L'oreal Paris kysyi suomalaisilta naisilta

 

 

L’Oréal Paris kysyi helmi-maaliskuussa suomalaisilta naisilta¹, mitä keinoja he käyttäisivät, jotta heidän ihonsa näyttäisi nuorekkaalta niin pitkään kuin mahdollista. 

 

Suurin osa koki itselleen sopivimmaksi vaihtoehdoksi anti-ageing-tuotteet. 78 prosenttia kyselyyn vastanneista naisista käyttäisi niitä pitääkseen hipiänsä nuorekkaana. Osa naisista olisi valmis menemään pidemmällekin. Reilu neljäsosa vastanneista kertoi, että voisi käydä kosmeettisissa toimenpiteissä, kuten laserhoidossa, kemiallisissa kiinteytyshoidoissa ja botox-pistoshoidoissa.

Kosmeettiseen kirurgiaan olisi valmis turvautumaan 12 prosenttia vastaajista. Monet naiset mainitsivat olevansa kiinnostuneita kosmeettisista toimenpiteistä ja kirurgiasta, mutta este niiden käytölle  oli kallis hinta.

Ikääntymisen merkeistä häiritsevimpinä kolmasosa suomalaisnaisista koki kasvoille ilmaantuvat rypyt. Toinen kolmasosa piti ihon  veltostumista harmillisimpana seurauksena. Suurin osa naisista kokeekin ihostaan huolehtimisen tärkeäksi. Kyselyssä peräti 90 prosenttia vastaajista  kertoi hoitavansa ihoaan päivittäin.

L’Oréal Paris’n ratkaisu:
Revitalift Laser

Revitalift Laser on tehokas, veitsetön vaihtoehto ihon nuorekkuuden säilyttämiseksi.

Se silottaa ryppyjä ja selkiyttää kasvonpiirteitä². Lisäksi se kiinteyttää ihoa³.

Voiteessa on korkea pitoisuus anti-ageing-tehoaineita. Ensimmäistä kertaa Revitalift-voiteeseen on lisätty

Pro-Xylane™ -molekyyliä, joka auttaa kiinteyttämään ihoa.

Voiteen pilkottu hyaluronihappo auttaa täyteläistämään ihoa.

Testissä, jossa verrattiin Revitalift Laser -voidetta ja fraktionaalista laserhoitoa keskenään, tulokset olivat hyvin samankaltaisia*. Silmäkulman juonteiden syvyyden todettiin vähentyneen 14 prosenttia Revitalift-tuotteen käytön myötä ja 17 prosenttia fraktionaalisten laserhoitojen myötä.

Revitalift Laser sopii herkällekin iholle.

 

Osallistu kilpailuun!

Kerro mielipiteesi ja osallistu kilpailuun. Voit voittaa ylellisiä Revitalift Laser – ihonhoitotuotteita. www.lorealparis.fi/laser

Lähteet:
1. Verkkokysely, johon osallistui 427 naista.
2. Ihotautilääkärin suorittama visuaalinen analyysi. 50 naista käytti Revitalift Laser -päivävoidetta kahdesti päivässä 4 viikon ajan.
3. Instrumentaalinen testi 40 naiselle tuotteen yhden käyttökerran jälkeen.
* Mittaustulos, mukana 50 naista. Ryhmä 1: käytti Revitalift Laser -päivävoidetta 2 kertaa päivässä 2 kuukautta. Ryhmä 2: yksi käynti fraktionaalisessa laserhoidossa.

Naisilla tyypillisimpiä intiimialueiden kuivuusoireita ovat kutina ja polttelu. Yllättävä helpotus kuiviin limakalvoihin löytyy suomalaisesta luonnosta – tyrnin rasvahapot hellivät silmien, suun, virtsateiden ja intiimialueiden pintoja.

Tyrnimarjan sisältämän öljyn terveellisyys on tiedetty jo vuosisatojen ajan Kiinassa ja Venäjällä. Tänä päivänä perinnetietojen tukena on myös tieteellisiä faktoja. Turun yliopisto on maailmanlaajuisesti arvostettu tyrnitutkimuksen keskus, jossa tyrniöljyn on osoitettu olevan todellinen täsmäase limakalvojen vahvistamiseen. Vastaavaa tehoa ei ole havaittu millään muulla kasviöljyllä. Tuoreimpien tutkimusten mukaan ravinnon lisänä nautitusta tyrniöljystä hyötyvät mm. intiimialueen kuivuudesta kärsivät vaihdevuodet ohittaneet naiset.
 
Ehjät limakalvot suojaavat pöpöiltä ja pitävät paikat liukkaina
Limakalvot muodostavat elintärkeän suojan mm. silmissä, suussa, hengitysteissä, ruuansulatuskanavassa, virtsateissä ja intiimialueilla. Liukkaat ja ehjät limakalvot saavat taudinaiheuttajien otteet lipsumaan ja pysymään meistä loitolla. Intiimialueilla ja suolistossa terveet ja kosteat limakalvot takaavat myös optimaaliset kasvuolot hyville maitohappobakteereille. Hyvät bakteerit edistävät hyvinvointia ja pitävät pöpöt kurissa. Intiimialueilla ehjät limakalvot ovat lisäksi tärkeä osa nautinnollista seksielämää. Hauraat limakalvot aiheuttava yhdyntäkipua. Liukuvoiteilla saa seksin luistamaan, mutta kirvelyä ne eivät aina poista.

