Eikä sitten pistellä omin käsin. Botoxin voi laittaa ainoastaan lääkäri. Kuva: Shutterstock.

Vielä joitakin vuosia sitten botoxit ja muut pistoshoidot tuntuivat turhilta, jopa hieman hävettäviltä. Toisin on nyt.

Yhtäkkiä kahvipöydässä ja blogeissa alkoivat vilistä sanat happokuorinta, botox ja mikroneulaus. Vähän järeämmistä hoidoista on tullut arkipäivää. Eräs bloggaaja kokeili otsajuonteisiinsa botox-pistoksia ja jäi saman tien koukkuun. Tuttava ylisti puolestaan happokuorintahoitojaan.

– Hoidot kannattaa aloittaa vasta, kun ihossa näkyy ikääntymisen merkkejä. Näin näkee myös tuloksia, sanoo diplomikosmetologi Merike Naski-Mattila.

Happokuorintahoidot eivät ole vain ihon nuorennukseen vaan ne hoitavat vaikeitakin iho-ongelmia, kuten arpia, couperosaihoa sekä pigmenttivaurioita. Hoidot kysyvät rahaa, sillä parhaan tuloksen saadakseen ne kannattaa tehdä sarjoina. Kosmetologin tekemissä hoidoissa toipumisaika on lyhyt, ja töihin voi mennä jo seuraavana päivänä.

– Koska tuloksia näkee nopeasti, hoidot myös koukuttavat. Yllättävän monet miehetkin ovat innostuneet niistä.

Ihon juonteisiin ja ryppyihin tehoavat parhaiten pistoksina annettavat täyteaineet ja botuliini eli tutummin botox.

”Koska tulokset näkee nopeasti, hoidot myös koukuttavat.”

Harakanvarpaat

Ratkiriemukkaat illat ja monet muut vuosien varrella nauretut naurut näkyvät silmäkulmissa ohuina juonteina. Toisille harakanvarpaat kertovat hauskoista muistoista, toisia rypyt häiritsevät, kun aamukiireessä levitetty meikki tarrautuu kiinni helposti kuivuvaan kohtaan.

Hentojen ryppyjen paras silottaja on täyteaine, kuten Restylane ja Juvederm. Puolisen vuotta ihossa kestävät täytteet silottavat ihon saman tien. Ihoon pistetään useampia pistoksia juonteiden määrästä riippuen.

Valju iho

Huonosti nukutut yöt, stressi ja vähän sinnepäin syödyt lounaat ja välipalat muodostavat nopeasti kombon, joka voi näkyä ihon harmautena ja elottomuutena.

Jos perinteinen kasvojen kuorinta- ja naamiohoito ei tunnu tuovan tulosta, kemialliset kuorinnat eli happohoidot ovat tehokas vaihtoehto. Ne kirkastavat ihoa, haalentavat arpia ja pieniä pigmenttihäiriöitä sekä tasoittavat laajentuneita ihohuokosia.

Vai sittenkin neulahoitoa? Mikroneulauksessa puudutettu iho käsitellään pienillä neuloilla, jotka pistelevät kasvoille tuhansia uusia neulakanavia. Kanavat stimuloivat ihoa uudistumaan, jolloin seerumit ja tehoaineet imeytyvät syvemmälle. Neulaus tuntuu iholla pistelynä.

Mitä maksaa?

Mikroneulaushoidot maksavat 150–350 € ja kemialliset kuorinnat sadasta eurosta ylöspäin. Hoidot tehdään sarjana, esimerkiksi 3–6 kerran sarja kerran kuukaudessa.

Huulijuonteet

Ennen pitkää saattaa koittaa sekin hetki, ettei huultenrajauskynä pidä punaa enää uomissaan. Se karkaa pieniin hienoihin ryppyihin huulten ympärillä.

Jos ongelma on häiritsevä, tähänkin löytyy apukeino. Huulen reunaa voi tasoittaa joko laserhoidolla tai täyteainepistoksilla. Laserilla ihon pinta hiotaan kertahoidolla. Täyteaineilla yläreunaan ruiskutetaan useita pieniä pistoksia, jotka silottavat juonteet. Hyvin tehdyt pistokset eivät tee huulesta turpeaa, mutta täytteiden ansiosta huuli saa toki hieman lisäkokoa.

