Pätkiikö muisti? Ahdistaako arki? Tukholmassa on monta helmeä, joissa voi rentoutua ja hemmotella itseään. Jo laivamatkalla voit nauttia hemmottelusta spa-hoidon muodossa.

Local Beauty Heros by Viking Line
Viking Linella ollaan innoissaan meidän uudesta Local Beauty Heroes -konseptista, joka kokoaa yhteen neljän upean pohjoismaisen naisen luomat kauneudenhoidon tuotesarjat. Ruotsista on valittu Isabella Löwengrip ja Yvonne Ryding ja tanskasta Marianne Tromborg. Tapasin Anne Kukkohovin, joka valittiin mukaan edustamaan Suomea. Hänen Supermood-tuotesarjansa tarjoaa holistisen näkemyksen kauneudenhoitoon, jossa hoidetaan koko kehoa, ei vain pinnalta, vaan myös sisältäpäin.

Anne on tietysti innokas omien tuotteidensa käyttäjä, ja jos hänen ihoaan ja upeaa hehkuaan katsoo, niin pitäisi varmasti itsekin innostua hänen tuotteistaan.

Ja ehkä ylipäätänsä minun pitäisi huolehtia itsestäni hieman paremmin. Siitä lähti ajatus hemmottelumatkasta, ja päätinkin hemmotella itseäni sekä laivamatkalla että perillä Tukholmassa.

Travel Spa – hemmottelua kasvoille
Käyn hyvin harvoin kosmetologilla, mutta nyt oli pakko kokeilla. Varasin Mariellan Travel Spasta itselleni puolen tunnin vitamiinihoidon, toiveissa hehkeämpi iho. Porvoolainen, äskettäin valmistunut kosmetologi oli hyvä. Kelpasi, enkä edes hermostunut pehmeään kosketukseen. Se on aina saavutus se!

Suosittelen varaamaan hoidot ennen matkaa, vaikka joitakin yksittäisiä aikoja voi saada laivalta, jos on onnekas.

Travel Spa, ajanvaraus esim. myyntipalvelustamme 0600-41577 (1,75 €/puhelu + pvm). Arkisin klo 8.00-20.00 ja la–su klo 9.00-18.00.

Day Spa – hemmottelua väsyneille jaloille
Hienosti vanerisisustettu Day Spa sijaitsee Östermalmilla. Täällä ei käytetä normi-salonkituotteita, vaan itse maahantuotuja, kuten Bloom and Blossom. Herätti himon ryhtyä pakkaussuunnittelijaksi.

 
Puhuin paikan perustajan Tobiaksen kanssa. Hän kertoi, että paikan erikoisuus on se, että asiakas saa valita itse hoitojen pituuden, ja hoitoja voi myös yhdistää. Tuotteet on valittu huolella, ja valikoimassa on mm. luonnonkosmetiikkaa, joka on valittu tehonsa takia eli oikeasti tekee sen mitä lupaa.

Koska olin niin myöhässä varaamassa aikaa (kaksi päivää aikaisemmin), sain tyytyä jalkakuorintaan. Mutta hitto vie, se toimi. Kyllä, kutitti, mutta se kaveri osasi hommansa. Reilut kunnon otteet, ei mitään hempeilyä. Tykkäsin. Oppitunti: muista puhtaat sukat!

Day Spa, Sibyllegatan 16, Stockholm

Wiener Caféet – ripaus luksusta
Hemmottelun lomassa käväisin lasillisella keskustan Wiener Caféetissa. Leivokset näyttivät upeilta ja lasissa oli reunat. Toki hintaakin oli, vaikka määrään suhteutettuna se ei tuntunut niin pahalta.

Mutta en saanut ikkunapöytää; ne oli varattu ruokailijoille, jotka kuulemma ryntäävät sisään ihan minä hetkenä tahansa ja täyttävät kahvilan. Ahaa… Tyhjää kyllä oli. Mutta paikka oli upea, kristallikruunuja katossa, isoja ikkunoita ja viihtyisä tunnelma. Kunhan palvelu ei olisi ollut niin töksähtelevää.

 

Kuvat ja video: Tuukka Ervasti