”Matto vedettiin jalkojen alta, sillä miehellä oli jo kumppani. Minun nuoremman naisen kanssa hän oli vain häpeilemättä pitänyt hauskaa”, eräs nainen kertoo. Kuva: Shutterstock
”Matto vedettiin jalkojen alta, sillä miehellä oli jo kumppani. Minun nuoremman naisen kanssa hän oli vain häpeilemättä pitänyt hauskaa”, eräs nainen kertoo. Kuva: Shutterstock

Toiseksi naiseksi ajautuminen voi tuhota luottamuksen miehiin – tai jopa poikia uuden suhteen.

Kysyimme lukijoiltamme kokemuksia toisena naisena olemisesta, ja aihe kirvoitti monenlaisia tarinoita. Moni oli päätynyt yhteen pettävän henkilön kanssa, mutta tarinoita tuli toisestakin vinkkelistä: osa joutui kolmanneksi osapuoleksi tietämättään, osa tiesi alusta saakka miehen toisesta kumppanista.

Nämä naiset ajautuivat toiseksi naiseksi tietämättään. Mies antoi ymmärtää olevansa sinkku, ja totuus paljastui liian myöhään.

Totuus selvisi Facebookista

”Eräänä kesäyönä töistä tuttu mies alkoi liehitellä minua. Aluksi otin lähestymisyrityksen huumorilla, mutta kun viestittely rupesi olemaan päivittäistä ja kellonajasta riippumatonta, aloin vähitellen uskoma, että tyyppi onkin tosissaan. Asuimme eri paikkakunnilla, mutta se ei tuntunut olevan miehelle este: hän ajeli luokseni montakin kertaa viikossa. Mies muisti minua välillä ruusukimpuin, joskus käytiin leffassa tai sitten vietettiin aikaa yhdessä kotona soffalla maaten, telkkaria katsoen, ihan kuin mikä tahansa pariskunta. Mies kertoi välittävänsä minusta paljon, puhuttiin ja vitsailtiin välillä tulevaisuudesta. Aloin rakastua ja uskoa, että suhteella voisikin olla valoisa tulevaisuus. Sitä hyvää kesti 8kk, kunnes matto vedettiin jalkojeni alta.

Sosiaalista mediaa ei tahdo päästä karkuun millään, ja Facebook paljasti lopulta enemmän kuin sen oli tarkoitus. Ystävänpäivänä törmäsin Facessa toisen naisen profiiliin ja kuvaan, johon mieheni oli merkitty. Uteliaana ihmisenä klikkasin tuntemattoman naisen profiilia, ja siinä se sitten oli. Uutisvirrassa oli parisuhdeilmoitus, ja sen toisena osapuolena minulle hyvin rakkaan ihmisen nimi. Kuukausi tämän jälkeen selvisi, että meitä naisia olikin kolme.

Kyllä sen tunteen muistaa sisimmässään turhankin hyvin, tuntui kuin sydän olisi kirjaimellisesti särkynyt. Oma elämä tuntui sillä hetkellä joltain todella huonolta saippuasarjalta, ja joka päivä toivoin vain, että kyyneleet loppuisivat ja heräisin siitä kurjasta painajaisesta. Luottamus miehiin hävisi hetkeksi.” Krisu, 29

Mies paljasti salasuhteen itse

”Tapasin Tinderissä komean ja itseäni vanhemman juristin, joka alusta saakka laittoi innokkaasti viestiä ja jätti numeronsa. Tapasimme ensimmäistä kertaa baarissa, jossa hän jo esitteli minut ystävilleen ja oli innokkaana tulossa luokseni yöksi. Jarruttelin ja sovimme tapaavamme myöhemmin. Aloimme tekstailla ja tapailla. Kävimme ravintoloissa syömässä ja harrastimme taivaallista seksiä hänen luonaan. En ikinä jäänyt yöksi. Alusta saakka minulla oli hieman outo olo miehestä, enkä luottanut häneen täysin. Ajattelin suhteemme olevan pelkkää seksiä, mutta aloin ihastua.