Täytteiden ansiosta huuli saa hieman lisäkokoa.

Sibeliusrypyt

Sibberypyt, nuo hennot uurteet kulmakarvojen välissä, ilmestyvät, kun iho alkaa iän myötä veltostua. Silmien väliin ilmestyvien ryppyjen syypäinä ovat kaksi otsan läpi kulkevaa isompaa verisuonta. Veltostunut iho vetää kurtulle juuri suonien kohdalta.

Kurtut oikenevat pistoksina annettavilla täyteaineilla tai botuliinilla. Esimerkiksi hyaluronihapolla tehtävät täytepistokset nimensä mukaisesti täyttävät uurteet, kun taas botuliini eli botox lamauttaa lihaksen, joka vetää ihoa alaspäin.

Mitä maksaa?

Täyteainepistokset, kuten Restylane ja Juvederm, maksavat noin 250–650 €. Botox-pistosten hinnat ovat noin 100–400 €. Satasella voi saada kulmien kohotuksen, kun taas neljänsadan investoinnilla voi saada käsiteltyä kaikki kasvojen suurimmat juonteet.

Botox lamauttaa lihaksen, joka vetää ihoa alaspäin.

Maksa- ja pigmenttiläiskät

Ainahan se on haaveissa, tasaisen värinen iho. Usein poskille, ylähuuleen tai otsaan alkaa kuitenkin iän myötä ilmestyä pigmenttimuutoksia. Läiskien takana voivat olla kehon hormonaaliset muutokset tai finnistä tai haavasta jäänyt jälki, joka on tummunut altistuessaan uv-säteilylle. Jopa vuosikymmeniä sitten auringossa kärähtänyt iho voi puskea myöhemmin läikkää.

Laserhoito on tehokkain keino läiskien häivyttämiseen. Ihoa hoidetaan laserilla yleensä joko kerran tai muutaman hoitokerran sarjoina niin, että käsittelyjen välissä on taukoa kuukaudesta puoleen vuoteen. Hoidon jälkeen iho turpoaa muutaman päivän ajan, jonka jälkeen se alkaa kuoriutua ja alta paljastuu uusi ihokerros.

Mitä maksaa?

Laserhoitokerta maksaa 350–1500 €. Yksittäisen alueen, kuten otsan, käsittelyn saa alle viidellä sadalla, kasvot sekä kaula kustantavat pääsääntöisesti yli tonnin.

Voiko joku mennä pieleen?

Villeimmät tarinat kertovat botox-bileistä, joissa sairaanhoitajakoulutuksen saanut laittaa pistoksia ystävilleen. Jos botoxia laittaa väärään kohtaan, väärä lihas voi halvaantua useaksi kuukaudeksi: silmäluomi alkaa roikkua tai osa kasvoista halvaantua. Jos pistos osuu verisuoneen tai hermoon, tulee mustelmia. Siksi on tärkeää, että pistokset antaa aina lääkäri.

Tuuheita kulmakarvoja pitää jaksaa kasvattaa, mutta pika-apua saa oikein valituista tuotteista.

Kaikki eivät synny Cara Delevingnen tummat, tuuheat kulmakarvat otsallaan. Myös 2000-luvun nyppimisbuumi on jättänyt monen kulmiin jälkensä. Tällä hetkellä muodissa ovat luonnollisen tuuheat kulmakarvat, mutta ei kannata hätääntyä jos kulmat ovat harvakasvuiset. Kulmakarvojen kasvattamisen voi aloittaa vaikka tältä istumalta, ja odotellessa tilannetta voi paikkailla kosmetiikan avulla.

Jos oma tyyli on vielä hakusessa, mallia kannattaa ottaa vaikkapa julkkisnaisilta.

Paksut

January Jonesin kulmakarvoista lienee kiittäminen enimmäkseen geenejä, mutta myös sitä, että näyttelijä on malttanut pysyä erossa liiasta nyppimisestä. Jos kulmakarvat ovat luonnostaan hailakan väriset, niiden sävyä voi syventää värjäyttämällä kulmat kosmetologilla.

Luonnostaan tuuheiden kulmien korostamiseen sopii hyvin myös värillinen kulmakarvageeli, joka antaa kulmille sekä syvyyttä että pitää karvat ojennuksessa.

