vaatteet saatu Stormberg : koodilla JOHANNA20 saatte tekin näistä -20% alennuksen!

 

Muistelen lauantaita vieläkin vähän unelmapäivänä; aamupäivällä ensin kävelin jumpalle ja takaisin - iltapäivän vietimme luonnossa retkeillen auringonlaskuun asti. Päivän tärkein ateria: nakkeja ilta-auringossa. 

Samalla on taas hyvä aika kehaista yhteistyökumppanini, Norjan suurimman ulkoiluvaatevalmistajan Stormbergin vaatteita. Meillä on näitä koko porukalla (kuten monella muullakin norjalaisella) ja etenkin housut ovat mun ja miehen lempparit ja kovassa kulutuksessa. Todella hyvä istuvuus ja ulkonäkökin vielä, näissä kehtaa mennä muuallekin kuin metsään. Tykkään Stormbergin housuista ihan kympillä; niin ulkopöksyistä kuin jumppatrikoistakin. Toinen mun kevätsuosikki on toi oranssi takki, jossa on mustat fleece-hihat. Se on päällä juoksu- ja kävelylenkeillä ja takin alla retkillä. 

Hyvissä vetimissä ulkona jaksaa viettää aikaa vaikka koko päivän ja lenkille oikein tekee mieli. Ei tarvitse niin kauheasti raahata itseään mihinkään! :D

 

Niin. Sinne ulos kannattaa lähteä. Luonnosta tulee vaan jotenkin niin hyvä mieli. Rauhallinen olo. Sen vaikutusta ei kannata koskaan aliarvioida. En enää koskaan pidä metsässä kävelyä vanhusten ja muuten nössöjen hommana. Se tekee hyvää mielenterveydelle, oikeaa terapiaa. Parasta on kai se, miten pieneksi itsensä ja kaikki kurjat asiat tuntee ulkona - ja miten suurilta kaikki hyvät asiat tuntuvat. Ja se olo illalla kotisohvalla. Raikkaan ilman puremat posket ja rauhallisen väsynyt kroppa. Halpaa parhautta. Kuten ne parhaudet usein ovat.

Vanhoja juttuja, kyllähän nää kaikki tietää. Ja aina se vaan yllättää yhtä iloisesti.

Muistakaa lähteä. <3

 

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Johanna kirjoittaa elämästään norjalaisen kalastajan vaimona ja kahden söpöliinin äitinä. Blogissa pohditaan, miten arki voi olla kaunista, esitellään päivän asuja ja ihania sisustusasioita – sekä välillä pohditaan syvällisiä.

Blogiarkisto

2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010

Instagram