*yhteistyössä Hiusmuotoilu Inochin kanssa

 

Hei, kuvissa vilahtelevat tuotteet olen saanut kampaajaltani Hiusmuotoilu Inochista - ja niin saa viisi teistäkin! 

Tähän postaukseen kommentoimalla viisi teistä voittaa siis aivan superihanan ylellisen hiutuotepaketin, johon kuuluu shampoo, hoitoaine, hiusnaamio sekä hiuksiin jätettävät hoito. Neljä loistotuotetta.

Kerastasen uusi Magistral -sarja on superhoitava ja siksi aivan omiaan kesän lopulle pehmentämään hiukset syyskuntoon. Mulla nämä ovat jo kovassa käytössä ja etenkin hiuksiin jätettävä hoitovoide, tuo pienin purkki; Creme Magistrale on nousut suosikiksi. Mutta kuten sanottu, kaikki neljä ovat aivan loistotuotteita ja innoissani jaan niitä eteenpäinkin.

Väristä saan jonkun verran kyselyjä; mullahan on aina tapana laittaa hiuksiin sekä tummaa että vaaleaa raitaa - en ole varmaan koskaan laittanut pelkkiä vaaleita raitoja. Enkä koskaan ihan vaaleinta blondia, siitä tulisi liian kova. Tälläkin kertaa värin on tehnyt Inochin loistava Ansku; luotan suosiolla ammattilaiseen. :)

Hiustenlaittovinkit jäävät toiseen kertaan, mutta youtubesta löytyy paljon "muntapaisia" lettiohjeita jos etsit "dutch braid" -videoita. Letitän lähes aina hollantilaiseen tyyliin, eli  alakautta niiin, että letistä muodostuu muhkeampi ja selkeämpi. Kurkaapa! :)

 

Kiitän kovasti myös ed. postauksen saamastaa innostuksesta. <3 Lämmittää kovasti mieltä. Palaan tänään kaikkiin kommentteihin.

 

Mutta nyt; kommentoi, jos hiuspaketti houkuttelee! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 Seuraa blogiani >

Kalastajan vaimo somessa:

Facebook
Instagram

 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010