Rimmelin Brow This Way -kulmakarvageelissä on kätevä, pieni harja, 7,20 €.
Rimmelin Brow This Way -kulmakarvageelissä on kätevä, pieni harja, 7,20 €.

Luonnolliset

Näyttelijä Kirsten Dunstin vaaleaan hipiään sopivat hyvin vaaleat ja luonnolliset kulmakarvat.

Hyvä tuote luonnolliseen lopputulokseen on siveltimellä levitettävä, puuterimainen kulmakarvaväri. Kulmakarvoissa on yleensä aina pieniä, karvattomia kohtia, jotka voi vielä erikseen paikata ohuella, hyvin teroitetulla kulmakynällä – kunhan muistaa pitää otteen kevyenä. Jos kulmissa ei ole lainkaan aukkoja, ne näyttävät jo liian piirretyiltä.

Isadoran puuterimaisen kulmakarvavärin värejä sekoittamalla saa juuri oikean sävyn, 15,90 €. L'Oréalin Brow Artist Designer -kulmakynän sävy Blonde sopii vaaleahipiäiselle, 7,50 €.
Isadoran puuterimaisen kulmakarvavärin värejä sekoittamalla saa juuri oikean sävyn, 15,90 €. L'Oréalin Brow Artist Designer -kulmakynän sävy Blonde sopii vaaleahipiäiselle, 7,50 €.

Pörröiset

Näyttelijä Lily Jamesin tuuheat kulmakarvat eivät juuri muotoilutuotteita kaipaa. Pörröisen luonnollinen look syntyy, kun karvat harjaa kierreharjalla ylöspäin ja kiinnittää ne värittömällä kulmakarvageelillä (geelin tilalla voi kokeilla myös väritöntä huulirasvaa tai – kyllä vain – saippuaa). Harjaaminen tekee ilmeestä aavistuksen virkeämmän.

H&M:n kulmakarvasiveltimen toisessa päässä on kätevästi kierreharja, 2,99 €.
H&M:n kulmakarvasiveltimen toisessa päässä on kätevästi kierreharja, 2,99 €.

Vahvat

Laulaja Adelen kasvoille ilmettä tuovat hiuksia selvästi tummemmat kulmakarvat. Jos muu meikki on kevyt, kasvoille saa helposti ilmettä meikkaamalla kulmakarvat vahvasti. Hyvä tuote on värillinen, vahamainen kulmakarvaväri, joka levitetään siveltimellä.

NYXin Tame & Frame -kulmakarvaväri antaa väriä ja pitää kulmat ojennuksessa, 8,50 €.
NYXin Tame & Frame -kulmakarvaväri antaa väriä ja pitää kulmat ojennuksessa, 8,50 €.

Trendikkäästä huulipunasävystä löytyy jokaiselle oma suosikkiversionsa.

Ruskea huulipuna on ollut suosiossa jo pitkään, mutta ihan kaikkien juttu se ei ole. On ymmärrettävää, jos vahvat ysärifiilikset ja lapsuusmuistot nousevat pintaan, ja peilistä katsookin trendsetterin sijaan kopioi omasta äidistä parikymmentä vuotta sitten.

Maanläheisten huulipunasävyjen trendiin on silti mahdollista päästä mukaan. Kannattaa valita sävy, jossa ruskeaan sekoittuu viileitä pinkin sävyjä: malva. Sävyvaihtoehtoja löytyy harmahtavammasta enemmän rusehtavaan, ja vertailemalla löytyy niistä omaan tyyliin sopivin.

Näyttävän huulipunasävyn pariksi riittää kevyt meikki – etenkin poskipuna kannattaa pitää neutraalina, jotta se ei riitele huulimeikin kanssa.

Kauneusvloggaaja Kathleenlights esittelee harmahtavaa malvansävyä Instagram-kuvassaan.

Tubettaja Melissa Alatorren versio trendihuulipunasta on aavistuksen tummempi ja ruskeampi.

Helpoin sävy on sellainen, jossa on enemmän pinkkiä ja vähemmän ruskeaa. Youtuben meikkiguru Mariah Leonard näyttää mallia.

Anne Kukkohovin merkkiä myydään pian englantilaisissa luksustavarataloissa. Yksikään suomalainen ihonhoitolinja ei ole pystynyt samaan.

