Näistä seksiasennoista naiset pitävät vähiten

Kuva Shutterstock

Tutkimus paljastaa, mitkä seksiasennot ovat vähiten naisten mieleen. Parhaan asennon löytäminen voi vaatia hienosäätöä.

Men’s Health -lehti tutki, mistä seksiasennoista naiset pitävät vähiten. Kyselyyn vastasi yli 1200 Women’s Health -lehden lukijaa.

Tulos yllättää, sillä moni perinteinen seksiasento koettiin epämiellyttäväksi. Asiantuntijat kertovat, mistä lähetyssaarnaajan ja muiden tuttujen asentojen epäsuosio johtuu.

1. Koira

Koira-asennossa, jossa nainen on kontillaan edessä ja mies polvillaan hänen takanaan mies pääsee helposti työntymään liian syvälle, mikä voi tuntua kivuliaalta. Tutkimuksen naiset olivat myös sitä mieltä, että asento ei ole tarpeeksi intiimi.

Jotta asento tuntuisi naisesta miellyttävämmältä, kannattaa välttää liian pitkiä työntöjä. Myös läheisyys ja vartalon hyväileminen parantavat kokemusta.

2. Nainen päällä

Tutkimuksen mukaan monen naisen nautinto tyssää siihen, että he tuntevat olonsa epävarmaksi. Tunnelma latistuu, jos nainen alkaa miettiä, miltä hän näyttää alhaalta päin katsottuna.

3. Ratsastus selin

Asento, jossa nainen on päällä ja selin miehen kasvoihin, on monen miehen mieleen, mutta vaikeuttaa naisen orgasmia. Asento saattaa tuntua hankalalta ja jopa kivuliaalta, sillä yhdyntä tapahtuu helposti väärässä kulmassa.

4. Lähetyssaarnaaja

Perinteinen lähetyssaarnaaja ei aina osu oikeisiin kohtiin. Nautintoa varten tarvitaankin pientä hienosäätöä. Sen sijaan, että olisitte kasvokkain, miehen rintakehän tulisi olla naisen olkapäiden tasolla. Nainen nostaa jalkojaan niin, että hänen lantionsa kallistuu hieman ylöspäin. Tässä asennossa peniksen varsi on jatkuvassa kontaktissa klitoriksen kanssa, ja tutkimuksen mukaan nainen saa orgasmin 56 % todennäköisemmin kuin tavallisessa lähetyssaarnaaja-asennossa.

5. 69

Kuusysissä ei sinänsä ole mitään vikaa, mutta naiset kokevat keskittymisensä herpaantuvan, kun samalla pitäisi keskittyä sekä saamaan että antamaan nautintoa. Monen mielestä suuseksi toimii paremmin, kun välissä vaihdetaan vuoroa.

Kommentit (42)
Vierailija

Haloo mikä juttu! Varmasti vihreät feministit ja Oras Tynkkynen laatinut tämän listan. Seksi kielletään kokonaan naisten ja miesten väliltä naista alistavana. Nainen saa työntää sisäänsä vain vihreän luomuhedelmän - ei lihaa.

Vaihtamalla paranee? Uusi kumppani nostaa sperman laatua

Uutuudenviehätyksellä on melkoisia vaikutuksia, kertoo uusi tutkimus.

Kaikki sperma ei ole samanlaista. Hyvän tavaran tunnusmerkkejä ovat korkea siittiöiden määrä, vauhdikas liikehdintä ja oikeanlainen rakenne.

Moni asia voi muuttaa sperman laatua. Uuden tutkimuksen mukaan yksi näistä on se, kuinka tuoreen kumppanin kanssa puuhastelee.

Evolutionary Psychological Sciencen julkaisemaan tutkimukseen osallistui 21 parikymppistä heteromiestä. Miehet katsoivat kahden viikon aikana parin päivän välein seitsemän pornovideota, joista kuudessa ensimmäisessä esiintyi sama nainen. Viimeisessä videossa nainen oli uusi. Videoita katsellessa miehet tyydyttivät itseään siemensyöksyyn saakka.

Tutkijat havaitsivat, että viimeisen videon kohdalla miesten sperman laatu parani. Lisäksi eri naisen katseleminen aiheutti miehille siemensyöksyn aikaisempaa nopeammin.

Tutkijoiden mukaan sperman laadun paraneminen uuden ”kumppanin” astuessa kuvioihin saattaa johtua siitä, että alitajunnassaan mies ajattelee jo hedelmöittäneensä naisen, jonka kanssa on aiemmin paritellut. Toinen selitys saattaa olla se, että uuden kumppanin kanssa mies kokee vahvemmin kilpailevansa muiden miesten kanssa hedelmöityksestä, jolloin sperman on kiidettävä kohteeseensa entistä tehokkaampana.

Lähde: Medical Daily

Seksikysely: "Ensitreffeillä ei ole sopivaa mennä sänkyyn"

Seksiä ensitreffeillä? Toisilla? No ehkä kolmansilla sitten.

Ajatus siitä, että ensitreffeillä ei ole sopivaa harrastaa seksiä uuden tuttavuuden kanssa, elää yhä vahvana.

