Blogia kirjoittaa jopa kansainvälistä huomiota saanut Irina Holmberg, joka auttaa työkseen naisia menestymään uuden elämänkumppanin löytämisessä.

Vuosien saatossa olen työskennellyt tuhansien naisten kanssa, jotka etsivät aktiivisesti uutta elämänkumppania. Yleensä heti ensimmäinen tehtäväni on psyykata asiakkaani pääkoppa kuntoon, sillä usein suurimmat esteet uuden kumppanin löytämiseen ovat sieltä.

Koska erilaiset toistuvat ongelmat ovat tulleet vuosien varrella hyvin tutuksi, niin ajattelin avata niitä hieman tässä kirjoituksessa.

 

Virhe #1: Deittailet edelleen samoin kuin parikymppisenä

Kun olit parikymppinen, niin katselit ainoastaan komeiden ja lihaksikkaiden miesten perään. Tämä oli (ja on edelleen) vahvasti koodattuna DNA-systeemiisi luolamiesajoilta, jolloin naisen oli käytännössä välttämätöntä löytää vahva ja geneettisesti hyvä mies, jotta jälkikasvun suojeleminen onnistuu.

Kun mittarissa on yli 50 ikävuotta, niin et todennäköisesti ole enää lisääntymässä. Siitä huolimatta, kun käyt ulkona erilaisista tapahtumissa, niin minkälaisiin miehiin katseesi takertuu? Komeisiin ja lihaksikkaisiin tietysti. Jutun juonena on se, että ulkonäkö ja suuret lihakset eivät ole enää sitä, mitä todella tarvitset nykyisessä elämänvaiheessa (tai välttämättä ikinä ennenkään). Miksi asia sitten on näin? Sen takia, että todellisuudessa tarvitset kumppanin, joka on aina siellä sinua varten ja valmiina tukemaan niin elämän nousukausina kuin myös heikkoina hetkinä.

Tulevaisuudessa, kun etsit sopivaa elämänkumppania, niin kiinnitä huomiota ensisijaisesti henkilön luonteeseen ja tarkista jaatteko samoja arvoja. Samankaltaiset arvot ja huumorintaju ovat kuin teholiima, joka pitää uuden parisuhteesi kasassa.

 

Virhe #2: Uskot pessimistisiä ystäviä

Mikään ei kaada unelmiasi tehokkaammin kuin negatiivisen ajatusmaailman omaavat ystävät. Parhaita tässä ovat erityisesti naiset, jotka ajattelevat, että hyviä miehiä ei ole enää olemassa (tai ainakaan deittipalveluissa).

Heidän asenteensa voivat toimia suurena esteenä sille, että löytäisit uuden elämänkumppanin. Jaa miksikö? Siksi, että negatiiviset ajatukset ovat kuin virus, joka tarttuu kosketuksesta. Jos kuuntelet näitä ajatuksia päivästä toiseen, niin helposti alat uskomaan niitä itsekin.

Jos haluat löytää uuden kumppanin, niin kannattaa ensisijaisesti suosia sellaisten ystävien seuraa, jotka omaavat positiivisen elämänasenteen ja osaavat nauttia elämästään. Jotta löydät unelmiesi miehen, niin ihan ensimmäisenä SINUN täytyy uskoa siihen, että se on mahdollista. Ja mahdollista se onkin. Etenkin Suomessa, parhaat deittisivut yli 50-vuotiaille ovat oiva paikka elämänkumppanin löytämiseen ja niitä kannattaakin harkita. Muun muassa 50Plusmatch ja E-kontakti ovat kasvattaneet melko suuren käyttäjäkunnan.

Muista se, että kukaan ei ole synnynnäinen deittailija, vaan ne taidot on opeteltava. Älä siis masennu jos viettytaitosi ovat ruostuneet vuosien varrella vaan lähde ennakkoluulottomasti kokeilemaan.

 

Virhe #3: Etsit “aitoa” rakkautta, etkä elämänkumppania

Rakastuminen ja ihastuminen on aina mahtavaa ja mikään ei voita sitä tunnetta, kun perhoset lentelee mahassa ja tiedät kuuluvasi yhteen kumppanisi kanssa. Tämän tunteen sinulle aiheuttaa hormoni nimeltä Oksitosiini, jonka takia et pysty ajattelemaan täysin selkeästi ja tunnet vahvaa vetoa kumppaniisi.

Rakkaus on mahtava asia, mutta kun ruusunpunaiset lasit lopulta lähtevät pois päästä (joka tapahtuu aina), niin tärkeämpää lopulta on se, kuinka pärjäätte yhteisessä päivittäisessä elämässä. Jos ette tule yhdessä toimeen ilman hormoneista johtuvaa “humalaa”, niin parisuhde ei tule pysymään kasassa sen pidempään.

Kun etsit uutta kumppania, niin yritä pitää edellä mainittu asia mielessä. Pyri selvittämään treffikumppanisi “ominaisuuksia” myös pinnan alta ja mieti, kuinka pärjäätte yhdessä myös vaikeina aikoina.

Tärkein oppi on se, että kaikenikäiset ihmiset voivat löytää seuraa ja rakastua uudelleen. Jos sinulla on ystäväpiirissä jatkuvasti negatiivisesti ajattelevia ihmisiä, niin vältä heidän seuraansa ja suosi ystäviä, jotka osaavat nauttia elämästään.

Kokeile ennakkoluulottomasti seuranhakua eri paikoista, kuten pikatreffeilta, deittisivustoilta, tapahtumista ja niin edelleen. Muista, että sinä olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet ja SINULLE löytyy se oikea tuolta jostakin!

Kommentit (1)

Seuraa 
Teemat