Yrittäjä Anne Kukkohovin Supermood-kauneudenhoitotuotteita aletaan pian myydä näyttävästi Isossa-Britanniassa. Kosmetiikkaan erikoistunut englantilainen Space NK -ketju on ottanut merkin hoiviinsa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että Supermoodin tuotteet pääsevät hyvin todennäköisesti esimerkiksi ikonisen luksustavaratalo Harvey Nicholsin näyteikkunoihin. Yksikään suomalainen ihonhoitolinja ei ole aiemmin pystynyt samaan.

”Minua jännittää ja pelottaakin, mutta huolista pitää vain päästää irti.”

– Tämä on järjettömän iso askel suomalaiselle ihonhoitomerkille. Lasikatto on nyt murrettu. Minua jännittää ja pelottaakin, mutta niistä huolista pitää nyt vain päästä irti. On uskallettava uskaltaa, Anne sanoo.

Supermood lanseerataan joulukuussa, minkä vuoksi Anne aikoo viettää Lontoossa koko kuukauden. Hänen tarkoituksenaan on muun muassa järjestää lehdistötilaisuuksia ja kouluttaa henkilökuntaa tuntemaan tuotteet. Annen mallitausta on hänen mukaansa jo herättänyt paikallisissa kiinnostusta.

”Tällä hetkellä minun on vaikea uskoa tapahtumia todeksi.”

– Tällä hetkellä minun on vaikea uskoa tapahtumia todeksi. Ehkä tämä kaikki realisoituu sitten Lontoossa. Ihan hillittömän hieno tunne tämä silti on.

Space NK on premium-kosmetiikkamerkkeihin erikoistunut ketju, jolla on 64 myymälää Englannissa ja 25 myymälää Yhdysvalloissa. USA:n levityksestä käydäänkin Annen mukaan parhaillaan neuvotteluja. Myös ainakin Aasia, Arabimaat ja Dubai ovat olleet kiinnostuneita ihonhoitolinjasta.

– Jos kaikki menee hyvin, maailmanvalloituksemme jatkuu tästä eteenpäinkin, Anne iloitsee.

Otsikkoa muokattu klo 15.25: muutettu sana pääsivät muotoon pääsevät

Onnea matkaan!

Anne Kukkohovin ihonhoitotuotteet pääsevät englantilaisiin luksustavarataloihin: ”Lasikatto on nyt murrettu”

Kommenttien vähyydestä voi helposti päätellä ettei Suomessa juhlita. Varsinkaan, kun joku suomalainen (varsinkin nainen) menestyy ja pääsee omalla tuotteella kaupan hyllylle ulkomailla. Itse kun asun jo muualla voin sydämellisesti onnitella Annea uudesta aluevaltauksesta. Ja toivotan kaikkea hyvää menestyksen tielle. Ja usko se todeksi mitä on tapahtunut muuten menetät muiden arvostuksen. Kivaa, että pistit lasikaton pirstaleiksi! ;)
Lue kommentti

Pikkuvirheitä on kaikilla, mutta joskus isommat iho-ongelmat aiheuttavat murheita.

Punoitusta, läikkiä, juonteita ja arpia. Harvalla meistä on täydellinen iho, mutta joskus ihon virheet aiheuttavat jokapäiväistä harmitusta. Monista kosmeettisista haitoista voi päästä eroon marssimalla kosmetologin pakeille, mutta usein ihmiset eivät uskalla hakea apua ongelmiinsa.

Tätä mieltä on myös kosmetologi Hilla Lappalainen.

”Moni uskaltaa kysyä neuvoa tavaratalojen kosmetiikkaosastoilta, mutta jännittää uskoutumista kosmetologille. Jos jokin piirre ahdistaa päivittäin, kannattaa pokkana pyytää vaikka kolmelta eri kosmetologilta mielipide. Käy paikan päällä, kysy ja kartoita.”

Lappalaisen mielestä kosmetologien pitää kertoa reilusti, millaisia ratkaisuja eri ongelmiin on. Ammattilainen pystyy myös neuvomaan kotihoidossa ja oikeanlaisissa elämäntavoissa. Jos esimerkiksi kärsii pigmenttimuutoksista, ei ulkona voi oleilla ilman aurinkosuojaa. Hoitoloista saatavat tuotteet ovat myös usein markettituotteita tehokkaampia, sillä niissä vaikuttavien aineiden pitoisuudet ovat suuremmat.

