Viro tunnetaan kylpylähotelleistaan. Viron kylpyläperinne on jo kaksisataa vuotta vanha, ja maassa on tällä hetkellä yli neljäkymmentä erilaista spata. Niitä löytyykin kaikenlaisille nautiskelijoille, ja erilaisia hoitoja on tarjolla laidasta laitaan – esimerkiksi suolahuone- ja kylmäkammiohoitoja.

Viron tunnetuimmat kylpyläkaupungit ovat Tallinnan lisäksi länsirannikon Pärnu ja Haapsalu sekä pohjoisessa sijaitseva Narva-Jõesuu. Kaupunkien ulkopuolelta löytyy lisäksi pienempiä, tunnelmallisia kylpylähotelleja.

Viron lukuisissa kylpylähotelleissa kaikenikäiset matkailijat voivat rentoutua ja virkistyä kokonaisvaltaisesti. Spa-hoitojen valikoima on kylpylähotelleissa laaja, ja useamman päivän vierailun aikana on mahdollisuus testata monia eri hoitoja. Useissa kylpylähotelleissa on erikseen myös lapsille suunnattuja palveluja.

Erityisissä terveyskylpylähotelleissa on töissä lääkäreitä ja sairaanhoitajia, jotka tarjoavat nimenomaan terveyspalveluja diagnoosista hoitoon. Terveyskylpylähotelleissa kohtaavat laatu ja edullisuus, minkä vuoksi Viro on noussut Euroopassa suosituksi terveysmatkailukohteeksi. Päiväkylpylät puolestaan tarjoavat sekä terveys- että kauneushoitoja päiväaikaan.

Monet Virossa tarjottavat kylpylähoidot saavat inspiraationsa Viron luonnosta.

Esimerkiksi Hotelli Saaremaa Thalasso Spassa on mahdollisuus testata kaunistavaa lehmuksenkukkahoitoa, Kuressaaren Georg Ots Spa -hotellissa voi kääriytyä haarukkalevään ja salviaan, ja Võrun hotelli- ja luontokylpylä Kubijassa voi nauttia turvekasvonaamiosta. Haapsalun kylpylöissä puolestaan voi kokeilla kuuluisaa, parantavaa Haapsalun terveysmutaa.

» Lue lisää wellness-lomasta Virossa

Osallistu kilpailuun ja voita hemmottelumatka Viroon
Vastaa alla oleviin kysymyksiin Viron kylpylöistä ja voit voittaa wellness-matkan Viroon!
Arvomme kaikkien vastanneiden kesken viisi kahden hengen wellness-matkaa Viroon. Jokainen matkapaketti sisältää laivamatkat ja majoituksen kylpylähotellissa. Pääpalkinto sisältää myös yhden kylpylähoidon per henkilö. Kilpailuaika päättyy 9.4.2017.

» Lue arvonnan säännöt ja lisää palkinnosta täältä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä
Visit Estonia, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää wellness-matkan arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän osoitteessa http://www.menaiset.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/visit-estonia/hem... järjestämään Arvontaan.

Osallistumisen ehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin ilman osallistujan erillistä suostumusta.
Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen, ellei osallistuja ole toisin antanut lupaa. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua  13.3.- 9.4. välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sivulla http://www.menaiset.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/visit-estonia/hem... olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan palkintona on viisi (5 kpl) kahden hengen (2 hlö) wellness-matkan Viroon. Jokainen matkapaketti sisältää laivamatkat ja majoituksen kylpylähotellissa. Pääpalkinto sisältää myös yhden kylpylähoidon per henkilö.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Palkinto arvotaan viikolla 15 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Kaikki palkinnot ovat voimassa 30.6.2017 asti.

Pääpalkinto:
- 2 yötä kahdelle henkilölle Estonian Resort Spa -hotellissa http://www.spaestonia.ee/resort/fi/kylpylalomat/e-wow-kylpylaloma/
- Meno-paluumatka laivalla (Tallink) kahdelle henkilölle
- Meno-paluumatka bussilla Tallinnasta Pärnuun kahdelle henkilölle

Muut palkinnot:

palkinto #2
-  1 yö kahdelle henkilölle Laulasmaa Spassa https://www.visitestonia.com/fi/laulasmaa-spa-hotelli?site_preference=no...
- Meno-paluumatka laivalla (Viking Line) kahdelle henkilölle
- Meno-paluumatka bussilla kahdelle henkilölle

Palkinto #3
- 1 yö kahdelle henkilölle Lavendel Spassa https://www.visitestonia.com/fi/lavendel-spa-hotel
- Meno-paluumatka laivalla (Viking Line) kahdelle henkilölle
- Kylpylä sijaitsee Tallinnassa (ei bussikuljetuksia)

Palkinto #4
- 1 yö kahdelle henkilölle Tallink SPAssa https://www.visitestonia.com/fi/tallink-spa-conference-hotel
- Meno-paluumatka laivalla (Eckerö Line) kahdelle henkilölle
- Kylpylä sijaitsee Tallinnassa (ei bussikuljetuksia)

Palkinto #5
- 1 yö kahdelle henkilölle Viiking Spassa https://www.visitestonia.com/fi/kuntoutuskeskus-viiking-12
- Meno-paluumatka laivalla (Eckerö Line) kahdelle henkilölle
- Meno-paluumatka bussilla Tallinnasta Pärnuun kahdelle henkilölle

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.