Kaupallinen yhteistyö

Voit vaikuttaa ihosi hyvinvointiin ja nuorekkuuteen monin tavoin. Hyvä ihonhoitorutiini iltaisin auttaa sinua palautumaan ja suojaa ihoasi.

Iho on hengittävä elin ja erittäin haavoittuvainen ilman epäpuhtauksille, kuten saasteille. Kuiva sisäilma, tuuli ja tietokonenäytön säteily hävittävät ihosta kosteutta, jolloin iho voi alkaa tuntua kiristävältä.

Kun näiden ulkoisten rasitteiden lisäksi ihoa kuormittavat väsymys ja stressi, tulevat ihoa hoitavat ja suojaavat tuotteet entistä tarpeellisemmiksi.

Hyvä ihonhoitorutiini pitää kasvot hyvinvoivan näköisenä ja auttaa rauhoittumaan illalla päivän kiireiden jälkeen. Ota siis hetki aikaa itsellesi palautuaksesi ja puhdistaaksesi ihosi ja suojataksesi sen luonnollista kauneutta.

1. Puhdista – SISU Deep Clean syväpuhdistava naamio

Aloita puhdistamalla iho. Levitä naamio kauttaaltaan puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle pyörivin liikkein, jotta naamion kuorivat ominaisuudet aktivoituvat. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia, jolloin puhdistava savi, luonnolliset, biohajoavat kuorintarakeet sekä muut syväpuhdistavat ainesosat poistavat epäpuhtaudet iholtasi ja auttavat paljastamaan ihosi luonnollisen heleyden ja kuulauden.

2. Ravitse kasvoöljyllä – SISU Recover & Protect hoitava & suojaava kasvoöljy

Kun ihosi on raikas ja puhdas, hemmottele sitä ravitsevalla kasvoöljyllä. Levitä ohut kerros kasvoille, kaulalle ja dekolteelle – öljy on riittoisaa, joten pieni pisara riittää. Antioksidanttipitoinen koostumus auttaa vahvistamaan ihosi luonnollista suojakalvoa tehden ihosta hyvinvoivan, hoidetun ja elinvoimaisen tuntuisen.

3. Hemmottele yön yli – SISU Moisture Remedy hoitava kosteusvoide

Luo yön yli kestävä hemmotteluhoito ihollesi. Levitä hoitava voide pyörivin liikkein kasvoillesi ja kaulallesi. Jos iho on erityisen kuiva tai karhea, älä epäröi levittää kerroksittain – voide imeytyy nopeasti jättämättä ihoa rasvaisen tuntuiseksi. Ihosi on herätessäsi luonnollisen heleä.

Suojaa ennenaikaisesti ihoa ikäännyttäviä ulkoisia rasitteita vastaan

Antioksidanttipitoiset tuotteet auttavat suojaamaan ihoamme ikäännyttäviltä vapailta happiradikaaleilta. Uudet Lumene SISU -tuotteet sisältävät luonnon omia tehoaineita, puhdasta pohjoista lähdevettä sekä männynkaarna- ja kuusenoksatyviuutteita, jotka auttavat suojaamaan ihoa ja kosteuttamaan sitä tehokkaasti.

Linjan tuotteet sisältävät jopa 97 prosenttisesti luonnollisia raaka-aineita. Kaikille ihotyypeille sopivat tuotteet palauttavat ihon luonnollisen heleyden ja jättävät sen raikkaaksi, virkistyneeksi ja säteileväksi.

Suomalainen vesi kuuluu todistetusti maailman puhtaimpiin ja laadukkaimpiin. Sisu-tuotteiden sisältämän suomalaisen lähdeveden ihana pehmeys ja iholle optimaalinen pH-arvo tekevät siitä hellävaraisen ja täydellisen ihon tehokosteuttamiseen, täyttäen ihosi kosteudella ja palauttaen ihon oman, hyvinvoivan hehkun.

Männyn kaarna on tehokasta pohjoisen erityisen valosyklin ja ankaran ilmanalan ansiosta. Siinä on runsaasti yhdisteitä, joilla on vahva antioksidanttinen, ihoa hoitava ja sen elinvoiman suojaava ja palauttava vaikutus.

SISU-tuotteiden pohjoisen luonnon voimasta voi lukea lisää Lumenen sivuilla.