni kummitädin kanssa maistoin anopin tekemää juustokakkua ja omaa rockyroadiani, joten sen verran sokeria olen taas eilen suuhuni laittanut. Lisäksi olen heitellyt kitusiini muutamia anopin lusikkaleipiä niiden ohitse kulkiessani. Sokerillahan nekin on kuorrutettu, joten kyllä täytyy myöntää, että sokerilakkoni on tässä kohtaa pettänyt. Nyt täytyy kuitenkin taas lopettaa sen syöminen ja palata ruotuun oikein kunnolla. Muuten leipomisesta yli jääneet suklaalevyt ovat kohta historiaa käydessäni aamuyöllä vessassa ja vähän kaapeilla kolistelemassa...

Jonkin verran tuli käppäiltyä pääsiäisen aikana sekä tehtiin siskoni kanssa pumppi perjantaina, josta tuli jalkani tosi kipeeksi. Muuten aika on mennyt paljussa lilluessa ja herkkupöydissä istuessa. :)

Toivottavasti teilläkin oli ihana pääsiäinen ja olette nautiskelleet takatalvesta! :D

Pian arki taas koittaa ja tämä ihanuus loppuu kun palautamme paljun takaisin omistajalleen ja aloitamme valmistautumisen keväthommiin.

Palataan taas! <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kevätperhosen lento seuraa Suvin matkaa tuhdista merkittävästä ylipainosta kohti kevyempää oloa. Kymmenen vuoden kilojen edestakaisin seilaaminen ja sen vaikutukset kehonkoostumukseen ovat olleet turmiolliset. Koko ylipainon ajan painonmuutokset ovat noudattaneet täsmälleen samaa kaavaa: keväisin kova dieetti ja sitä myöten kevyempi olo ja syksyllä painon kerryttäminen +7-15 kiloa, viime syksynä se 15 kiloa... ja keväällä taas dieettirumba alusta uudelleen. 

Karrikoidusti sanoen Suvi ahmii vuoroin suklaata ja sipsejä, vuoroin painonpudotusohjelmia ja kuivaa kanaa, vuodenajasta riippuen. Nyt on tavoitteena päästä parempaan kuntoon, ja mikä tärkeintä, pysyä siinä. On tarkoitus oppia pitämään itsestään niin paljon, että tämä kauhistuttava painonjojoilemisen kaava saadaan pysäytettyä. Matka parempaan oloon on pitkä ja mutkikas eikä maalia ole vielä näkyvissä..