Täysin yllättäen parin kuukauden tapailun jälkeen hän alkoi viilentyä ja perui tapaamisiamme. Viestit loppuivat kuin seinään. Kysyin, missä mennään ja hän paljasti, ettei ole enää hyvä idea nähdä, sillä kotona voi tulla sanomista. Matto vedettiin jalkojen alta: miehellä olikin jo kumppani. Olin nuorempi nainen, jonka kanssa hän oli vain häpeilemättä pitänyt hauskaa, puolisonsa selän takana. Aluksi oloni oli likainen, mutta nyt vain lähinnä harmittaa sen toisen naisen vuoksi.” Lilli, 25

Jotkut naiset kertoivat olleensa tietoisesti toisia naisia. Rakkaus oli roihahtanut salasuhteesta, tai varatusta miehestä on haettu hauskanpitoa.

Ei turhia lupauksia

”Tapasimme ensi kerran netissä. Mies oli minua hieman vanhempi ja kertoi avoimesti etsivänsä suhdetta toiseen naiseen, ei niinkään seksin takia, vaan erityisesti siksi, että keskusteluyhteys hänen vaimoonsa ei oikein tyydyttänyt. Jokin toisena naisena olemisessa kiehtoi ja olin sinkku, joten sovimme tapaamisen kahvilaan. Sen jälkeen hän kävi luonani säännöllisesti reilun vuoden, parin ajan. Eniten vain keskustelimme ja kuuntelimme toisiamme. Hän kertoi, ettei voinut vaimonsa kanssa keskustella asioista kuten minun kanssani. Joimme myös viiniä ja harrastimme seksiä.

Mies kertoi jo nettiprofiilissaan olevansa naimisissa, joten hän oli ollut minulle rehellinen alusta alkaen. Aluksi se oli kiehtovaa, mutta kun aikaa kului, ihastuin ja ehkä rakastuinkin. Se pilasi kaiken, sillä miehellä ei ollut aikomustakaan jättää vaimoaan, minkä olin tiennyt koko ajan. Sovimme, että on parempi, ettei hän enää tule käymään.

Vuosien päästä tapasimme vielä kerran, mutta ei se ollut enää samanlaista. Enää emme ole yhteydessä. Toisena naisena olosta jäi varmasti kuitenkin paras mahdollinen maku, mies ei ollut missään vaiheessa luvannut minulle mitään enempää.” Nykyisin ensimmäinen nainen, 34

Kolmen kimppaa

Kaveriporukassani oli mies. En tuntenut häntä, mutta tiesin hänen olevan varattu. Heillä meni huonosti. Olimme juomassa yhdessä ja saimme idean kimppakivasta isoissa juhlissa erään porukkamme toisen miehen kanssa. Nykyään seurustelen sen kolmannen miehen kanssa, ja se varattu mies, he ovat naisensa kanssa yhdessä. Kuuluvat kaveriporukkaammekin vielä. Nainen on ihana ja toivon voivani kertoa asiasta hänelle, mutten voi. Mies oli varma, että he eroaisivat, mutta niin ei ole käynyt. En olisi tehnyt sitä, jos olisin tiennyt suhteen jatkuvan. Olisin halunnut paljastaa syrjähypyn, sillä koen sen olevan väärin toista naista kohtaan. Molemmat miehet ovat varmistaneet, etten puhu asiasta tai he "pilaisivat" elämäni. Sinisilmäinen, 19

Lempi syttyi töissä

”Tapasimme työpaikalla ja taisimme tietää välittömästi, kun tapasimme, että tulemme ajautumaan suhteeseen ja niinhän siinä sitten kävikin. Suhde jatkui 13 vuotta. Tapasimme töissä ja toisinaan myös vapaa-aikana. Työreissuilla emme edes yrittäneet peitellä sitä, että viihdymme toistemme seurassa. Tiesin alusta alkaen, että hän on naimisissa, eikä hän sitä edes yrittänyt salata missään vaiheessa.

