620x0 veeti

Veeti Kallio, 46, ja hänen kymmenen vuotta nuorempi avopuolisonsa saivat pääsiäisenä tyttövauvan. Veetille vauvauutinen oli mieluinen, mutta sai miehen myös pohdiskelemaan.

Kuva Nana Simelius

Kaikki sai alkunsa sirkkelionnettomuudesta. Kaksi vuotta sitten laulaja-näyttelijä Veeti Kallio puuhasteli kotona puutöiden
parissa, kun hän yhtäkkiä nirhasi sormestaan palan pois. Sen sijaan että mies olisi lähtenyt ensiapuun, hän otti verisestä sormesta kuvan ja latasi sen Facebookiin.

Naamakirjassa kuvan näki muuan Jenni Teräväinen. Hän kommentoi kuvaa: "Voi Veeti, Veeti... Kiireessä ei tuu kuin kusipäisiä kakaroita. Parempi jättää noi sirkkelöinnit ammattilaisille! Terveisin Puuseppä".

Veetillä on melkein viisi tuhatta Facebook-kaveria, joten hän joutui hetken miettimään, että kuka se tämmöinen mimmi olikaan. Pian hän muisti, että Jenni työskenteli turkulaisessa yökerhossa, jossa Veeti oli joskus esiintynyt. Mies oli pistänyt merkille viehättävän ravintolapäällikön, mutta siinä kaikki vielä sillä kertaa.

Kommentti kuitenkin herätti Veetin kiinnostuksen, ja hän päätti pyytää naista treffeille.

Jenni vastasi "ihan sama".

– Kun kysyin milloin voisimme nähdä, vastaus oli taas viileä "ihan sama". Ajattelin, että tästä naisesta pitää ottaa selvää, Veeti kertoo.

Kiirastorstaina Veeti ja Jenni saivat tyttövauvan.

Ikisinkku ja kyyninen poikamies

Pariskunnan piti alun perin viettää häitä tänä keväänä, mutta vauvauutinen muutti suunnitelmat. Veeti on ollut kerran aiemmin naimisissa, ja hänellä on 12-vuotias poika. Jennille huhtikuussa syntyvä lapsi on esikoinen.

Kun pari alkoi kaksi vuotta sitten tapailla, Veetin erosta oli jo aikaa ja hän oli kyllästynyt elämään poikamiehenä. Naispuolisia ihailijoita riitti, mutta sielunkumppania ei tahtonut löytyä.

– Olin jo vähän alkanut muuttua kyyniseksi naisten suhteen. Huomasin sortuvani yleistyksiin: kun joku nainen teki jotain ärsyttävää, ajattelin, että naiset on just tuommoisia. Silloin kun emme vielä tunteneet Jennin kanssa kunnolla, pidin häntäkin vähän tiukkiksena, Veeti kertoo.

Ennen Veetin tapaamista Jenni oli työlleen omistautunut ikisinkku. Kaverit olivat jo ajatelleet, että yksin elämiseen tottuneen Jennin olisi jo mahdotonta sovittaa rutiineihinsa miestä tai lasta.

– Mutta ei se niin mahdotonta ollutkaan, kun kohdalle osui oikea ihminen, Jenni tuumii.

Raamikas ja tatuoitu Veeti on monen naisen päiväuni, mutta Jenni suhtautuu puolison ihailijoihin rauhallisesti. 

– Fanit kuuluvat Veetin työnkuvaan. Ravintolassa työskennelleenä olen todellakin nähnyt kaikenlaista, mutta en ole kovin mustasukkainen ihminen. Luotan kunnes toisin todistetaan.

Veeti katsoo ihailevasti Jenniä ja lisää:

– Minun kanssani nainen tarvitsee terveen itsetunnon: Jennillä se on järkähtämätön. Luulen, että helpommin minulle tulee fiilis, että perkele, tää on mun muija, pysykää jätkät kaukana!

Liian vanha isäksi?

Veetillä ja Jennillä on ikäeroa kymmenen vuotta, mutta parin mielestä se ei näy missään. Silti Veeti arasteli ottaa puheeksi perheen perustamisen.

– Jouduin kysymään Jenniltä, olenko hänen mielestään jo liian vanha isäksi. Ajattelin, että mitä jos polveni eivät enää kestä lattialla konttaamista tai mitä jos lasta hävettää, kun tällainen vanha iskä hakee hänet tarhasta.

Vastaus ei ollut Jennille vaikea. Olihan hän jo nähnyt, miten Veeti hyvin hoiti homman esikoisensa kanssa. Jennistä Veeti on ihana isä: huumorintajuinen ja reilu. Myös Veeti on vakuuttunut siitä, että Jennistä tulee loistava äiti.

Vauva ilmoitti lopulta tulostaan nopeammin kuin Veeti ja Jenni olisivat uskoneet. 

– Niin mieluinen kuin vauvauutinen olikin, se aiheutti minulle kriisin, sen meille ensimmäisen. Minun piti käydä läpi asioita menneisyydestäni ennen kuin olin valmis elämänmuutokseen.
Vetäydyin moneksi päiväksi yksin mökille funtsimaan, Veeti kertoo.

Ajatuksista syntyi biisikin: Arvet kertoo eilisen. Veeti kiittää Jenniä siitä, että tämä antoi hänelle tilaa, vaikka se ei varmasti ollut helppoa.

– Nyt olen ensimmäistä kertaa suhteessa, jossa uskallan rehellisesti kertoa, miltä minusta tuntuu ja mitä tarvitsen.

Veeti kertoo, että aiemmissa suhteissaan hänellä on ollut aina ikään kuin B-suunnitelma siltä varalta, ettei homma toimikaan.

– Nyt sellaista ei ole. En pärjäisi enää ilman Jenniä.

Kommentit

1/1

Älä huoli Veeti lapsesi rakastaa sinua iästäsi huolimatta ja sinä saat voimaa lapsestasi. Tyttömme on 6 v, itse olen 40+ äiti ja mieheni 70v. Isä ja tyttö tulevat hyvin toimeen ja on hellyttävää katsella kun tyttö katselee/esittelee isäänsä silmät rakkautta täynnä. Allekirjoitan täysin sanonnan ei se ikä, ei se koko, ei se näkö vaan se rakkaus merkitsee.

[quote author="Vierailija" time="16.04.2012 klo 12:32"]

Älä huoli Veeti lapsesi rakastaa sinua iästäsi huolimatta ja sinä saat voimaa lapsestasi. Tyttömme on 6 v, itse olen 40+ äiti ja mieheni 70v. Isä ja tyttö tulevat hyvin toimeen ja on hellyttävää katsella kun tyttö katselee/esittelee isäänsä silmät rakkautta täynnä. Allekirjoitan täysin sanonnan ei se ikä, ei se koko, ei se näkö vaan se rakkaus merkitsee.

[/quote]
"Lainaa" Ilmoita asiaton sisältö
9 0
Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä

Me Naisten uusimmat jutut