Kaiken treenaamisen vastapainoksi päätin kokeilla Canderelin stevialla ja kaakaolla mokkapalojen tekoa.

Ja apujoukot perheestä löytyy joka lähtöön. Meidän perheen kuopus, herra 5 v. on erittäin kiinnostunut leipomisesta. 

Resepti löytyi Canderellin omilta sivuilta www.canderel.fi, tosin siellä käytettiin makeutukseen Canderel-jauhetta. Itse käytin Canderel Greenin steviaa ja jauhoina täysjyvävehnäjauhoja. Pintakuorrutus tehtiin perinteisesti apukokin toiveiden mukaisesti. Tietty pinnalle piti laittaa myös nonparelleja.

Pintakuorrutus:
½ dl kuumaa vahvaa kahvia
0,25 dl kuumaa voisulaa
n.3 dl tomusokeria
3 rkl Canderellin kaakaojauhetta

Lopputulos oli todella hyvä, ei ehkä niin kuohkea, kuin sokerilla ja normi puolikarkeilla vehnäjauhoilla. Maku ehdottomasti yhtä hyvä.

- Sirpa

Kommentit (7)

Seuraa 

Kaupallinen yhteistyö:
Neljän naisen projekti kohti hyvännäköistä ja terveellistä elämää. Miia, Heidi, Maarit ja Sirpa tarttuivat haasteeseen ja tavoittelevat jokainen omaa unelmakuntoaan. Yksi haluaa kiinteytyä sekä oppia syömään ja treenaamaan oikein, toinen on kyllästynyt kuulemaan kuinka laihalta ja riutuneelta näyttää ja kaksi tarvitsee tsemppiä ja uusia ideoita painonpudotukseen. Toisinaan vuodatetaan onnenkyyneliä, toisinaan hikipisaroita, mutta periksi ei anneta!

BLOGGARIT:

Heidi, 36v.

Maarit, 36v.

Miia, 39v.

Sirpa, 47v.

KAUPALLISESSA YHTEISTYÖSSÄ MUKANA:






Blogiarkisto

2015