Joko olet vaihtanut päivävoiteen suojakertoimelliseen? Jos et, niin nyt on viimeistään sen aika!

Iho vaatii kesällä erilaista huolenpitoa kuin talvella. Tavallisesti iho myös voi paremmin kesällä kuin talvella. Kosteustasapaino on hyvä ja terve päivetys saa ihon näyttämään hehkeältä.  Auringosta on muutenkin paljon iloa. Se täyttää D-vitamiinivarastot, antaa energiaa pimeän talven jälkeen ja saa hormonit hyrräämään tyytyväisinä. Aurinko on hyvä renki, mutta huono isäntä - liiallisesti nautittuna sen hyödyt vähenevät ja haitat kasvavat.

 

Ihon kuntoon voi itse vaikuttaa 

Ihon kuntoon vaikuttavat monet ulkoiset ja sisäiset tekijät aina ilmansaasteista stressiin. Omilla elintavoilla ja hoitorutiineilla voi vaikuttaa ihon hyvinvointiin riippumatta siitä, millaiset kortit on geeniarpajaisissa saanut. Iho kiittää kun liikut, syöt terveellisesti ja katsot, että päivävoidepurkin kyljessä lukee taikasanat koentsyymi Q10 ja SK eli suojakerroin.

Q10 vastaa ihon kimmoisuudesta. Sen määrä vähenee iän myötä, mikä alkaa jo kolmekymppisen kasvoissa näkyä juonteina, vähitellen syvenevinä ryppyinä ja lopulta ihon veltostumisena. Aurinko vanhentaa ihoa ennen aikojaan, joten suojakerroin onkin Q10:n ohella yksi tehokkaimmista antiage-aineista. Tämä voimakaksikko pistää kaiken peliin, jotta ihosi välttyisi rypyiltä ja pigmenttiläiskiltä mahdollisimman pitkään.

 

Päivävoide suojakertoimella suojaa auringolta

Iho ei ole niin välkky, että se tunnistaisi milloin makaat rannalla, juokset pallon perässä tenniskentällä tai istut terassilla siideriä siemaillen. Iho voi kärähtää aina kun ilmassa on UV-säteilyä - suojakertoimen käyttö on siis tarpeen muuallakin kuin rannalla!

Iho voi kärähtää aina kun ilmassa on UV-säteilyä!

Moni kokee aurinkovoiteet tahmeiksi ja epäkäytännöllisiksi. Arkikäytössä näppärämpi ratkaisu onkin ihotyypin mukaan valittu päivävoide, joka sisältää suojakertoimen. Levittämällä voiteen aamulla huolellisesti meikin alle, voit huoletta pyöräillä töihin, nauttia piknik-lounaasta puistossa ja hilpaista vielä päivän päätteeksi terassille ilman pelkoa punoittavasta nenästä tai tummuvista pigmenttiläikistä.

Ihon onneksi ihmiset tiedostavat nykyään auringon riskit entistä paremmin, mikä näkyy kiinnostuksena korkeampiin kertoimiin. Siitä syystä Nivea päivitti suositun Q10-päivävoiteen aurinkosuojan ja sitä on saatavilla suojakertoimella 15 että 30.

2620878

 

Mikä Q10?

 • Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on elimistön luonnollinen rasvaliukoinen molekyyli, jota esiintyy kaikissa ihmisen elimistön soluissa.
 • Ikääntyessämme koentsyymi Q10:n määrä soluissa hupenee, mikä näkyy ihon veltostumisena ja juonteina. Koentsyymi Q10:a sisältävä ihonhoitovoide täydentää aikuisen naisen ihon luontaista Q10-pitoisuutta.
 • UV-säteily, ilmansaasteet ja stressi pommittavat ihosoluja ns. vapailla radikaaleilla, jotka aiheuttavat ihon ennenaikaista vanhenemista. Koentsyymi Q10 taistelee vapaiden radikaalien aiheuttamaa hapettumisreaktiota vastaan ja hidastaa siten ihon ikääntymistä.

Tutustu uuteen Nivea Q10 Extra Protection Day Care SPF 30 ‑päivävoiteeseen ja muihin Q10-sarjan tuotteisiin! >>

 

Testaa tietosi ihon suojaamisesta!

Lue kilpailun säännöt.

Osallistu kilpailuun 5.7.2017 mennessä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mikä on luottoasusteesi? Kerro meille ja koe upea Gloria Fashion Show yhdessä NIVEAn kanssa. Valitse mukaan rakkain ystäväsi – pääsette nauttimaan ikimuistoisesta muotielämyksestä.

Onko sinulle tietty luottoasuste? Se, mikä on vienyt sydämesi ja mitä ilman et osaisi enää olla? Löytyykö kaappiesi kätköistä suvussa kulkenut aarre, jolla kruunaat asusi aivan erityisinä päivinä? Kannatko käsipuolessasi laukkua, josta et luopuisi mistään hinnasta tai kimaltaako ranteessasi muisto ihanasta hetkestä?

Haluatko NIVEA Invisible for Black & White -muotilähettilääksi?

Kerro meille, mikä on rakkain luottoasusteesi. Se, joka pelastaa asun kuin asun. Se, johon rakastuit ehkä jo ensisilmäyksellä ja jolla on paikka sydämessäsi.

Voit osallistua arvontaan kertomalla alla olevalla lomakkeella, mikä on luottoasusteesi ja miksi. Halutessasi voit myös ladata kuvan asusteesta. OsalIistua voi lisäksi Instagramissa lisäämällä kuvan luottoasusteesta ja tägäämällä se hashtageilla #niveasuomi ja #gfs17.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan hulppea ja ainutlaatuinen muotipäivä, joka on täynnä luksusta. Päivä järjestetään 2.9. Helsingissä. Voittaja pääsee yhdessä valitsemansa ystävän kanssa upeaan Black & White -mallikuvaukseen aidossa studioympäristössä. Ammattimaskeeraaja ja
-kampaaja viimeistelevät voittajat kuvaukseen. Lisäksi voittajat pääsevät kokemaan säkenöivän Gloria Fashion Show’n VIP-paikoilta NIVEAn kutsumana!

Pääpalkinnon lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi NIVEA-tuotepakettia.

Osallistu arvontaan 29.8. mennessä! Lue arvonnan säännöt täältä.

Kerro meille rakkaimmasta asusteestasi ja jätä yhteystietosi osallistuaksesi arvontaan!

Gloria Fashion Show 2017 järjestetään Kaapeli-
tehtaan Merikaapelihallissa 2.9.2017. 
Varmista paikkasi vuoden säkenöivimpään
muotitapahtumaan! 
Osta lippusi Lippupalvelusta >>

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Kaupallinen yhteistyö

Nämä ehdot koskevat Nivea Q10 ‑tuotepalkintojen arvontaa, jonka Beiersdorf Oy järjestää. Voidakseen osallistua arvontaan osallistujan tulee asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

 • Arvonta on käynnissä 5.6. – 5.7.2017.
 • Arvontaan voi osallistua vastaamalla kysymyksiin oikein ja jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.
 • Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.
 • Osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Nivea Q10 ‑tuotepaketteja. Yhden paketin arvo on n. 50 €.
 • Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
 • Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi.
 • Arvonnan järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Beiersdorf Oy ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.
 • Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.
 • Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.
 • Beiersdorf Oy:n tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

<< Takaisin osallistumissivulle