~ja Helein voittaja

 

Ensinnä; edellisen postauksen Helein -arvonnassa onni  tosiaan potkaisi seuraavaa kommenttia:

 

290/380

klo 17:29 | 24.9.2016

voi, nyt kun se onni nyt potkaisisi!

 

Että laitapa yhteystietoja sähköpostiin: johannaalvestad@gmail.com :))

 

Noin muuten laitoin tällä kertaa kuvia viikonlopulta; uusimmasta neuleesta. Tämä on vähän sellainen vaikeampi, johon en voi ohjetta heittää ihan samantien. Tätä on säädetty ja purettu keskivertoa enemmän enkä suosittelisi itse käyttämääni lankaa, sillä neuloin tämän tupla-alpakasta, mikä tuli kalliimmaksi kuin olin suunnitellut. Mun täytyy siis vähän miettiä miten saan tästä fiksumman ohjeen ettei teidän tarvitse tehdä samoja vihreitä ja että saatte neulottua vähän kivuttomammin. Mutta ehdottomasti neulomisen arvoinen, ihanan klassinen ja superlämmin perusneule, joka on loppujen lopuksi aika nopea neuloakin. Ja takuulla mun vaatekaapin ikuisuusneule, tykkään tosi kovasti. (Nyt puikolla valmistuukin jo neuletta Ainolle, hurja neulomisbuumi menossa! :D)

 

Näiden kuvien myötä rauhallista viikon alkua. Huomasin hyvin taas itse miten "iso luonto" rauhoittaa. Meren rannalla tai metsässä omat kiireet ja haasteet tuntuvat ihan pieniltä. Ja joihinkin asioihin ei vain vaikuttaa eikä niillä kannata kiusata itseään. 

Hartiat alas. Ole kiltti itsellesi, jotta jaksat olla hyvä muille. Ehditään tekemään se mitä ehditään. Se on tarpeeksi hyvä. Mulla on ainakin tiedossa aika paljon hommaa, mutta meinasin aloittaa aamun viisi minuuttia ajoissa, hymyillen ja rauhallisesti hengittäen. Jätän kaikki ylimääräiset vaatimukset ja odotukset, joita helposti itselleen kasaa. Ehdin sen minkä ehdin, se on tarpeeksi hyvä.

Iso annos raikasta, suolaista meri-ilmaa täältä. <3

 

 

Kommentit (4)

suklaamuru

*syvä hengitys* Kiitos samoin, hyvää ja rauhallista viikkoa! Nautitaan pienistä hetkistä ja ollaan kiitollisia. Hyvä muistutus tänne vauva-arkeenkin <3

NelliL

Kaunis neule. Nämä on juuri niitä aikoja kun haluaa kietoutua lämpimiin neuleisiin. Itse tosin olen menettänyt kiinnostuksen niin neuleisiin kuin myös ompeluun. Omien neuleiden kanssa homma takkuaa ja ompelut eivät vaan suju. Mutta ehkä myöhemmin sitten :) 

Kivoja kuvia, neule sopii hyvin tuonne maisemaan, ihanaa alkanutta viikkoa!

mintun

Ihana neule ja upeita kuvia!

Täälläkin neulomisbuumi meneillään, ihanan rauhoittavaa puuhaa! Syksy on mielestäni vuoden parasta aikaa, luonto on kaunis ja ilma raikas. On ihana kulkea metsässä tai meren äärellä. Rauhoittua kutimen ääreen kotona. Polttaa kynttilöitä ja nauttia puhtaasta kodista. Elämä kapeutuu kesän jälkeen, mutta muuttuu monin verroin syvemmäksi. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

 Seuraa blogiani >

Kalastajan vaimo somessa:

Facebook
Instagram

 

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010