Kaupallinen yhteistyö
Juhlista kesää tyylillä – uniikit tilat kesäjuhliin!
Juhlatila kesäjuhliin

Mikä olisikaan parempi syy juhlaan ystävien tai työporukan kesken kuin kesä! Erityistä juhlaa varten tarvitaan tietysti erityinen tila. 

Kesäjuhlat voi tunnelman mukaan viettää joko rennon letkeässä kesäkeitaassa, vähän fiinimmässä juhlapaikassa tai merimaisemista ja saunasta nauttien. Tähän artikkeliin on kerätty inspiraatiota kesäisiin ja uniikkeihin juhlatiloihin!

Klaus K / Sky Terrace

Helsingin sydämessä sijaitsevan Hotelli Klaus K:n katolla odottaa oikea kesäparatiisi juhlijoitaan. Kattojen ylle avautuva maisema ja osittain lasikatolla varustettu terassi on kuin tehty kesäjuhliin. Sään ollessa kauneimmillaan, juhlista mahtuu nauttimaan noin 60 henkilöä.

Katso lisää: Klaus K / Sky Terrace

White Sand Boat

Laiva, valkoista hiekkaa, palmuja, sauna ja ekstrana paljuvene. Tämä tila todellakin sykähdyttää! 25 metrinen laiva Hietalahdenrannassa, joka on varusteltu kesätunnelmalla. Neljä terassitasoa, puulämmitteinen sauna, palju ja lisäksi kannella on kaasugrilli sekä aurinkotuolit. Lisäksi mahdollisuus ajeluun paljuveneellä, joka lähtee laivan kyljestä.

Katso lisää: White Sand Boat

Cargo Coffee + Vegetarian Food

Ruoholahdenrannassa sijaitseva konttiravintola Cargo henkii urbaania fiilistä sisältä ja ulkoa. Cargon uniikkius syntyy katolla sijaitsevasta aurinkoterassista, jossa on helppo viihtyä porukalla auringon helliessä. Cargon maukkaat herkut ja laadukas juomavalikoima viimeistelevät onnistuneet ja iloiset juhlat!

Katso lisää: Cargo Coffee + Vegetarian Food

ML / Relandersgrund

Oletkin ehkä törmännyt Aleksanterinkadun päässä, Meritullintorilla sijaitsevaan sympaattisen Majakkalaiva Relandersgrundiin. Kesäisin Relandersgrund toimii terassina, mutta se on myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön! Punaisella majakkalaivalla on ainutlaatuinen tunnelma ja sen kannella on mukava nauttia kesäillasta.

Katso lisää: ML / Relandersgrund

Villa Kataya

Jos toiveissa on korkeatasoinen ja tyylikäs tila merinäköalalla, kannattaa kääntää katseet tänne. Villa Kataya sijaitsee meren rannalla Lauttasaaressa. Skandihenkeen sisustettu tila pitää sisällään ison ruokasalin sekä alakerran harmonisen spa-osaston loungella, saunalla ja kylpyammeella.

Katso lisää: Villa Kataya

Ravintola Brändö Seglare

Ravintola täynnä seglare-henkeä ja saaristolaisromantiikkaa! Ravintola Brändö Seglare sijaitsee nimensä mukaisesti Kulosaaressa, aivan meren rannalla. Meriteemaan sisustetun ravintolasalin ikkunoista avautuu upea näkymä Kruunuvuorenselälle. Brändö Seglaren tiloissa järjestyy ikimuistoiset juhlat niin yksityis- kuin yritystarkoituksiin.

Katso lisää: Ravintola Brändö Seglare

Uunisaari

Uunisaari on kiva retkikohde ympäri vuoden – talvella sinne pääsee ponttoonisiltaa pitkin, kesällä lautalla ja aallonmurtajan yli Liuskaluodolta. Uunisaaren sileät kalliot ja upea näkymä pitkälle horisonttiin on kesäistä Helsinkiä parhaimmillaan. Ravintola Uunisaari on myös tunnelmallinen ja merihenkinen kohde kokouksiin, seminaareihin, virkistystilaisuuksiin ja juhliin.

