Matka

First Aid Kitin kolme parasta Tukholma-vinkkiä

Saara Pakarinen

620x0 firstaidkit

Muusikkosisarukset nauttivat sekä kotikaupunkinsa Tukholman luonnosta että kaupunkielämästä.

Ruotsin ihanat folk-sisarukset Klara ja Johanna Söderberg viihtyvät luonnossa, minkä voi myös päätellä heidän hipahtavista musiikkivideoistaan.

– Olemme kotoisin Enskedestä. Se on hyvin vihreä, pikkumetsien täyttämä alue kymmenen kilometrin päässä Tukholman keskustasta. Pieninä tyttöinä kävimme usein kävelyillä metsissä vanhempiemme kanssa, mutta emme voi silti väittää asuneemme mitenkään eristyksissä, siskot kertovat.

Söderbergit nauttivat sekä sosiaalisesta kaupunkielämästä että maaseudun rauhasta. Molemmista voi napata ne parhaat puolet. Tukholman lähettyviltä First Aid Kitin naiset mainitsevat kolme lempipaikkaansa, joihin turistikin voi tutustua ilmaiseksi.

Vitabergsparken

"Puisto keskellä Södermalmin kaupunginosaa. Se sijaitsee mäen päällä kauniin vanhan kirkon vieressä. Kesäisinä iltapäivinäkin todella rauhallinen paikka, aivan ideaali piknikkejä varten."

Tyrestan kansallispuisto

"Valtava luonnonsuojelualue noin 40 minuutin ajomatkan päässä keskustasta etelään. Todella dramaattinen metsä, jossa on mielettömän suuria ja vanhoja puita. Täällä kuvasimme The Lion’s Roarin musiikkivideon. Mahtava, vanha ja satumainen ruotsalainen metsä."

Pet Sounds

"Paras levykauppa Tukholmassa. Ehdottomasti vierailun arvoinen paikka, mikäli olet hyvän musiikin ystävä."

Kommentit

Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä

Me Naisten uusimmat jutut