Talven selkä on taitettu ja katse on jo keväässä. Uuden vuodenajan kynnyksellä on tarpeen tarkistaa ihonhoitorutiinit.

Ihon tarpeet muuttuvat samaa tahtia, kun pakkanen hellittää purevuuttaan ja kylmä viima vaihtuu kevättuuliin. Ihoa kuivattavat sisäilman lämmittimet eivät enää hurise täydellä höökillä, eikä iho ole alttiina lämpötilanvaihteluille. Sitä vastoin ihoa koettelevat muun muassa katu- ja siitepöly sekä aurinko.

Kevään tullen kylpyhuoneen kaapissa nököttävien ihonhoitotuotteiden pätevyys on syytä kyseenalaistaa ja päivittää ihonhoitorutiinit ajan tasalle. Kevätauringon hyvää tekeviltä vaikutuksilta ei kannata piiloutua – kunhan muistaa oman ihotyypin mukaisen suojakertoimen.

Kokosimme viisi vinkkiä, joiden avulla pidät huolen, että iho ylittää kevään kynnyksen hehkuvana.

1. Höllää hoitamisesta

Tähän aikaan vuodesta talvella käytetyt kosteusvoiteet ja seerumit alkavat olla turhan paksuja ja rasvaisia. Tuntuu, että iho ei enää jaksa imeä kaikkea kosteutta, vaan pärjäisi jo vähemmälläkin. Jos iho kiiltelee kesken päivän tai nassuun puskee äkisti näppyjä, on syytä keventää tuotteita. Korvaa hellävarainen puhdistusemulsio pesevämmällä geelillä ja vaihda öljypohjainen voide kevyempään lotioniin.

2. Kertoimet nousuun

Kevätaurinko on ihana ja tervetullut mielen virkistäjä, mutta suojaamatonta ihoa se valitettavasti ikäännyttää ennen aikojaan. Auringosta saa ja pitää nauttia, mutta tarkista, että päivävoiteessasi on vähintään suojakerroin 15. Suojakertoimen lisäksi meikkivoide ja puuteri suojaavat haitallisilta säteiltä. Kevätauringossa ulkoillessa aurinkolasit suojaavat ohutta ja herkkää silmänympärysaluetta.

3. Syö sateenkaari

Ruoki ihoa, hiuksia ja kynsiä syömällä monipuolisesti värikkäitä kasviksia. Niin sanottu sateenkaarimalli on oiva mittari: pyri siihen, että lautasellasi on aina mahdollisimman paljon erivärisiä ruokia. Kalasta, pähkinöistä ja avokadosta saat ihon hyvinvointia tukevia hyviä rasvoja. Hanki kevään kunniaksi uusi pirteä vesipullo tai osta työpaikalle lempparimuki, jotta muistat hörppiä vettä säännöllisesti.

4. Kauneusvitamiinit purkista

Kauneudenhoidon keskiössä on usein kosmetiikka, jonka tehtävä on parantaa ihon ulkonäköä ulkoisesti. Kosmetiikan rooli on toki tärkeä, mutta mikään ei voita sisäisesti nautittujen ravintoaineiden merkitystä ihon hyvinvointiin. Iho, hiukset ja kynnet ovat hyvä mittari riittävälle ravintoaineiden saannille, sillä ne pystyvät hyödyntämään saadut ravintoaineet viimeisenä. Tue ihon hyvinvointia Helein-ravintolisällä, johon on valittu kauneudenhoidon kannalta tärkeimmät vitamiinit ja hivenaineet.

5. Nauti ja hemmottele

Keväällä on hyvä hetki paikata talven jäljet ihossa kunnon kasvohoidolla. Kosmetologin tekemän syväpuhdistukseen, kirkastavan kuorinnan ja kosteuttavan naamion jälkeen ihon kuntoa on helpompi ylläpitää kotioloissakin.

 

Jaa oma vinkkisi heleään ihoon ja osallistu Helein-tuotepaketin arvontaan! Osallistu 6.4.2017 mennessä.

Mikä Helein sopii sinulle parhaiten?

Helein Skin, Hair & Nails Ihon uudistumista lisäävät vitamiinit ja hivenaineet suojaavat ikääntymismuutoksilta. Biotiini on välttämätön vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä aineenvaihdunnallinen merkitys sekä hiuksia ja kynsiä vahvistava vaikutus. Yhdessä sinkin kanssa biotiini edistää ihon ja limakalvojen hyvinvointia.

 

 

 

Helein Anti-Aging Premium Patentoitu, kliinisesti tutkittu Ceramosides-uute on luonnollinen, keramideja sisältävä yhdistelmä. Vitamiinit ja antioksidantit suojaavat ihoa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja auttavat pitämään ihon joustavana.

 

 

Helein Biotin+ Biotiinin lisäksi Helein Biotin+ sisältää kysteiini-aminohappoa, joka on tärkeässä osassa ihon tukirakenteissa. Helein Biotin+ -valmisteessa tämä aminohappo on elimistölle valmiiksi käytettävässä muodossa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Hiuksista huolehtiminen ei ole pelkkää pesua ja hoitoa. Se, mitä sisäisesti syömme ja juomme, vaikuttaa merkittävästi kutrien kuntoon.

