Perheenäiti ja ekshibitionisti: "Saatan tyydyttää itseäni bussin takapenkillä"

Kuva Shutterstock

Kolmikymppinen perheenäiti pukeutuu niukasti, harrastaa seksiä yleisillä paikoilla ja vilauttelee hienovaraisesti. – Olen ekshibitionisti. Minulla on oikeus nauttia tästä ilman syyllisyyttä, *Tiina sanoo.

"Huomasin jo hyvin nuorena, että nautin esillä olemisesta. Olen ekshibitio­nisti. Sana tuo monelle mieleen itsensäpaljastajan, popliinitakissa kulkevan miehen, joka pakottaa muut katsomaan itseään. Minulle ekshibitionismi on kuitenkin paljon enemmän kuin paljastelua. Kiihotun näytillä olemisesta ja huomiosta, jota se herättää. Toteutan seksuaalisuuttani monilla tavoin muita loukkaamatta: voin olla kumppanini seurattavana omassa makuuhuoneessamme tai vilautella tuntemattomille niin, että se vaikuttaa vahingolta.

Kunnioitan toisen rajoja. Kohdistan flirttailuni tai puolihuolimattoman vilautteluni­ vain aikuisille. En pakota ketään­ katsomaan, vaan annan mahdollisuuden nähdä minut tai kääntää katseen pois. Kaikki tapahtuu hyvin hienovaraisesti.

Teininä nuortenlehtiä lukiessani huomasin, että ajattelen seksiin liittyvistä asioista eri tavoin kuin muut. Kun aloin masturboida, toivoin jääväni kiinni sen sijaan, että olisin pelännyt sitä. Kuvittelin naapurinpojan katsovan minua, ja ajatus tirkisteltävänä olemisesta kiihotti. Vähän myöhemmin aloin pitää hameita sen vuoksi, että tuuli saattaisi temmata helmani ja paljastaa pakarani.

Kun seksuaalisuuteni heräsi kunnolla, taipumuksestani koitui kuitenkin ongelmia. Minut ymmärrettiin alituisesti väärin, ja jouduin vaarallisiin tilanteisiin. Olen kokenut seksuaalista väkivaltaa, ja minut on pakotettu seksiin.

Koska minulle kävi niin usein huonosti, aloin ajatella, että minussa täytyy olla jotain vikaa. Päätin ryhtyä normaaliksi ja ruoskin itseäni ajatuksista, jotka vain viittasivatkin fantasioihini. Olin pitkään hukassa seksuaalisuuteni kanssa. Tilannetta vaikeutti lapsen saaminen, koska eihän naiselle, etenkään äidille, ole sallittua harjoittaa sellaista likaista, perverssiä toimintaa kuin ekshibitionismi.­

Meni kauan, ennen kuin opin hyväksymään itseni. Kävin juttelemassa psykiatrin kanssa, mutta suurin osa työstä tapahtui omassa päässäni. Keskustelin paljon myös ystävieni kanssa ja netti­foorumeilla ja pidin verkossa päiväkirjaa. Pitkän itsetutkiskelun jälkeen ymmärsin,­ että minulla on oikeus nauttia ilman syyllisyyttä siitä, mistä nautin. Tajusin myös, etten ole ainoa laatuani, sillä löysin nettikeskusteluista muitakin naisia, jotka kiihottuvat esillä olemisesta."

Huomaako kukaan?

"Olen nyt kolmikymppinen neljän lapsen äiti, joka on elänyt jo melkein kymmenen vuotta samassa parisuhteessa. Arkeni täyttyy tavallisista asioista: kodin- ja lasten­hoidosta ja töistä.

Pukeudun aina huomiota herättävästi niukkoihin, tiukkoihin ja paljastaviin vaatteisiin. Olen pluskokoinen nainen ja rakastan jokaista kumpua ja kurttua kropassani. Ekshibitionismi edellyttää tervettä rakkautta omaan vartaloon. On vaikeaa nauttia esilläolosta, jos tuntuu, että itsessä on jotain vikaa.

Nuorempana harrastin seksiä usein yleisillä paikoilla, mutta nykyään se on käytännön syistä vaihtunut masturbointiin julkisesti tai puolijulkisesti. Saatan tyydyttää itseäni esimerkiksi bussin takapenkillä, sovituskopissa tai baarin vessassa. En saa kiksejä kiinnijäämisen pelosta, vaan nimenomaan siitä, että joku huomaa minut ja jää katsomaan tai kuuntelemaan. Seurailen muiden reaktioita, kun näyttäydyn hameessa ilman pikkuhousuja. Huomaako kukaan, että esillä on hetken aikaa ollut jotain salaista?