 

Ongelma 1: Couperosa

Erityisesti poskipäillä ja nenänpielissä näkyy laajentuneita verisuonia, jotka saavat ihon punoittamaan. Couperosan saa peittoon tiettyyn rajaan asti meikillä, mutta vaiva pahenee hoitamattomana. Ihoa kuumottaa ja kihelmöi. Perintötekijät, auringonotto, kylmyys ja sauna pahentavat oireita.

Täsmähoito: Cutera Laserhoito, Siluetti spa, Helsinki

Laserhoito korjaa ihon verisuonimuutoksia lopullisesti. Laseraalto viedään ihon sisään, jossa se vaikuttaa sen hemoglobiiniin. Se on toimii kuin palovamma, jota iho itse alkaa korjata. Käsittely tuntuu kuumottavana nipistelynä, mutta kestää kerrallaan vain muutaman minuutin. Hoito supistaa huokosia ja saa ihon hehkumaan. Aluksi iho punoitti, ja siinä oli paikoitellen tummia kohtia, jotka hilseilivät noin 10 vuorokauden kuluessa pois. Näkyvien tulosten saamiseksi tarvitaan kolme käsittelyä noin kuukauden välein.

Mitä maksaa? Laser Genesis -hoito 455 € tai 3 kertaa 1 065 €.

Tehotuote:

Exuviance AntiRedness Calming –seerumin lakritsi, hevoskastanjauute ja valkoinen tee rauhoittavat ja poistavat ihon punakkuutta. Leväuute supistaa verisuonia ja tripeptidit sekä hedelmähapot vahvistavat ihoa, 74 €.

 

 

 

Ongelma 2: Aknearvet

Vaikein akne ulottuu ihon syvimpiin kerroksiin ja jättää siksi arpia. Vasta parantuneen aknen arvet näkyvät iholla vielä punaisina, mutta sävy tasoittuu ajan myötä. Arvet ovat kuitenkin monelle arka paikka. Niitä on myös hankala peittää meikillä.

Täsmähoito: Cellucur-mikrohionta ja aknearpihoito, kauneushoitola Maarit Leikoski, Helsinki.

Mikrohionta kuorii ihoa tehokkaasti mutta hellävaraisesti, madaltaa arpia sekä vaalentaa pigmenttimuutoksia.

Ensin iholle tehdään kirkastava entsymaattinen esikuorinta, joka pehmentää ihoa ja valmistaa sen hiontaan. Mikrohionta perustuu laitteen alipaineen ja kuorivien mikrokiteiden yhteisvaikutukseen. Tuntuu kuin kasvoja kutiteltaisiin pienen pienellä imurilla, kun laitteen hoitopää syöttää iholle kuorivia mikrokiteitä, jotka imetään paineella pois kuolleen solukon kanssa. Hoito myös aktivoi ihon pintaa, jolloin sen aineenvaihdunta tehostuu. Imun voimakkuutta voidaan säätää, joten se ei tunnu ikävältä. Hoito viimeistellään arpia hoitavilla voiteilla.

Heti hoidon jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja näyttää kirkkaalta, eikä lainkaan ärtyneeltä. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla, jolloin aknearvet sulavat vähitellen pois ja iho korjaa itseään hoitojen välissä.

Mitä maksaa? Cellucur-aknearpihoito sarjahoitona 75 min, 95 €.

Tehotuote:

Bepanthen Anti-Scar ‑arpigeeli sopii aknearpien hoitoon. Se häivyttää ja ehkäisee ihon punoitusta, 20 €.

Rio SKDR2 Dermaroller on mikroneulauslaite kotikäyttöön. Neulat ja punavalo uudistavat ihoa. Tepsii myös raskausarpiin ja juonteiden hoitoon. 59,90 €.

Ongelma 3: Pigmenttiläikät

Läikät syntyvät, kun pigmenttiä kerääntyy paikallisesti yhteen kohtaan. Maksaläiskiksi kutsutut täplät tulevat usein esiin hormonaalisten elämänmuutosten, kuten raskauden tai vaihdevuosien myötä, mutta myös e-pillerit, stressi ja lääkkeet ovat syypäitä.

Täsmähoito: Oxygeneo Neo Brigh -ihoa vaalentava happikasvohoito ja Tripollar RF – facelift-kasvojenkohotushoito, Kaivopuiston kauneus -hoitola, Helsinki.

