Kaupallinen yhteistyö

Järjestäjä

Beiersdorf (Puutarhakatu 53, 20100 Turku), jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Nivea Black & White -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen

Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän Arvontaan osoitteessa http://www.menaiset.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/nivea/muotilahett....

Osallistumisen ehdot

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät.

Osallistumalla Arvontaan osallistuja myöntää Järjestäjälle kaikki oikeudet toimittamaansa aineistoon edelleenluovutus- ja muunteluoikeus mukaan lukien. Osallistujalle jää Järjestäjästä riippumaton käyttöoikeus toimittamaansa aineistoon. Osallistuja vastaa siitä, että hänellä on oikeus myöntää edellä mainitut oikeudet Järjestäjälle, ja että hän on saanut suostumuksen aineiston lähettämiseen kaikilta aineistossa esiintyviltä henkilöiltä.

Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika

Arvontaan voi osallistua 1. - 29.8.2017 välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä http://www.menaiset.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/nivea/muotilahett... -sivuilla olevassa lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta

Arvonnan pääpalkintona on studiovalokuvaus kahdelle henkilölle ja kaksi lippua Gloria Fashion Show -näytökseen 2.9.2017 kello 19. Lisäksi arvotaan 5 kappaletta Nivea-tuotepaketteja.

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi.

Palkinto arvotaan viikolla 35 kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus

Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajia ei tavoiteta osallistumisen yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon toimittamisesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

Järjestäjän vastuunrajoitus

Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus

Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

 

Takaisin arvontasivulle >>

Liikkujan on tärkeä huolehtia siitä, että keho saa tarvitsemansa rakennusaineet. Testaa tietosi vitamiineista ja hivenaineista ja voita Bioteekin Super-kesäkassi.

Lenkkipolulle ei tee mieli lähteä, jos olo on jo valmiiksi vetämätön. Moni kärsii myös kesäpäivinä ikävistä lihaskrampeista, joiden vuoksi kävely tai juoksu ei suju. Palautuminen rankan treenin jälkeen voi kestää kesällä kauemmin, kun kehosta on hikoilun mukana poistunut tärkeitä suoloja.

Magnesiumin riittävä saanti on edellytys elimistön normaalille toiminnalle, sillä sitä tarvitaan yli kolmeensataan aineenvaihdunnan tapahtumaan kehossa. Magnesium on tärkeä muun muassa lihaksille, kehon suolatasapainolle, elektrolyyttitasapainolle ja luustolle. Se auttaa vähentämään väsymystä ja edistää hermoston normaalia toimintaa.

Magnesium onkin yksi liikkujien eniten suosimista lisäravinteista. Laadukkaassa lisäravinteessa magnesium on hyvin imeytyvässä muodossa, jolloin kehon on helppo käyttää sitä hyväkseen.

Ehkäise nivelpulmia ajoissa

Nivelpulmat ovat yleisempiä ikääntyneillä, mutta ne voivat vaivata myös nuorempia urheilijoita. Nivelvaivat saattavat pahentua liikkuessa ja lievittyä levossa, mutta joskus ongelmista voi tulla jatkuvia.

Liikunta on nivelille tärkeää. Lajeista kannattaa valita sellainen, joka sopii omalle keholle. Kesällä voi esimerkiksi kävellä, pyöräillä ja uida. Myös vesivoimistelu on loistava kesälaji, jota voi harrastaa ulkosalla, kun ilmat sallivat.  

Tee testi ja voita tuotekassi

Testaa tietosi vitamiineista ja hivenaineista alla olevalla Oletko terveyden Super-tietäjä? -testillä. Arvomme kaikkien testin tekijöiden kesken viisi Bioteekin kesäkassia, jotka sisältävät Super-sarjan tuotteita. Yhden palkinnon arvo on 96 euroa. Jätä yhteystietosi testin loppuun, jos haluat osallistua arvontaan.

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT. Onnetar suosi seuraavia henkilöitä: Miska Lehtonen, Raili Wasström, Kaarlo Asikainen, Raija Turunen, Heli Yläjärvi. Onnittelut voittajille!

 

Liikkujan luottotuotteet

Super Magnesium on bisglysinaatti–tauraattimuotoinen, minkä ansiosta magnesium imeytyy hyvin.
Super Nivel on monipuolinen ravintolisä nivelille. Se sisältää kahdeksan vaikuttavaa ainetta: kondroitiinisulfaatti, glukosamiinisulfaatti, vihersimpukka, inkivääriuute, MSM, C-vitamiini, kupari ja mangaani.
Super Alfalipoiini sisältää 250 milligrammaa alfaliinihappoa ja auttaa selviämään kiireisestä arjesta. Alfalipoiini sopii päivittäiseen käyttöön. Se on erityisen hyödyllinen ikääntyville ja urheilijoille.
Super B-vitamiini on vahva ja monipuolinen yhdistelmä B-vitamiineja, jotka auttavat jaksamaan. Ne ovat tärkeitä myös hermostolle ja vastustuskyvylle.

Terveys- ja luontaistuotekaupoista ja -osastoilta sekä apteekeista.

Kampaaja Miika Kemppainen kertoo, millainen on kesän tavoitelluin hiusväri. Upea lopputulos on nyt entistä helpompi saada aikaan kotiväreillä.

1. Hyvinvointia hiuksille

Hyvinvointibuumi hallitsee myös hiusvärejä. Luonnolliset sävyt ja kevyet kontrastit kipuavat shokkiefektien edelle.

Nyt erottuvat edukseen terveet, hyvin hoidetut ja kauniit hiukset, joissa sävyt ovat harmonisia ja lähellä toisiaan.