En tuntenut minkäänlaista syyllisyyttä toisena naisena olemisesta. Koin, etten tee mitään väärää, sillä itse olin sinkku. Tiesin myös, että kyseisellä miehellä oli aina ollut avioliiton ulkopuolisia suhteita ja usein ajattelinkin, että pakkohan hänen vaimonsakin on olla asiasta perillä, tai sitten hän on todella herkkäuskoinen. En koskaan ajatellut, että suhteestamme tulisi mitään sen enempää kuin että pidämme hauskaa. Miksi edes olisin halunnut miehen, joka pettää vaimoaan kanssani? Kyseinen mies on edelleenkin naimisissa, enkä minä kanna syyllisyyttä.” BellaDonna, 43

Eroa odotellen

”Tapasimme yhteisessä illanvietossa kaverin kautta. Juttelimme illalla, ja yöllä sanat vaihtuivat suudelmiin. Vietimme uskomattoman ihanan yön yhdessä. Siitä alkoi suhteemme. Ensin sen oli tarkoitus olla seksisuhde. Tunteet veivät mukanaan ja ihastuminen muuttui rakkaudeksi. Nyt vietämme kaikki mahdolliset hetket yhdessä. Suunnittelemme yhteistä tulevaisuutta, mutta vielä mies ei ole laittanut eroa vireille. Olemme nyt olleet 8 kuukautta yhdessä, eikä loppua näy.

Hän kertoi minulle heti ensimmäisenä iltana vaimostaan ja lapsesta. Hän halusi olla rehellinen minulle, eikä salata mitään. Aluksi tilanne oli ihan ok. Koska kyse oli vain seksistä, en ajatellut asiaa sen enempää. Mutta nyt, kun tunteita on molemmilla ja halua olla yhdessä, tilanne on joka päivä ikävämpi. Toivon saavani puhelun tai viestin, jossa hän kertoo jättäneensä vaimonsa ja voimme vihdoin aloittaa normaalin parisuhteen.” Rakastunut haaveilija, 33

 

kokemusta on

”Facebookin parisuhdeilmoituksessa olikin mieheni" – naiset kertovat, miltä tuntuu olla toinen nainen

Sinulle "Eroa odotellen" en halua olla pahanilmanlintu mutta tiedän tuon tilanteen paremmin kuin hyvin. Olin toinen nainen 10 vuotta...odottamista 8,5 vuotta! Kannattiko? Ei! Mieti kaksi kertaa kannattaako odottaa että mies eroaa! Usein nämâ miehet vain haluavat sekä tavallisen tappavan perhe-elämän ja sitten siinä sivussa suhteen jossa pidetään hauskaa! Lapset ovat liima joka pitää ihmiset yhdessä vaikkei se avioelämä aina auvoista olekaan!
Lue kommentti
Saman kokenut

”Facebookin parisuhdeilmoituksessa olikin mieheni" – naiset kertovat, miltä tuntuu olla toinen nainen

Voin sanoa, että odotat eroa turhaan. Mies ei eroa vaimostaan lapsen/lasten takia, sekä myös ihan taloudelliset syyt - eivät halua luopua talostaan ja tavaroistaan, kuten erossa kävisi. Eli älä hukkaa elämääsi odottamiseen! Yht´äkkiä parhaat vuotesi hupenevat ja saat heittää myös hyvästi myös lapsen hankkimiselle.
Lue kommentti

Psykoterapeutti Lotta Heiskasen mukaan pettäminen vaikuttaa suhteeseen, vaikkei toinen osapuoli siitä tietäisikään.

Kannattaako tunnustaa, jos pettää? Tätä kysymystä moni puolisoaan pettänyt miettii. Jos kyse on yhdestä hairahduksesta, voi tuntua helpommalta ajatukselta jättää kertomatta. Jos pettämisestä ei kerran jää kiinni, elämäähän voi jatkaa niin kuin ennenkin.

Ajatus se mitä toinen ei tiedä, ei voi satuttaa ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Tätä mieltä on Väestöliiton erikoispsykologi ja psykoterapeutti Lotta Heiskanen.

