620x0 miesparkki

Mies pysyy tallessa jääkiekon ja oluen parissa sillä aikaa, kun nainen käy teatterissa.

Gettyimages

Tampereen Teatteri aloittaa tällä viikolla uudenlaisen palvelun, äijäparkin. Sillä välin kun rouvat nauttivat teatteriesityksestä, heidän seuralaisensa sijoitetaan teatterin ravintolaan katsomaan lätkämatsia sekä maistelemaan oluita ex-jääkiekkoilija Timo Peltomaan johdolla.

Kuulostaa ihan vitsikkäältä, mutta silti. Jos puoliso ei pidä teatterista, eikö hän voisi vain jäädä kotiin?

– Tässä tarjotaan miehille ohjattua toimintaa valvotussa tilassa, selittää teatterin tiedottaja Sanna Huhtala.

– Ja lähdetäänhän sinne kuitenkin yhdessä, ja molemmat saavat jotain kivaa.

Nyt kiinnostaisi tietää, ovatko äijäparkkiin talutetut miehet niitä samoja, jotka räpläävät puhelimiaan naistenvaatekauppojen sovituskoppien tietämillä elämäänsä kyllästyneen näköisinä. Heidän täytyy olla todella villejä tapauksia, jotka vaativat ympärivuorokautista valvontaa, tai sitten heidän puolisoillaan on erikoinen käsitys luottamuksesta. Mitä kamalaa miehet tekisivät, jos saisivat olla valtoimenaan kotona – söisivät jääkaapista toisenkin nakin?

Väestöliiton perhekeskuksen johtaja Heli Vaaranen ei olisi niin kyyninen.

– Minusta teatteri- ja urheiluillan yhdistäminen on mainio, edistyksellinen ajatus. Yhdessä tekeminen on yleensä tärkeää juuri naisille, ja on romanttista laittautua yhdessä, lähteä yhdessä ja tulla kotiin yhdessä. Vaikka pariskunnalla olisi erilaiset kiinnostuksen kohteet, näin voi viettää illan yhdessä, tavallaan.

Äijäparkki Tampereen teatterissa 11.5. Pariskunnan yhteislippu Murhaloukku -esitykseen ja jääkiekkoiltaan 55 €.

Kommentit

Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä

Me Naisten uusimmat jutut