Raikasta, reipasta maanantaita!!

 

GOOOOOD MONDAY MORNING BABES!!!

 

Ja iso annos raitista meri-ilmaa täältä!

Eilen oli tosiaan päästävä yhdessä ulos ja seikkaaltiinkin aika monta tuntia rantakallioilla/-poluilla. Ompulla on muuten a) kauhea kilpailuvaisto b) kauheasti energiaa, joten sen kanssa sai juosta kilpaa posket punaisiksi. Plus että se alkaa olemaan jo aika nopsa. Huh.

Ja niin, näin paljon täällä on nyt lunta! :D 

Hyvää maanantaita, nauttikaa aamukahveistanne, haukatkaa palanen raikasta talvi-ilmaa oven avatessanne ja viettäkää oikein superhyvä, energinen maanantai! 

Kommentit (11)

Vierailija

ei!H jos tämä olisi facebook-viesti, laittaisin vain "tykkää". Miksei voi olla tykkäys-nappulaa? :)

Vierailija

Teillä on kyllä tosi kaunista sieläl ja nuo paikat kyllä ihan huutaa seikkailijoita tutkimusretkille:) Täällä Perämeren pohjukassa merikin on vähän niin ja näin ja rantakalliot kyllä puuttuvat...Mutta lunta meillä kyllä riittää! 

Reipasta viikkoa!

http://sannamamainprogress.blogspot.fi/

Vierailija

ihania kuvia. nämä voisi melkein pistää sanakirjaan "onnellisuus" -sanan kohdalle :)

Vierailija

Melkein voin tuntea raikkaan meri-ilman tuoksun. Oletpa ottanut upeita otoksia. Muutamat valokuvat ilmeisesti majakalta?

Inger

Vierailija

Heissan,taasen aivan ihania valokuvia joissa on tunnelma tallella, vaikkei lunta olekaan. Helmikuisin ja melkein lumettomin terkuin Minna:)

Vierailija

Tuo alin kuva on ihana! Siinä on niin paljon ilmassa riemua! :)) Täällä rämmitään loskassa ja lätäköissä. Kolmatta viikkoa mennään plussakeleillä. Ihana helmikuu, sopii tällaiselle kevään odottajalle! :):) Varusteistahan se on vaan kiinni, voiko ulkona olla! Ja, ihana kuunnella talitinttien sirkutusta -kuin konsanaan huhtikuussa!

 

Olis huippua tietää, mitä mieltä oot olympialaisista :) Katsotko, kannustatko? Tiukkoja matseja, otteluita, laskuja, hiihtoja :) Tietysti se myös aina jännittää, näyttääkö Norja muille perävaloja.. Sotsissa on kyllä saatu katsella valkopukuisten menoa... Heja Sverige! :S

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 Seuraa blogiani >

Kalastajan vaimo somessa:

Facebook
Instagram

 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010