– On harhaluulo kuvitella, ettei pettäminen vaikuttaisi suhteeseen niin kaun kuin toinen ei tiedä. Kumppanit ovat herkkiä huomaamaan, jos toinen on poissaoleva. Se saattaa etäännyttää paljonkin, Heiskanen sanoo.

”Salailu on usein myös raskasta omalle psyykeelle.”

Salailu ja asioiden pimittäminen on usein myös raskasta omalle psyykeelle. Heiskasen mukaan jo sen takia totuuden kertominen voi olla hyvä idea.

Lue myös: Henkinen pettäminen voi satuttaa enemmän kuin fyysinen pettäminen: 9 merkkiä kertovat, oletko menossa liian pitkälle

Miten totuus sitten kannattaisi kertoa kumppanille?

– Kunnioittava suoruus ja aikuismainen vastuunotto omasta teosta ovat tärkeimpiä. Kun kertoo kumppanille pettämisestä, ei ole reilua alkaa syytellä muita siitä, mihin itse on päätynyt. Se voi loukata toista entisestään.

Jos kukaan kumppanisi lähipiiristä ei tiedä, kuka olet, jotain hämärää voi olla tekeillä.

Rakkauspommittajaan ihastuminen, pehmustaminen, ghostaaminen jne. Deittimaailmassa vilisee monia ikäviä ilmiöitä, joille on keksitty hauskoja termejä. Ja taas on keksitty uusi sana yhdelle ikävälle asialle. Metro-sivusto kertoo nimittäin ”jemmaamisesta”.

Jemmaamisessa on kyse siitä, ettei tule koskaan esitellyksi kumppanin vanhemmille, ystäville tai muille läheisille. Kumppani saattaa kyllä itse viettää viikonloppuja esimerkiksi vanhemmillaan tai käydä lounaalla kavereidensa kanssa, mutta kutsua mukaan ei kuulu. Jos turhan usein tuntuu siltä, että joutuu viettämään aikaa yksin, on voinut joutunut jemmaamisen uhriksi.

Paljastaako some?

Jemmaaminen voi näkyä myös sosiaalisessa mediassa. Kumppani saattaa esimerkiksi julkaista Instagramissa kivan kuvan ateriastaan, jonka söi sinun kanssasi. Kuvan yhteydessä ei kuitenkaan ole koskaan mainintaa siitä, kenen seurassa on tullut kokkailtua.

Toisin sanoen sitä tulee täysin piilotetuksi kuin kulunut ja tummunut koru rasiaan. Mutta miksi ihmeessä?

Yksi teoria on se, että jemmaamisen uhriksi joutunut onkin salarakas, jonka jemmaaja haluaa pitää piilossa. Jemmaaja saattaa perustella itselleen toisten ihmisten tapailun, koska ei ole vakavissaan salarakkaansa kanssa. Eihän siitä ole edes mitään todisteita.

Tietysti ennen kuin diagnosoi itsensä jemmaamisen uhriksi, kannattaa miettiä, voisiko kyse olla jostain muusta – varsinkin jos suhde on tuore, ettekä tunne toisianne kovin hyvin. Ehkä kumppanisi on sinua kärsivällisempi tyyppi eikä hän halua julkisesti julistaa rakkauttaan ennen kuin suhde on vakaalla pohjalla.

Lue myös: ”Facebookin parisuhdeilmoituksessa olikin mieheni" – naiset kertovat, miltä tuntuu olla toinen nainen

Kolmekymppiset harrastavat seksiä keskimäärin 86 kertaa vuodessa. Se tarkoittaa 1,6 kertaa viikossa.

”Parhaimmillaan seksielämäni on silloin, kun harrastan sitä kumppanini kanssa neljästä seitsemään kertaa viikossa.”

Näin vastasi 25-vuotias nainen Me Naisten seksikyselyyn kuukausi sitten. Hänen mukaan seksiä tulee harrastettua heti vähemmän, jos parisuhde alkaa kiristää tai on stressiä.

