Tuoksun ei tarvitse enää olla peräisin luksushajuvedestä. Maailmalla leviää tuoksujen kerrostamistrendi.

Ihonhoito on muutakin kuin pinnan silotusta. Parhaimmillaan se on kokonaisvaltainen aistielämys, joka vaikuttaa myös mieleen ja koko kehoon. Avainasemassa ovat tuotteiden ihoa hellivät koostumukset ja entistä enemmän tuoksut, jotka valmistetaan nykyisin hajuvesien tavoin. Tuoksut vaikuttavat suoraan tunteiden säätelysysteemiin ja pitkäkestoiseen muistiin. Mukava tuoksuelämys virkistää aivojen mielihyväkeskusta ja säilyy mielessä läpi elämän.

Fiilistele tuoksuilla

Eri tuoksuilla on erilaisia vaikutuksia. Esimerkiksi tuoksumaailman klassikko, ruusu, kohentaa mieltä, onnellisuutta ja naisellisuutta. Sitruunan tuoksu piristää, raikastaa ja parantaa jopa työtehoa. Uupumuksen ja väsymyksen tunnetta voi lievittää kirsikankukan tuoksulla.  
Vanilja on trendihajuvesien hittiaines, jota löytyy myös ihonhoitotuotteista. Vaniljan tuoksu rentouttaa ja rauhoittaa. Kokeile vaikkapa rauhallisen venyttelyn viimeistelyyn tai rauhoittumiseen kiireisen työpäivän jälkeen.  

Näin saat aistinautinnot irti

Laita tuoksuvaa tuotetta ensin kämmenille, nosta ne nenän eteen ja hengitä tuoksua rauhallisesti. Levitä vasta sitten iholle pehmein, rauhallisin sivelyin.
Sulje silmät ja keskity nauttimaan kokonaisvaltaisesta aistinautinnosta, tuotteen ihotuntumasta, hienovaraisesta tuoksusta ja käsiesi kosketuksesta.  
Arkikäytössä tuoksuaistimukseen riittää tuoksuvat ihonhoitotuotteet. Ne luovat kevyen tuoksuhunnun iholle, mutta eivät häiritse lähituntumassa olevia.  
Kun haluat vahvistaa tuoksun antamaa fiilistä, kerrosta tuoksuja. Valitse suihkugeeli ja vartalovoide siten, että niiden tuoksussa on saman tuoksuisia ainesosia kuin lempihajuvedessäsi. Näin iholle käyttämiesi tuotteiden tuoksut kerrostuvat yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, eivätkä riitele keskenään.

Jätä yhteystietosi arvontaa varten!

Arvomme tämän artikkelin lukeneiden kesken kolme Nivean Body Oil in Lotion -tuotepakettia. Yhden paketin arvo on 30 euroa. Lue arvonnan säännöt täältä. Täytä yhteystietosi sivun alalaidassa olevaan lomakkeeseen, jos haluat osallistua arvontaan.

Nivea Body Oil in Lotion

Nivea Body Oil in Lotion -tuotteissa tuoksut yhdistyvät hoitavien öljyjen ominaistuoksuihin. Huolellisesti valikoidut öljyt ravitsevat ihoa tehokkaasti yhdessä voiteen kosteuttavien raaka-aineiden kanssa. Kevyen koostumuksensa ansiosta voide imeytyy nopeasti. Tuloksena on pehmeän joustava, hehkuva iho. Nivea-voiteiden taustalla on 100-vuotinen asiantuntemus ihonhoidosta. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja niiden ainesosat on valittu erittäin tarkkojen laatustandardien mukaan.

Meneekö liian lujaa?
NIVEA Body Oil in Lotion Vanilja & Manteliöljy rauhoittaa mieltä.

Näkyykö vain harmaata?
Sensuelli NIVEA Body Oil in Lotion Ruusu & Arganöljy luo positiivisen fiiliksen ympärilleen.   

Kaipaatko piristystä?
NIVEA Body Oil in Lotion Kirsikankukka & Jojobaöljy helpottaa unohtamaan väsymyksen.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Vuoden upeimman muotitapahtuman, Gloria Fashion Show’n, kunniaksi pyysimme yhdessä NIVEAn kanssa lukijoita kertomaan rakkaimman luottoasusteensa. Mikä on se asuste, johon pukeutuessa itsetunto nousee kohisten?

Yhdelle se on suvussa kulkenut perintökoru, toiselle lempitennarit ja kolmannelle reissusta ostettu merkkilaukku. Jokaisella meistä on luottoasusteemme, se lemppari, joka pelastaa tylsimmänkin asun ja josta ei luopuisi mistään hinnasta.