Katso lisää: Ravintola Uunisaari

Elva Event Loft

Monipuolinen ja muuntautuva loft-tila Helsingin Kruununhaassa. Industrial-henkeä luovat korkea huonekorkeus, pylväät ja betonilattia. Design-kalusteet viimeistelevät tyylin. Elvassa järjestyy tunnelmalliset juhlat, joista riittää kuvattavaa Instagram-feediin. Mahdollista tilata juhliin myös dj, barista tai tarjoilija.

Katso lisää: Elva Event Loft

Ravintola Story

Mitäpä jos saisitte seurueenne kanssa juhlia kesäyötä kauniissa Helsingin vanhassa kauppahallissa? Ravintola Story on täynnä lämpöä, valoa ja tunnelmaa. Juhlat jatkuvat ulkoterassilta, josta avautuu merinäköala. Story yhdistää ainutlaatuisella tavalla helsinkiläisyyden ja eurooppalaisen hallitunnelman. Storyn keittiö valmistaa unohtumattoman maukkaat tarjoilut.

Katso lisää: Story Kauppahalli

SummerSauna Saunalautta

Miksi tyytyä yhteen kohteeseen, kun juhlat voi kuljettaa saaristoon kauneimpaan kolkkaan? Vertaansa vailla oleva juhlakohde, SummerSauna saunalautta, yhdistää rennon hengailun ja merimaisemista nauttimisen. Kaiken kruunaa sauna, josta on varsin lyhyt matka uimaan.

Katso lisää: SummerSauna Saunalautta

Jos näitä ei vielä löytynyt sopivaa tilaa teidän kesäjuhlille käy tutustumassa Venuu.fi:n juhlatilatarjontaan!

Kesäkodin päivitys ei välttämättä vaadi suuria summia tai hankintoja. Poimi tästä vinkit joka kukkarolle!

Raikas sisustus syntyy myös pikkurahalla. Jo yksi tyyny tai uudet pyyhkeet muuttaa kokonaisuuden ilmettä.

Kesätyylissäkin on mistä valita: Rento ja kotoisan rönsyilevä mummolatunnelma syntyy eri tyylejä yhdistelemällä. Kirkkaat ja selkeät muodot taas viehättävät modernin tyylin ystäviä. Luonnonmateriaaleilla ja villisti kuvioiduilla tekstiileillä taas voi luoda trooppisen tunnelman vaikka kaupunkikotiin.

Pikkurahalla: alle 50 €


1. Istuintyynyssä on näppärä kantokahva, 8 €, H&M. 2. Ruusukuvioiset tuoksukynttilät tuovat mummolafiiliksen kuistille, 4 €/3 kpl, Ikea. 3. Paholaisenpunainen pallogrilli on näppärä ottaa mukaan vaikka piknikille, 29,95 €, Clas Ohlson. 4. Herkkä pussilakanasetti on kuin vesiväreillä maalattu, 44,95 €, Hemtex. 5. Viherkasvi pysyy hengissä julisteessa, 34,90 €, Jotex. 6. Hyrrä ilahduttaa kukkapenkissä, 15 €, Royal Design.fi. 7. Kaunis karahvi toimii myös kukkamaljakkona. 22,95 €, Hemtex. 8. Somat astiapyyhkeet ovat myös käytännöllinen mökkituliainen, 6 €/3 kpl, Jysk. Kuvat: valmistajat

 

Satsaa: alle 100 €


1. Ladattavan pallovalaisimen voi ripustaa puunoksaan, 79,95 €, Fatboy. 2. Riipputuoli on lököilijän unelma, 89 €, La Siesta. 3. Pirtsakanpunainen lattiatyyny, 89 €, Marimekko. 4. Istutuspöytä sopii järjestystä rakastavan kotiin, 99,95 €, Clas Ohlson.5. XL-kokoinen kiondokori on valmistettu kenialaisia käsityöperinteitä kunnioittaen, 72 €, Mifuko. 6. Näyttävä kentiapalmu tuo kesäkotiin trooppista tunnelmaa, 69 €/190 cm, Ikea. 7. Lankatuoli kestää hyvin sadetta ja on helppo pitää puhtaana, 59 €, Byggmax. 8. Kesäinen Pikkukellukka-tarjotin, 64 €, Marimekko.