Naisten toivomukset seksin määristä vaihtelevat paljonkin – ovatpa he sitten parisuhteessa tai sinkkuja. Joillekin on tarpeeksi, kun he harrastavat seksiä kaksi kertaa viikossa. Toisille kelpaa kuukausittainen seksi.

Mutta miten seksitoiveet toteutuvat käytännössä? Yhdysvaltalaisen Kinsey-instituutin jättitutkimuksessa on nyt selvitetty iän vaikutus seksimääriin, kertoo Medical Daily.

Tulokset ikäryhmittäin

  1. Eniten seksiä harrastavat 18–29-vuotiaat. Keskimäärin heillä on vuodessa 112 seksikertaa, mikä tarkoittaa kahta kertaa viikossa.
  2. 30–39-vuotiailla on seksiä vuodessa keskimäärin 86 kertaa. Se tarkoittaa noin 1,6 kertaa viikossa.
  3. 40–49-vuotiaat harrastavat seksiä 69 kertaa vuodessa. Se on melkein puolet vähemmän kuin 18–29-vuotiailla.

Tee testi: Suuri seksi-inssi! Testaa, oletko oikeasti hyvä sängyssä

Asenne vaikuttaa?

Journal of Sex Research -julkaisussa esitellyn tutkimuksen mukaan seksin määrään vaikuttanee epäsuorasti myös se, kuinka vanhaksi itsensä tuntee.

Mukana tutkimuksessa oli lähes 1 200 aikuista ja seuranta-aika kesti yli kymmenen vuotta. He raportoivat seksin määrästä, laadusta ja muun muassa innostuksestaan. Osallistujat vastasivat esimerkiksi kysymykseen ”minkä ikäiseksi koet itsesi”.

Kun tutkimukseen osallistuneet vastasivat, että he tunsivat itsensä ”vanhaksi”, heidän innostuksensa seksiin oli vähentynyt. Niin ikään seksin laatu oli huonompaa, mitä vanhemmaksi he kokivat itsensä ja mitä heikompi heidän terveydentilansa oli.

Iän ja terveyden lisäksi monet muutkin asiat vaikuttavat siihen, kuinka paljon seksiä harrastetaan, tutkimus vahvistaa. Niitä ovat muun muassa stressi ja päivittäiset huolet sekä perhesuhteet.

Seksisopimuksella vauhtia

Määrä ei kuitenkaan kerro kaikkea siitä, kuinka tyytyväisiä ihmiset ovat seksielämäänsä.

Väestöliiton mukaan aikuisilla suomalaisilla on seksiä keskimäärin noin kerran viikossa. Hyvin onnelliset parit harrastavat kuitenkin seksiä kaksi kertaa viikossa tai useammin, kertoi Väestöliiton tutkimusprofessori Osmo Kontula aiemmin Me Naisille.

Ero seksitoiveiden ja toteutumien välillä on aiempaa suurempi Suomessa. Vuoden 2015 Finsex-tutkimuksen mukaan suomalaismiehet toivovat keskimäärin kolmea yhdyntää viikossa ja naiset kahta yhdyntää viikossa.

”Halut kyllä yleensä kasvavat, kun päästään vauhtiin.”

Kontulan yksi ehdotus seksin ja onnellisuuden lisäämiseksi on seksistä sopiminen parisuhteessa ja sen säännöllinen harrastaminen.

– Aina ei tarvitse itse haluta, ja seksiä voi harrastaa sopimuksestakin. Halut kyllä yleensä kasvavat, kun päästään vauhtiin, Kontula sanoi viime vuoden marraskuussa.

Kysely

Kuinka usein sinä harrastat seksiä?

Aina treffit eivät mene putkeen – vaan esimerkiksi näin: ”Mies pyysi minut baariin, oli aivan kännissä paikalla ja alkoi suoraan kähmiä.”