Vaikka seksistä puhutaan avoimemmin ja suhtautuminen lemmenleikkeihin on muuttunut rennommaksi, moni on yhä sitä mieltä, että seksi tulee mukaan suhteeseen vasta vähän myöhemmin. Yli puolet Me Naisten suureen seksikyselyyn vastanneista sinkuista menisi sänkyyn vasta noin kolmannen tapaamiskerran jälkeen.

Tosin ensitreffeilläkin menisi joka kolmas, ja kymmenisen prosenttia odottaisi pari kuukautta. Runsas prosentti siirtyisi seksiin vasta, kun on kosittu.

– Kolmanteen tapaamiskertaan odottaminen ei yllätä. Tällä tähdätään muuhunkin kuin pelkkään seksisuhteeseen, arvioi psykologi Jouni Luukkala.

Ei heti seksiä, Luukkalakin sanoo. Ensin kannattaa rakentaa tunnesidettä, yhtä onnistuneen seksin reunaehtoa. Sukupuolielimistä kun menee piuhat aivoihin.

Karvat, rusketus ja tatuoinnit – uusi miespuolinen seksinukke täyttää kaikki toiveet

Karmaisevan aidonnäköiset, miespuoliset seksilelut tulevat pian markkinoille – viimeinkin?

Miehet ovat saaneet ilakoida pumpattavien barbaroiden kanssa jo vuosikymmeniä, mutta nyt alkaa olla tarjontaa naisillekin. Naispuolisia seksinukkeja vuodesta 2010 myynyt kalifornialainen Sinthetics -yritys tuo pian markkinoille miespuolisen seksinuken, jonka asiakas voi kustomoida juuri omia tarpeita vastaavaksi silmien väriä, rusketusrajoja ja tatuointeja myöten.

Pääosin silikonista ja platinasta valmistetut nuket tehdään käsityönä. Kustomoidun nuken lähtöhinta on 25 000 dollaria, noin 23 000 euroa. Hinta nousee sen mukaan, millaisia lisukkeita asiakas tilaa nukkeensa.

Halpaa herkkua eivät tarpeita tyydyttävät nuket ole: esimerkiksi pisamat maksavat alkaen noin 45 euroa, tietty silmien väri 270, alavartalon rusketusrajat noin 230, kulmakarvat 352 ja tatuoinnit alkaen noin 135 euroa.

Ulkoisten avujen lisäksi nukkeen saa lisätoimintoja. Nukkeen voi tilata esimerkiksi 270 eurolla lämpötoiminnon, joka simuloi ihmisen ruumiinlämpöä. Ja osaavathan nuket toki liikkuakin: Sinthetics lupaa, että nukkejen lanteet liikkuvat sekä sivuttain että eteen- ja taaksepäin.

Ja lopuksi tärkein tieto: miesnuken peniksen pituus on noin 18 senttiä. Rohkeampi voi kokeilla kymmenen senttiä pidempääkin mallia.

No, joko lähtisi tilaukseen kolmenkymmenen tonnin seksilelu?

Lähde: Metro

Suihkutettava kondomi, nytkö se tulee?

Vaikka kondomimarkkinoille on ilmaantunut uusi kehittelijä, saadaan spreijattavaa suojausta vielä odotella.

Moni on aivan tyytyväinen tavalliseen kondomiin. Miksi keksiä pyörää uudelleen?

Jenkkiopiskelija haluaa kuitenkin tuoda markkinoille suihkutettavan kondomin, kertoo Huffington Post.

Opiskelija Michele Chu on perustanut oman kondomiyrityksen, joka hamuaa asiakkaikseen rohkeita naisia. Yksi ydintuote olisi suihkutettava kondomi, joka tosin on vielä kehittelyvaiheessa. Ideana on pakata ehkäisysuoja spray-purkkiin, josta se sitten suihkutetaan peniksen päälle.

– Kondomimarkkinat kaipaavat piristystä. Niiden paketitkin näyttävät ihan nuudelien maustepusseilta, Chu on kertonut.

Suihkutettavia kondomeja on yritetty kehitellä aiemminkin. Saksalaisyrittäjä Jan Vinzenz Krause lähes onnistui muutama vuosi sitten. Hänen pyrkimyksensä liittyivät terveyteen (toisin kuin Chulla, jota kiinnostaa lähinnä kondomien visuaalinen puoli). Krause ajatteli, että kun kondomin muottina on oikea penis, suihkutettava suoja toimii paremmin etenkin pienemmillä ja epätavallisen muotoisilla peniksillä.

Krausen visioima kondomi olisi ollut lievästi sanottuna erikoinen pukea. Valmiustilassa ollut elin olisi pitänyt työntää muoviseen tuubiin, joka sitten olisi ruiskuttanut nestemäistä lateksia. Vähän kuin autopesula mutta, no, peniksille.

Paitsi, että testaajia pelotti tuubin käyttä, ongelmaksi muodostui sekin, että lateksilla kesti kokonaiset kolme minuuttia kuivua.