Pigmenttimuutoksiin suunnattu 3 in 1 -kasvohoito yhdistää kuorinnan, uudistavan happikäsittelyn sekä tehoaineiden imeytyksen. Hoito vaalentaa ja tasoittaa ihon sävyä sekä ennaltaehkäisee pigmenttimuutosten syntyä.

Iho kuoritaan laitteella, jossa on sitruunahappoa sisältävä kapseli. Kapseli sulaa samaan aikaan levitettävän geelin kanssa ksvoille kuin poretabletti. Syntyvät hiilidioksidikuplat pulputtavat iholla mukavasti, ja tuntuu, että jotakin todella tapahtuu. Kasvojen iho hierotaan vielä samalla laitteella, joten kuorinnan teho kertautuu. Hoitoon voidaan yhdistää radiotaajuuksiin perustuva Tripollar RF-hoito, joka hoitaa juonteita ja ryppyjä. Hoitopää tuntuu lämpimältä ja huulien kohdalla jopa kuumalta. Radiotaajuus vie lämpöä syvälle ihoon, ja vilkastuttaa sen kollageenin tuotantoa.

Mitä maksaa? OxyGeneo NeoBright ihon vaalennushoito 1,5 h, 145 €, sarjahoidon aluksi 125 €. Sarja 3–6 kertaa.

Tehotuote:

Medik8 White Balance Click –seerumi tasaa kasvojen värieroja. Puuterimaiseksi pakattu, ihoa vaalentava kojichappo vapautuu seerumin joukkoon, kun tuote otetaan käyttöön, jolloin se säilyttää hyvin tehonsa, 69 €.

Ongelma 4: Sibeliusrypyt ja nenä- ja suupieliuurteet

Ikääntyessään iho menettää elastisuuttaan, ja ilmerypyt tulevat tutuiksi. Juonteet ovat usein perinnöllisiä, mutta omalla perusilmeellä on merkitystä. Kurtistelevien kulmien väliin voi ilmestyä pystysuora juonne, eli sibeliusryppy. Toisia harmittaa nasolabiaaliryppy, joka porautuu nenänpieliin.

Täsmähoito: Mary Cohr Catio Vital Lifting -erikoiskasvohoito, kauneushoitola Hehku

Erikoiskasvohoito on kuin veitsetön kasvojenkohotus. Se stimuloi kasvolihaksia miedon sähkövirran avulla – panee ne kuntosalitreeniin ja bodypumppaa ihosolujen syvimpiä kerroksia. Hoito aktivoi kollageenin ja elastiinin muodostumista.

Ensin iho hierotaan läpi, jotta lymfaattinen nestekierto tehostuu ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle. Sitten lihaksia jumpataan matalataajuisen sähkövirran avulla. Käsittely tuntuu kutituksena ja pieninä nykäyksinä. Voilá! Juonteet ovat lähes kadonneet, ja ilme ihmeen hehkeä.

Mitä maksaa? 60 min, 115 euroa. Paras hoitotulos saavutetaan, kun hoito toistetaan 3–9 kerran tiheänä sarjahoitona.

Täsmähoito 2: Restylane-täyteainehoito, Kc-clinic, Tampere.

Kun juonteet todella häiritsevät, on täyteainehoito tehokas apu. Luonnollinen hyaluronigeeli pistetään neulalla ihon alle täyttämään juonne. Ensimmäinen hoito kestää noin 30 minuuttia, mutta seuraava enää 15–20 minuuttia.

Vaikka neula muistuttaa hammaslääkärin puudutusneulaa, sattuu se vähemmän. Pistosalue voi olla turvonnut seuraavana päivänä, ja joskus siihen voi syntyä mustelmakin. Yhden nenänpielirypyn täyttämiseen tarvitaan 2–3 pistosta. Tulokset kestävät muutaman kuukauden, joskus jopa muutaman vuoden.

Mitä maksaa? Restylane-täyteainehoidot alkaen 400 €.

Tehotuote:

Kollageenin tuotantoa lisäävä Sensai Deep Lift Filler –hoitovoide on täsmätuote uurteisiin tai täyteläisyyttä kaipaaviin kohtiin. Sitä voi levittää uurteisiin, silmänympärysiholle sekä nenän ja huulten ympärille, 130 €.