Olen aina ollut koukussa flirttailemiseen. Se on viatonta mutta kuumottavaa peliä, jonka ei ole tarkoitus johtaa mihinkään. Toisinaan käytökseni kuitenkin ymmärretään väärin. Rohkeaa naista pidetään­ varmana nakkina ja ajatellaan, että tämän on suostuttava kaikkeen, koska on ollut esillä. Sellaisesta jää ikävä fiilis. Ulkona käydessäni saatan myös saada kielteistä huomiota muilta naisilta. Näytillä oleva ja flirttaileva nainen on helppo leimata kodinrikkojaksi, vaikka tarkoitukseni ei ole vietellä ketään."

*Tiinan nimi on muutettu.

Miten parisuhde ekshibitionistin kanssa toimii? Miten oma blogi auttaa Tiinaa toteuttamaan itseään? Lue koko tarina Me Naiset -lehden numerosta 39/2013. Osta lehti suoraan iPadillesi täältä.

Paljastelu on harvinaista

Ekshibitionisti saa seksuaalista nautintoa siitä, että esimerkiksi oman vartalon tarkoituksellinen esittely tai  seksin harrastaminen yleisellä paikalla herättää huomiota.

Pitkälle vietynä puuha ei ole  harmitonta, sillä julkinen alastomuus ja seksin harrastaminen ovat laissakin kiellettyjä.

Asiantuntijana Jussi Nissinen, psykoterapeutti, Avoinna kasvuun J&T

Kommentit (17)
Vierailija

Mulla ei tulee mitään muuta mieleen kuin että: "pitäisiköhän sinun hankkia itsellesi joku harrastus"..?

Vähän niinkuin pienet koiranpennutkin, alkavat nylkyttämään pehmoleluja kun ovat turhautuneita, eikä olla lenkkeilty tarpeeksi...

-Kisuli-30

Vaihtamalla paranee? Uusi kumppani nostaa sperman laatua

Uutuudenviehätyksellä on melkoisia vaikutuksia, kertoo uusi tutkimus.

Kaikki sperma ei ole samanlaista. Hyvän tavaran tunnusmerkkejä ovat korkea siittiöiden määrä, vauhdikas liikehdintä ja oikeanlainen rakenne.

Moni asia voi muuttaa sperman laatua. Uuden tutkimuksen mukaan yksi näistä on se, kuinka tuoreen kumppanin kanssa puuhastelee.

Evolutionary Psychological Sciencen julkaisemaan tutkimukseen osallistui 21 parikymppistä heteromiestä. Miehet katsoivat kahden viikon aikana parin päivän välein seitsemän pornovideota, joista kuudessa ensimmäisessä esiintyi sama nainen. Viimeisessä videossa nainen oli uusi. Videoita katsellessa miehet tyydyttivät itseään siemensyöksyyn saakka.

Tutkijat havaitsivat, että viimeisen videon kohdalla miesten sperman laatu parani. Lisäksi eri naisen katseleminen aiheutti miehille siemensyöksyn aikaisempaa nopeammin.

Tutkijoiden mukaan sperman laadun paraneminen uuden ”kumppanin” astuessa kuvioihin saattaa johtua siitä, että alitajunnassaan mies ajattelee jo hedelmöittäneensä naisen, jonka kanssa on aiemmin paritellut. Toinen selitys saattaa olla se, että uuden kumppanin kanssa mies kokee vahvemmin kilpailevansa muiden miesten kanssa hedelmöityksestä, jolloin sperman on kiidettävä kohteeseensa entistä tehokkaampana.

Lähde: Medical Daily

Seksikysely: "Ensitreffeillä ei ole sopivaa mennä sänkyyn"

Seksiä ensitreffeillä? Toisilla? No ehkä kolmansilla sitten.

Ajatus siitä, että ensitreffeillä ei ole sopivaa harrastaa seksiä uuden tuttavuuden kanssa, elää yhä vahvana.

Vaikka seksistä puhutaan avoimemmin ja suhtautuminen lemmenleikkeihin on muuttunut rennommaksi, moni on yhä sitä mieltä, että seksi tulee mukaan suhteeseen vasta vähän myöhemmin. Yli puolet Me Naisten suureen seksikyselyyn vastanneista sinkuista menisi sänkyyn vasta noin kolmannen tapaamiskerran jälkeen.