Mikä on sinun rakkain asusteesi?

”Äidiltä perintönä saatu YSL:n huivi. Tuoksu tuo mieleen rakkaan ihmisen ja ihania muistoja yhteiseltä matkalta joskus kauan sitten.”  Elina
 

”Kauden trendikkäin huulipunasävy pelastaa tyylin, jos ei ole varaa uuteen out fitiin.”  Anni
 

”Louboutinin korkokengät. Punapohjaiset, mustaa kiiltonahkaa ja ah niin huonot kävellä. Palkinto tavoitteiden saavuttamisesta.”  Isa
 

”Suuret seeprakuvioiset korvikset. Ne ovat näyttävät, sopivat useimpiin asuihini ja tuovat heti rockimman lookin.”  Anna
 

”Pupu-tennarit ovat ehdottomasti luottoasusteeni! Kengät kantavat naista ja määräävät asennon. Ne luovat myös ihanan viimeistelyn päivän asuun.”  Linda
 

”Ehdottomasti mummilta saamat pinkit timanttikorvakorut. Sain ne mummilta perinnöksi. Mummi oli saanut ne isältään rippilahjaksi.” Anniina
 

”Luottoasusteeni on ihanasti kiiltävät Dr. Martensin kiiltonahkamaiharit, jotka ovat olleet lempikenkäni jo vuosia. Ne käyvät minkä tahansa asun kanssa ja ovat mukavat jalassa.”  Sanna
 

”HYMY. Se on aina mukana ja helppo ottaa esille tilanteesta, tapahtumasta ja paikasta riippumatta. Se tuottaa iloa ja hyvää mieltä.”  Anni
 

”Punakivinen pikkurillisormus on rakkain asusteeni. Teetin sen avioeron jälkeen vihki- ja kihlasormuksista.”  Satu

 

 

Rakkaudesta muotiin

NIVEA oli tänä vuonna yksi säihkyvän Gloria Fashion
Show’n yhteistyökumppaneista. Mikä tahansa onkaan
tyylisi tai lempiasusteesi, NIVEA Black &White auttaa
sinua säilyttämään raikkaan tunteen aamusta iltaan.

Mikä on luottoasusteesi? Kerro meille ja koe upea Gloria Fashion Show yhdessä NIVEAn kanssa. Valitse mukaan rakkain ystäväsi – pääsette nauttimaan ikimuistoisesta muotielämyksestä.

Onko sinulle tietty luottoasuste? Se, mikä on vienyt sydämesi ja mitä ilman et osaisi enää olla? Löytyykö kaappiesi kätköistä suvussa kulkenut aarre, jolla kruunaat asusi aivan erityisinä päivinä? Kannatko käsipuolessasi laukkua, josta et luopuisi mistään hinnasta tai kimaltaako ranteessasi muisto ihanasta hetkestä?

Haluatko NIVEA Invisible for Black & White -muotilähettilääksi?

Kerro meille, mikä on rakkain luottoasusteesi. Se, joka pelastaa asun kuin asun. Se, johon rakastuit ehkä jo ensisilmäyksellä ja jolla on paikka sydämessäsi.

Voit osallistua arvontaan kertomalla alla olevalla lomakkeella, mikä on luottoasusteesi ja miksi. Halutessasi voit myös ladata kuvan asusteesta. OsalIistua voi lisäksi Instagramissa lisäämällä kuvan luottoasusteesta ja tägäämällä se hashtageilla #niveasuomi ja #gfs17.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan hulppea ja ainutlaatuinen muotipäivä, joka on täynnä luksusta. Päivä järjestetään 2.9. Helsingissä. Voittaja pääsee yhdessä valitsemansa ystävän kanssa upeaan Black & White -mallikuvaukseen aidossa studioympäristössä. Ammattimaskeeraaja ja
-kampaaja viimeistelevät voittajat kuvaukseen. Lisäksi voittajat pääsevät kokemaan säkenöivän Gloria Fashion Show’n VIP-paikoilta NIVEAn kutsumana!

Pääpalkinnon lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi NIVEA-tuotepakettia.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

Lue arvonnan säännöt täältä.

Kerro meille rakkaimmasta asusteestasi ja jätä yhteystietosi osallistuaksesi arvontaan!

Gloria Fashion Show 2017 järjestetään Kaapeli-
tehtaan Merikaapelihallissa 2.9.2017. 
Varmista paikkasi vuoden säkenöivimpään
muotitapahtumaan! 
Osta lippusi Lippupalvelusta >>