Kevätauringon kirkkaudessa oma peilikuva alkaa taas kummasti kiinnostaa ja hiustenhoitoonkin jaksaa panostaa uudella innolla. Into onkin paikallaan, sillä talven jäljiltä pipon alla muhineet hiukset voivat näyttää kulahtaneilta ja hiuspohja kutisee kuivuuttaan. Kampaajalle olisi päästävä nyt eikä kohta.

Oikanlaisilla hiustenhoitotuotteilla saa toki tehtyä pienen pintaremontin, mutta sillä, mitä menee suusta sisään on pidemmän päälle enemmän merkitystä hiusten hyvinvoinnille. Ravintoainepuutosten lisäksi vähäinen uni, stressi ja ulkoiset ärsykkeet, kuten ilmansaasteet ja tupakansavu rasittavat hiuksia ja kynsiä. Kunnon tehohoidon lisäksi kannattaa hiusten keväthuoltoon ottaa lisäpotkua vitamiineista ja hivenaineista.

Hiusvitamiinien ABC

Biotiini on välttämätön vesiliukoinen vitamiini, jolla on tärkeä aineenvaihdunnallinen merkitys sekä hiuksia ja kynsiä vahvistava vaikutus. Biotiini edistää myös ihon ja limakalvojen hyvinvointia. Biotiinia on runsaasti kananmunassa, sisäelimissä ja kaurassa.

B-vitamiinit, erityisesti B6-vitamiini, osallistuvat hiusten ja kynsien vahvistamiseen. Hyviä B-vitamiinien lähteitä ovat täysjyväleipä, maitotuotteet, pavut, idut, pähkinät sekä tummanvihreät kasvikset, kuten parsakaali. 
 

Sinkki osallistuu ihon uusiutumiseen ja proteiinisynteesiin, jossa muodostuu hiusten ja kynsien keratiinia sekä ihon kollageenia. Sinkkiä on luontaisesti paljon lihassa, kalassa, äyriäisissä, pähkinöissä ja tummassa suklaassa.
 

Peltokorte on kasvi, joka sisältää runsaasti piitä. Piitä ei lasketa välttämättömiin ravintoaineisiin, mutta pitkäaikaisen käyttökokemuksen mukaan hiukset, kynnet ja iho kiittävät sen käytöstä. Piin avulla elimistössä muodostuu ihon, hiusten ja kynsien ”tukiverkkoja”.

C- ja E-vitamiinit toimivat antioksidantteina, jotka suojaavat elimistöä ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Lisäksi C-vitamiini edistää ihon kimmoisuutta ylläpitävän kollageenin muodostumista. Luonnollisia C-vitamiinin lähteitä ovat sitrushedelmät, marjat ja peruna. E-vitamiinia löytyy esimerkiksi punaisesta paprikasta, vihreistä lehtivihanneksista, kasviöljyistä ja vehnäleseistä.

 

Testaa, mitä tarvitset hiustesi keväthuoltoon ja osallistu kauneuspaketin arvontaan! >>

 
 

 

Mikä on Helein?

Helein on uusi sisäisesti nautittava kauneusravintolisäsarja, joka on suunniteltu helpottamaan kauneudenhoitoa. Sarjaan kuuluu kolme erilaista apteekista saatavaa ravintolisää: Helein Biotin+, Helein Hair, Skin & Nails sekä Helein Anti-Aging Premium. Kaikissa Helein-sarjan tuotteissa on 60 kapselia, joten yksi purkki riittää kahdeksi kuukaudeksi. Valmisteita voi käyttää myös yhdessä. Lue Helein-tuotteista lisää täältä>>

Kaupallinen yhteistyö

Nämä ehdot koskevat Helein-tuotepalkintojen arvontaa, jonka Verman Oy järjestää. Voidakseen osallistua arvontaan täytyy asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

  • Arvonta on käynnissä 6.3.-6.4.2017
  • Arvontaan voi osallistua jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.
  • Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin.
  • Osallistuneiden kesken arvotaan 10 kpl Helein-tuotepaketteja. Paketti sisältää Helein Biotin+ -ja Helein Anti-Aging Premium -tuotteen. Yhden paketin arvo n. 55 €.
  • Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
  • Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa muuksi hyödykkeeksi.
  • Arvonnan järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Verman Oy ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.
  • Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.
  • Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.
  •  Verman Oy:n tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Takaisin osallistumissivulle>>

Jos ylityöt ja huonosti nukutut yöt näkyvät peilikuvassa, ota avuksi ihoa, hiuksia ja kynsiä vahvistava vitamiinilisä.

Kaikki tietävät, miten pitäisi syödä, liikkua ja levätä, jotta keho ja mieli kukoistaisivat. Tiedosta huolimatta elämä on, eikä täydellisten tapojen noudattamainen kaikissa tilanteissa ole mahdollista.

Sen sijaan, että kauhistelet silmäpusseja ja ruoskit  itseäsi tekemättä jääneistä treeneistä, töistä ja aamupalasta, anna itsellesi armoa ja ota avuksi ravintolisä, joka pitää huolta peilikuvastasi silloinkin, kun kaikki ei mene ihan putkeen.

Tee testi ja löydä omaan elämäntilanteeseesi parhaiten sopiva Helein-kauneuslisä! Jättämällä yhteystietosi 6.4.2017 mennessä, osallistut samalla Helein-kauneuspaketin arvontaan.