Tosin ensitreffeilläkin menisi joka kolmas, ja kymmenisen prosenttia odottaisi pari kuukautta. Runsas prosentti siirtyisi seksiin vasta, kun on kosittu.

– Kolmanteen tapaamiskertaan odottaminen ei yllätä. Tällä tähdätään muuhunkin kuin pelkkään seksisuhteeseen, arvioi psykologi Jouni Luukkala.

Ei heti seksiä, Luukkalakin sanoo. Ensin kannattaa rakentaa tunnesidettä, yhtä onnistuneen seksin reunaehtoa. Sukupuolielimistä kun menee piuhat aivoihin.

Karvat, rusketus ja tatuoinnit – uusi miespuolinen seksinukke täyttää kaikki toiveet

Karmaisevan aidonnäköiset, miespuoliset seksilelut tulevat pian markkinoille – viimeinkin?

Miehet ovat saaneet ilakoida pumpattavien barbaroiden kanssa jo vuosikymmeniä, mutta nyt alkaa olla tarjontaa naisillekin. Naispuolisia seksinukkeja vuodesta 2010 myynyt kalifornialainen Sinthetics -yritys tuo pian markkinoille miespuolisen seksinuken, jonka asiakas voi kustomoida juuri omia tarpeita vastaavaksi silmien väriä, rusketusrajoja ja tatuointeja myöten.

Pääosin silikonista ja platinasta valmistetut nuket tehdään käsityönä. Kustomoidun nuken lähtöhinta on 25 000 dollaria, noin 23 000 euroa. Hinta nousee sen mukaan, millaisia lisukkeita asiakas tilaa nukkeensa.

Halpaa herkkua eivät tarpeita tyydyttävät nuket ole: esimerkiksi pisamat maksavat alkaen noin 45 euroa, tietty silmien väri 270, alavartalon rusketusrajat noin 230, kulmakarvat 352 ja tatuoinnit alkaen noin 135 euroa.

Ulkoisten avujen lisäksi nukkeen saa lisätoimintoja. Nukkeen voi tilata esimerkiksi 270 eurolla lämpötoiminnon, joka simuloi ihmisen ruumiinlämpöä. Ja osaavathan nuket toki liikkuakin: Sinthetics lupaa, että nukkejen lanteet liikkuvat sekä sivuttain että eteen- ja taaksepäin.

Ja lopuksi tärkein tieto: miesnuken peniksen pituus on noin 18 senttiä. Rohkeampi voi kokeilla kymmenen senttiä pidempääkin mallia.

No, joko lähtisi tilaukseen kolmenkymmenen tonnin seksilelu?

Lähde: Metro

Suihkutettava kondomi, nytkö se tulee?

Vaikka kondomimarkkinoille on ilmaantunut uusi kehittelijä, saadaan spreijattavaa suojausta vielä odotella.

Moni on aivan tyytyväinen tavalliseen kondomiin. Miksi keksiä pyörää uudelleen?

Jenkkiopiskelija haluaa kuitenkin tuoda markkinoille suihkutettavan kondomin, kertoo Huffington Post.

Opiskelija Michele Chu on perustanut oman kondomiyrityksen, joka hamuaa asiakkaikseen rohkeita naisia. Yksi ydintuote olisi suihkutettava kondomi, joka tosin on vielä kehittelyvaiheessa. Ideana on pakata ehkäisysuoja spray-purkkiin, josta se sitten suihkutetaan peniksen päälle.

– Kondomimarkkinat kaipaavat piristystä. Niiden paketitkin näyttävät ihan nuudelien maustepusseilta, Chu on kertonut.

Suihkutettavia kondomeja on yritetty kehitellä aiemminkin. Saksalaisyrittäjä Jan Vinzenz Krause lähes onnistui muutama vuosi sitten. Hänen pyrkimyksensä liittyivät terveyteen (toisin kuin Chulla, jota kiinnostaa lähinnä kondomien visuaalinen puoli). Krause ajatteli, että kun kondomin muottina on oikea penis, suihkutettava suoja toimii paremmin etenkin pienemmillä ja epätavallisen muotoisilla peniksillä.

Krausen visioima kondomi olisi ollut lievästi sanottuna erikoinen pukea. Valmiustilassa ollut elin olisi pitänyt työntää muoviseen tuubiin, joka sitten olisi ruiskuttanut nestemäistä lateksia. Vähän kuin autopesula mutta, no, peniksille.

Paitsi, että testaajia pelotti tuubin käyttä, ongelmaksi muodostui sekin, että lateksilla kesti kokonaiset kolme minuuttia kuivua.