 

Törsää: alle 150 €


1. Panamahatun voi heittää myös seinälle koristeeksi, 129 €, Balmuir. 2. Pellava tuntuu ihanalta ihoa vasten ja näyttää hyvältä ryppyisenäkin, 119 €, Ellos. 3. Koristeellinen rahi rentoon ja boheemiin kesäkotiin, 119 €, Riviera Maison. 4. Lintulauta kutsuu vieraita pihaan, 136 €, Royal Design.fi. 5. Rahissa on pestävä pehmuste, 149 €, Jotex. 6. Lasilyhty luo tunnelmaa iltahämäriin, 135 €, Tinekhome. 7. Vedenpitävä matto sopii myös pihamaalle, 149,95 €, Fatboy. 8. Bambupenkki sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöön, 119 €, Lene Bjerre, Ellos.

Tiedustelut: balmuir.com, byggmax.fi, clasohlson.fi, ellos.fi, fatboy.com, hm.com, hemtex.fi, ikea.com, jotex.fi, jysk.fi, k-rauta.fi, lasiesta.com, marimekko.fi, mifuko.fi, rivieramaison.com, royaldesign.fi, tinekhome.com, vepsalainen.

Piinaavatko sinuakin likaiset sälekaihtimet? Testasimme helppoa tee-se-itse -keinoa kaihdinten puhdistamiseksi.

Hämmentääkö sinuakin sälekaihtimien puhdistaminen? Tuntuuko niiden irrottaminen kokonaan liian työläältä ja puhdistaminen muilla keinoin liian aikaa vievältä? Ei huolta, katso videolta nopea ja helppo konsti sälekaihtimien puhdistamiseksi!

3000606
Alina

Sälekaihtimet puhtaaksi nopeasti näppärällä niksillä – katso video!

Eipä toimi oikeasti likaisiin kaihtimiin. Musta tieliikennepöly vaan leviäisi ja aikaa tuhraantuisi hervottoman paljon noita pihtejä vähän väliä putsaillessa. Tehokkain tapa putsata tosi likaiset kaihtimet, on kääntää ne kiinni ja ylhäältä alas pestä Todella märällä rätillä. Lattialle voi laittaa vaikka kylpypyyhkeen suojaksi, niin ylimääräinen vesi ei lainehdi lattialistojen väliin.
Lue kommentti
sisustaja

Sälekaihtimet puhtaaksi nopeasti näppärällä niksillä – katso video!

Alina kirjoitti: Eipä toimi oikeasti likaisiin kaihtimiin. Musta tieliikennepöly vaan leviäisi ja aikaa tuhraantuisi hervottoman paljon noita pihtejä vähän väliä putsaillessa. Tehokkain tapa putsata tosi likaiset kaihtimet, on kääntää ne kiinni ja ylhäältä alas pestä Todella märällä rätillä. Lattialle voi laittaa vaikka kylpypyyhkeen suojaksi, niin ylimääräinen vesi ei lainehdi lattialistojen väliin. Mutta sitten ne narut on ihan mustanharmaat sen jälkeen? Itse käyttäisin pölynimuria.
Lue kommentti

Parvekkeen ja terassin sisustuksen päivittäminen on todella helppoa tänä keväänä.

Tiukasti yhden värin tai tyylin ympärille rakentuvat sisustukset ovat nimittäin menneen kesän heiniä. 

Nyt on lupa revitellä ja yhdistellä tyylejä niin, että lopputulos on värikylläinen ja boheemi. Ulkokalusteiden ei tarvitse olla keskenään samanlaisia, vaan pari kesää sitten hankittujen industrial-henkisten metallijakkaroiden kaveriksi voi yhdistää hyvin vaikkapa nyt niin trendikästä rottinkia.

Jämptien parvekelaatikoiden sijaan myös kesäkukat ja hyötykasvit istutetaan eripariruukkuihin, joista sommitellaan asetelmia. 

Väreistä kesäsisustuksessa nähdään nyt paljon muun muassa oranssin ja vihreän eri sävyjä.

 

 

Ryhdy oman elämäsi MacGyveriksi! Näillä nikseillä selvität, onko paristoissa virtaa, pidennät iPhonen laturin käyttöikää ja kaadat täydestä maitotölkistä niin, ettei maitoa pulppua minne sattuu.