Limakalvojen kiusana sairaudet, lääkekuurit ja hormonimyrskyt
Limakalvot voivat haurastua monesta syystä. Yhä useammin kuivuusongelmien taustalla on jokin krooninen sairaus. Atopia on nykyisin jo varsin yleinen ihoa, mutta myös koko kehon limakalvoja rasittava vaiva. Sjögrenin syndrooma on oireiltaan atopian tyyppinen, mutta paljon tuntuvampi sairaus. Kumpaankaan näistä ei ole olemassa parantavaa lääkitystä.

Lääkkeitä tarvitaan sairauksien hoitoon, mutta pitkillä lääkekuureilla on toisinaan myös harmillinen limakalvoja kuivattava vaikutus. Tyypillisimmin tällaisia haittavaikutuksia aiheuttavat kortisoni- ja sytostaattikuurit. Myös arkisempi antibioottikuuri voi heikentää intiimialueen hyvinvointia.

Ehkäisypillerit otetaan käyttöön seksielämän päästessä vauhtiin. E-pillereiden käytön aloittaminen aiheuttaa elimistöä ravistelevan hormonaalisen muutoksen, johon usein liittyy kiusallista intiimialueen limakalvojen kuivuutta. Vastaavia hormonimyrskyjä ja tilapäisiä kuivuusoireita ilmenee myös synnytyksen ja imetyksen yhteydessä.

Vaihdevuodetkin kuivattavat
Naisilla ehdottomasti yleisin syy kuivuuteen on vaihdevuosien myötä hiipuva estrogeenin tuotto. Estrogeeni ohjaa naisen hedelmällistä elämänvaihetta monin tavoin. Se säätelee kohdun limakalvojen uudistumiskiertoa, mutta ylläpitää samoin kaikkien muidenkin limakalvojen hyvinvointia. Estrogeenin tuoton loputtua ravinnon merkitys limakalvojen rakentajana korostuu. Vaihdevuosien jälkeen on entistä tärkeämpää, että ravinnosta saa myös limakalvojen rakennukseen tarvittavia tärkeitä ravintoaineita; hyviä rasvahappoja, kasvisteroleja ja luonnollisia antioksidantteja.
Uusimman tutkimustiedon mukaan tyrniöljystä on apua estrogeenin tuotannon romahtamisen myötä kuivuville intiimialueen limakalvoille.

Tyrniöljyn edut

Tyrniöljy korjaa tutkitusti limakalvoja ja lievittää kuivuusoireita
Turun yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa* saatiin tieteelliset todisteet jo kauan tiedettyyn tyrniöljyn terveysvaikutukseen. Tyrniöljyn nauttiminen vahvisti intiimialueiden limakalvoja ja lievitti kuivuusoireita. Tutkimukseen osallistuneet 55 - 75 v. naiset nauttivat päivittäin 3 kk ajan erityistä SBA24-tyrniöljyä tai lumevalmistetta. Tutkimukseen osallistuneilla naisilla oli diagnosoitu elämän laatua merkittävästi rajoittava emättimen kuivuus eli atrofia.

Tyrniöljy on turvallinen vaihtoehto estrogeenivoiteille
Tutkimuksessa saatiin arvokasta tietoa tyrniöljyn tehosta ja turvallisuudesta. Tyrniöljylisän osoitettiin sopivan myös sellaisille naisille, jotka eivät voi käyttää estrogeenivalmisteita intiimialueiden limakalvojen vahvistamiseen. Estrogeenivalmisteet ovat kiellettyjä mm. hormonaalisten syöpien jälkeen.

Tyrniöljy on luonnollinen ravintoaine – ei lääke. Se vaikuttaa elimistömme oman rasva-aineenvaihdunnan kautta ja siksi vaikutukset ilmenevät säännöllisessä käytössä vasta vaihtelevalla viiveellä. Moni nainen on silti hihkunut ilosta jo parin viikon käytön myötä.

SBA24-kaksoistyrniöljy sisältää koko tyrnimarjan arvokkaan öljyn
Turun yliopiston tutkimuksessa käytettiin sekä tyrnin marjaöljyä että siemenöljyä sisältävää vakioitua SBA24-kaksoistyrniöljyä. Suomessa valmistettu ja laajasti tutkittu erikoisöljy sisältää kaikki tyrnin hyvät rasvahapot, kasvisterolit ja rasvaliukoiset antioksidantit luonnon säätelemässä suhteessa. Oy Valioravinto Ab markkinoi öljyä tuotenimellä Omega7®-kaksoistyrniöljykapseli. Tuote on ollut markkinoilla kohta 20 vuoden ajan ja tuottanut valtavasti positiivista palautetta. 100 % kasviperäisen tuotteen suositeltu annos on tilanteesta riippuen 2-4 kapselia päivässä.

Lue lisää!

*) Larmo P. et al. Effects of sea buckthorn oil intake on vaginal atrophy in postmenopausal women, Maturitas. 2014, 78; 316-321