– Selkein ja suurin trendi on ehdottomasti luonnollisuus, ja hiusväreissä korostuvat hoitavuus ja laatu, Miika Kemppainen sanoo.

Hiusvärin kaveriksi kannattaa hankkia saman sarjan hoitotuotteet, jotka takaavat, että väri säilyy säihkyvänä mahdollisimman pitkään. Laadukkaita hoitotuotteita on hyvin tarjolla myös päivittäistavarakaupassa kotivärjäyksestä kiinnostuneille.

2. Täydellinen vaalea

Vaaleisiin hiuksiin haetaan täydellistä sävyä: puhdasta beigeä ja heleitä hiekansävyjä. Enää ei tarvitse tähdätä valkoisista valkoisimpaan, vaan omaa sävyä voi kirkastaa vain asteen tai parin verran.

Tämä trendi on mukavan käyttäjäystävällinen, sillä näin hiukset pysyvät paremmassa kunnossa eikä tyvikasvu erotu rajusti.

– Kotivärit ovat entistä hoitavampia ja korjaavampia. Niiden ansioista vaalentaa voivat myös he, jotka ovat kokeneet, että hiukset ovat liian hennot värikäsittelyyn, Kemppainen kertoo.

3. Viileää ruskeaa

Punakkuuteen taipuvaiset suomalaiset haikailevat usein keltapohjaisen ihonsävyn perään. Punaruskeat sävyt tuppaavat kuitenkin korostamaan punaisuutta. Violettiin vivahtavat mustanruskeat puolestaan taittavat ihon punakkuutta pois.

Ilouutinen onkin, että nyt pinnalla poreilevat täyteläisen pehmeät ja viileät kahvinsävyt sekä viileät ruskeat, jotka neutraloivat punaisuutta ja toimivat kauniisti vaalean ihon kehyksinä.

Yllättävää kyllä, maailmalla myydyimmät hiusvärit ovat juuri ne tuhkanväriset sävyt, joista suomalaiset haluavat eroon hinnalla millä hyvänsä.

4. Luonnollinen liukuma

Vaikka suuret kontrastit siirtyvät ainakin hetkeksi sivuun, ei hiusten kuulu näyttää kypärältä. Hiusten luonnostaan vaihtelevat tummuusasteet voivat erottua värin alta.

Näin pidempi tyvikasvu ei muodostu kotivärjäyksessäkään ongelmaksi, sillä sekä tummissa että vaaleissa hiuksissa väri saa liukua pehmeästi tummemmaksi tai vaaleammaksi latvaa kohti.

Schwarzkopf Color Expert

Schwarzkopf Color Expert -hiusvärisarjan hiusvärit ja hiustenhoitotuotteet sisältävät hiuskuidun sidoksia vahvistavan OMEGAPLEX®-teknologian. Aiemmin vain kampaamoissa käytetty teknologia on nyt kaikkien saatavilla. OMEGAPLEX® on kampaamokäsittelyiden innoittama, kolmivaiheinen käsittely, joka suojaa ja korjaa hiuksia värjäysprosessin aikana sekä vahvistaa hiuksia värjäyksen jälkeen uudella ammattimaisella teknologialla.

Tutustu ja tilaa Schwarzkopf Color Expert täältä.

Mikä on luottoasusteesi? Kerro meille ja koe upea Gloria Fashion Show yhdessä NIVEAn kanssa. Valitse mukaan rakkain ystäväsi – pääsette nauttimaan ikimuistoisesta muotielämyksestä.

Onko sinulle tietty luottoasuste? Se, mikä on vienyt sydämesi ja mitä ilman et osaisi enää olla? Löytyykö kaappiesi kätköistä suvussa kulkenut aarre, jolla kruunaat asusi aivan erityisinä päivinä? Kannatko käsipuolessasi laukkua, josta et luopuisi mistään hinnasta tai kimaltaako ranteessasi muisto ihanasta hetkestä?

Haluatko NIVEA Invisible for Black & White -muotilähettilääksi?

Kerro meille, mikä on rakkain luottoasusteesi. Se, joka pelastaa asun kuin asun. Se, johon rakastuit ehkä jo ensisilmäyksellä ja jolla on paikka sydämessäsi.

Voit osallistua arvontaan kertomalla alla olevalla lomakkeella, mikä on luottoasusteesi ja miksi. Halutessasi voit myös ladata kuvan asusteesta. OsalIistua voi lisäksi Instagramissa lisäämällä kuvan luottoasusteesta ja tägäämällä se hashtageilla #niveasuomi ja #gfs17.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan hulppea ja ainutlaatuinen muotipäivä, joka on täynnä luksusta. Päivä järjestetään 2.9. Helsingissä. Voittaja pääsee yhdessä valitsemansa ystävän kanssa upeaan Black & White -mallikuvaukseen aidossa studioympäristössä. Ammattimaskeeraaja ja
-kampaaja viimeistelevät voittajat kuvaukseen. Lisäksi voittajat pääsevät kokemaan säkenöivän Gloria Fashion Show’n VIP-paikoilta NIVEAn kutsumana!

Pääpalkinnon lisäksi kaikkien osallistujien kesken arvotaan viisi NIVEA-tuotepakettia.

Osallistu arvontaan 29.8. mennessä! Lue arvonnan säännöt täältä.

Kerro meille rakkaimmasta asusteestasi ja jätä yhteystietosi osallistuaksesi arvontaan!

Gloria Fashion Show 2017 järjestetään Kaapeli-
tehtaan Merikaapelihallissa 2.9.2017. 
Varmista paikkasi vuoden säkenöivimpään
muotitapahtumaan! 
Osta lippusi Lippupalvelusta >>

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.