Oletko joskus ollut todella, todella karmeilla treffeillä? Ei hätää, sitä sattuu kaikille. Kun kysyimme Me Naisten lukijoilta huonoimmista treffikokemuksista, saimme lukuisia kylmää hikeä aiheuttavia muisteloita. 

Selvisi, että treffit voivat mennä pieleen monella tavalla. Vaikka kumppani olisi ihana, treffipaikka voi latistaa deitit. Moni muistelee elokuvatreffejä epäonnistumisena, sillä leffateatterin hämyssä tutustuminen on vaikeaa. Toisaalta kauhunsekaisia tunteita herättävät myös jutusteluun perustuvat kahvilatreffit, joilla toisen kanssa ei synkkaa, eikä mitään juteltavaa ole. 

Huono paikanvalinta on kuitenkin pientä verrattuna öykkäröivään seuralaiseen. Treffitörppöjä on moneen junaan, mutta joitakin yhdistäviä piirteitä epäonnisissa treffeissä silti kyselyvastausten perusteella on. Varma epäonnistuminen syntyy esimerkiksi tällä reseptillä: runsaasti alkoholia, itsekehu pääasiallisena puheenaiheena, seksiehdotukset ensimmäisen kymmenen minuutin aikana ja haluttomuus ymmärtää, mitä EI tarkoittaa.

Vertaistueksi karmeille treffeille joutuneille, järkyttävien treffien top 15:

Numero 15: Yksisanainen kahvittelija

”Huonoimmat treffit ovat olleet perus kahvit, joilla mies ei saanut suustaan muuta kuin 'ai jaa' ja 'hmm'. Ja vastasi kysymyksiin yhdellä sanalla. Eipä siinä oikein yksin saanut keskustelua aikaiseksi.” Treffailtu on jo tarpeeksi

Numero 14: Suuruudenhullu

”Liian suureelliset: käytännössä täysin tuntematon ihminen haluaa heti käyttäytyä kuin oltaisi pari, ja kaikesta (ne ruusut, samppanjat ja limusiinit) olisi pitänyt vaikuttua ja ihastella viehkosti.” Nimetön

Tyyppi puhui koko treffien ajan itsestään.”

Numero 13: Parturoitu pihistelijä

”Olen ollut treffeillä, jos treffiseuralainen oli ensin 45 minuttia myöhässä, koska oli ollut parturissa. Tätä hän ei pyydellyt edes anteeksi. Istuimme ravintolassa, jossa seuralainen ei edes kysynyt, haluanko syödä tai juoda jotain. Istuimme baarissa, juttelimme syömättä ja juomatta, kumpikaan ei tilannut mitään.” Evelyn

Numero 12: Leuhka mansplainaaja

”Rahalla leuhkiva henkilö, joka ei meinannut kestää ajatusta, että minä maksan oman osuuteni treffeistä. Sain muutenkin kuulla mansplainaamista ja esimerkkejä siitä millainen on kunnollinen nainen ja kuinka sellainen käyttäytyy. Ei jatkoon.” Pau

Numero 11: Saldokerskailija

”Ihminen kerskaili varallisuudellaan ja rahoillaan. Muuta puhuttavaa tällä komistuksella ei ollutkaan. Olisi mielellään esitellyt saldojaan eri tileillä josta mainitsi moneen kertaan. Oli maininnut lukevansa kirjoja. Yritin ottaa sen puheeksi, ja kävi ilmi, että hän oli lukenut pätkiä vain sieltä täältä! Huh huh.” Ikäneito uudelleen

Numero 10: Itserakas haukkuja

”Tyyppi puhui koko treffien ajan itsestään. Ei kysynyt mitään minusta, ja kun kerroin jotain itsestäni, hän ohitti sen kokonaan. Päätin lopulta, etten sano itsestäni mitään, vaan utelin hänestä lisää. Hän vain innostui. Haukkui myös pomonsa ja työpaikkansa ja valitti, ettei tiedä mitä elämässään tekisi. Lapsellista käytöstä, vaikka mies oli yli 30-vuotias.” Treffeillä87

Hän oli todella humalassa ja pilvessä ja vakuutti rakastavansa minua.”