1. Skumppapullo nopeasti kylmäksi

Kuohuviinipullo kylmenee nopeiten, jos kiedot sen kosteaan keittiöpyyhkeeseen ennen kuin panet pakastimeen tai jääkaappiin. Sama pätee olut- ja siideripulloihin. Keittiöpyyhkeen voi korvata myös kostealla talouspaperilla.
Kuohuviinipullo kylmenee nopeiten, jos kiedot sen kosteaan keittiöpyyhkeeseen ennen kuin panet pakastimeen tai jääkaappiin. Sama pätee olut- ja siideripulloihin. Keittiöpyyhkeen voi korvata myös kostealla talouspaperilla.

 

2. Pieni reikä tölkissä helpottaa kaatamista

Täpötäydestä maitotölkistä kaataminen on hankalaa, kun maitoa pulppuaa helposti minne sattuu. Kun tekee veitsellä pienen reiän tölkkiin, tölkki saa ilmaa eikä kaatamiseen ei tarvitse keskittää kaikkea energiaansa. Reikäkikka toimii tietysti myös mehutölkkeihin.
Täpötäydestä maitotölkistä kaataminen on hankalaa, kun maitoa pulppuaa helposti minne sattuu. Kun tekee veitsellä pienen reiän tölkkiin, tölkki saa ilmaa eikä kaatamiseen ei tarvitse keskittää kaikkea energiaansa. Reikäkikka toimii tietysti myös mehutölkkeihin.

 

3. Ikkunanpesulastan vesi ämpäriin, kun ämpäri ei mahdu lavuaariin

Jos pesuämpäri ei mahdu lavuaariin, veden laskeminen onnistuu käyttämällä ikkunanpesulastaa tai vaikkapa lyhytvartista rikkalapiota.
Jos pesuämpäri ei mahdu lavuaariin, veden laskeminen onnistuu käyttämällä ikkunanpesulastaa tai vaikkapa lyhytvartista rikkalapiota.

 

4. Paristojen testaus ilman mittauslaitetta

Laatikon pohjalta löytyvistä paristoista on mahdoton tietää, onko niissä enää virtaa. Onneksi se selviää helposti ilman mittauslaitetta. Pudota paristot parin sentin korkeudelta pöydälle niin, että miinuspuoli on alaspäin.
Laatikon pohjalta löytyvistä paristoista on mahdoton tietää, onko niissä enää virtaa. Onneksi se selviää helposti ilman mittauslaitetta. Pudota paristot parin sentin korkeudelta pöydälle niin, että miinuspuoli on alaspäin.

Jos paristossa on virtaa jäljellä, se jää pystyyn. Jos virtaa ei ole, se menee nurin.
Jos paristossa on virtaa jäljellä, se jää pystyyn. Jos virtaa ei ole, se menee nurin.

 

5. Näppäimistö puhtaaksi post-it-lapulla

Käytetty post-it-lappua ei kannata heittää roskiin ennen kuin tarraosan on hyödyntänyt näppiksen puhdistukseen.
Käytetty post-it-lappua ei kannata heittää roskiin ennen kuin tarraosan on hyödyntänyt näppiksen puhdistukseen.

 

6. Aurinko- tai silmälaseista teline älypuhelimelle

Kännykkää ei aina jaksa kannatella käsissä varsinkin, jos katsoo vaikkapa videoita. Aurinko- tai silmälasit toimivat onneksi telineenä.
Kännykkää ei aina jaksa kannatella käsissä varsinkin, jos katsoo vaikkapa videoita. Aurinko- tai silmälasit toimivat onneksi telineenä.

 

7. Kynänvieteri pidentää laturin tai virtajohdon käyttöikää

Varsinkin Applen laitteiden johdot hajoavat harmittavan helposti. Kynänvieteri ennaltaehkäisee hajoamista ja auttaa ongelmaan myös siinä vaiheessa, jos johto on jo vahingoittunut. Vieteri jäykistää johtoa niin, että sisus on turvassa taittumiselta.
Varsinkin Applen laitteiden johdot hajoavat harmittavan helposti. Kynänvieteri ennaltaehkäisee hajoamista ja auttaa ongelmaan myös siinä vaiheessa, jos johto on jo vahingoittunut. Vieteri jäykistää johtoa niin, että sisus on turvassa taittumiselta.