Numero 9: Tunnekylmä keskeyttäjä

”Mies sanoi minulle kesken lauseeni, ettei hän tunne mitään, ja eikö olekin hyvä, että hän sanoi sen suoraan.” Nimetön

Numero 8: Rakastunut pilviveikko

”Hän oli todella humalassa ja pilvessä ja vakuutti rakastavansa minua. Ne olivat toiset (ja vikat) treffit kyseisen henkilön kanssa.” Nimetön

Numero 7: Krapulainen arvostelija

”Mies tuli paikalle krapulassa ja hikoilevana. Hän arvosteli avoimesti ulkonäköäni ja olemustani. En lähtenyt aiemmin, koska tilanne oli paikoin niin huvittava, että nauroin ääneen. Puolen tunnin kuluttua sain tarpeekseni ja lähdin.” Hattis

Numero 6: Ruinaaja

”Mies vain katseli vierestä kun join oluen. Sen jälkeen hän ehdotti seksiä, mihin en suostunut. Tämän jälkeen hän pyysi 'edes suihinottoa'.” Greta

Numero 5: Kännikähmijä

”Mies pyysi minut baariin, oli aivan kännissä paikalla ja alkoi suoraan kähmiä. Läksin pois noin kolmen minuutin jälkeen.” Missä on herrasmiehet?

”Mies toi pussikaljaa ja pornofilmejä katseltavaksi. Tsiisus!”

Numero 4: Ansaitsi ghostauksen

”Mies kutsui minut kahville luokseen ensitreffeille. En saanut kahvia vaan tyyppi alkoi heti käpälöidä eikä uskonut kieltoa. Piti valehdella, että minulla on poikaystävä, että pääsin pois. Ainoa kerta, kun olen ghostannut.” RKW

Numero 3: Kaljoitteleva pornonkatsoja

”Mies toi pussikaljaa ja pornofilmejä katseltavaksi. Tsiisus! Heitin pihalle ja sanoin, että katsele kuule keskenäsi!” Niki

Numero 2: Viinaanmenevä moottoripyöräilijä

”Treffikumppani tuli hakemaan moottoripyöräajelulle. Minulta kysymättä ajoi omalle mökilleen monen kymmenen kilometrin päähän. Siellä otti viinapullon esille ja aikoi alkaa ottamaan. Pyysin, että veisitkö minut takaisin heti, kun ei tälläisesta ollut puhetta. Hän suuttui ja ajoi älyttömän lujaa paluumatkan. Minua pelotti tosissaan.

Kotipihassani hän pudotti minut kyydistä, tarttui puhelimeen, soitti jollekin muulle naiselle ja lähti hiekka pöllyten minulle sanaakaan sanomatta menemään.” Mummukka -55

Numero 1: Itkuinen yöpyjä

”Mies tuli toisesta kaupungista kylään ja oli varautunut jäämään yöksi, jos juttu luistaisi. Kävimme yhdessä kaupassa ja hän koko ajan hipelöi minua. Myöhemmin lähdimme elokuviin. Siellä mies tunki väkisin karkkeja suuhuni ja yritti tehdä kaulaani fritsua, vaikka työnsin häntä kauemmas.

Elokuvan jälkeen sanoin hänelle, että juttu ei nyt toimi, ja haluan hänen lähtevän. Mies alkoi itkeä ja väittää vastaan, ja tämän pienen kohtauksen takia ei sitten ehtinyt viimeiseen bussiin. Minun oli vähän pakko majoittaa hänet.

Aamulla mies käyttäytyi kuin olisimme seurustelleet ja hidasteli mahdollisimman pitkään. Tunnin päästä lähdöstään laittoi viestin, jossa kysyi, löysinkö hänen yllätyksensä... Hän oli piilottanut haisevan t-paidan sohvatyynyjeni väliin.” Missä mun prinssi piileskelee?

Onko kohdallesi osunut yhtä kamalia tai vielä pahempia deittejä? Kerro kokemuksesi kommenteissa.