TYYLITIETOISELLE Nahkatupsu avaimien koristeeksi, 37,90 €, Lancel.
KOTIKISSALLE Taatusti lämpimät aamutossut, 59,90 €, Shepherd.
ROMANTIKOLLE Pitsinen pussi kätkee sisäänsä yöpukusetin, 22,55 €, Lindex.
ALUSVAATTEIDEN RAKASTAJALLE Erikoispesuaine estää pinttymät. Käsi- ja konepesuun. 9,30 €, Siivouskauppa.
RENNOLLE TYYLINIEKALLE Lippahatun tupsun saa irti, 59 €, Costo.
KLASSIKOIDEN KERÄILIJÄLLE Tanskalainen puusta tehty tipu. Bird, 49 €, Architectmade/Finnish Design Shop.
NAUTISKELIJALLE Mutteripannu ja keraamiset kupit, 67,90 €, Bialetti Moka.
HIMOSAUNOJALLE Kauha, 16,90 €, koivukiulu, 36,90 €, saunasaippua, 21,90 €, ja pellavapyyhe, 14,95 €, Sokos.
ESTEETIKOLLE Simppeli jalka sopii kruunu- ja pöytäkynttilöille. 39,90 €, Stockmann.
POHDISKELIJALLE Mietelauseita sametilla. Tyyny, 65 €, Laura Ashley.
HIMOSISUSTAJALLE Kellon alle voi sommitella lempiesineitä. Lasikupukello, 99 €, Stockmann. Koristepallo, 7,50 €, Destiny Store.
KLASSISELLE KAUNOTTARELLE Diorin suloiset Diorific huulipuna 037 Diorling, n. 40 €, ja -kynsilakka 751 Marilyn, n. 30 €.
ZENIN ETSIJÄLLE Suihkaus jasmiinia ja vaniljaa. Shiseidon Zen secret bloom -tuoksu, EdP 50 ml, 69 €.
HEMMOTTELIJALLE Yves Rocherin Apple delight -suihku- ja kylpygeeli, 4,90 €, kynttilä, 6,90 €, ja Rento- kuorintasieni, 3,20 €.
LUKSUKSEN YSTÄVÄLLE Elizabeth Ardenin Visible Difference Gentle hydrating -puhdistusaine, 25 €, -kasvovesi, 25 €, -kosteusvoide, 49 €, ja -silmänympärysvoide, 39 €.
KYLPPÄRIN KAUNISTAJALLE Tiia Vanhatapio by Seppälä Bathtime-suihkugeeli, 6,95 €, ja Handcare-käsivoide, 3,95 €.
HIUSTENSA HELLIJÄLLE Schwarzkopfin BC Miraclen lahjapakkauksessa on sampoo, hoitoaine ja hoitoöljy, 39,90 €.
HERKKUSUULLE Kuumaan maitoon pala suklaata ja suklaakaakao on valmis. Hasslacher’s Hot Drinking Chocolate, 250 g, 12,60 €, Eat & Joy.
EKOILIJALLE Luomunäkkileipä on koristeltu seesaminsiemenillä. 4,50 €, Stockmann.
LAISKALLE LEIPURILLE Sekoita ainekset, lisää muna ja voi. Paista ja nauti. Cookies-ainekset, 9,90 €, Design Life.
ARJEN LUKSUKSEN YSTÄVÄLLE Perusmokkaa parempi kahvi. Pehmeä Mocca, 500 g, 3,80 €, Stockmann.
JUUSTOHIIRELLE Päärynää brielle, viikunaa vuohenjuustolle. Nimetty hillo joka juustolle. 3,95 €/kpl, Stockmann.

Älä panikoi, ne löytyivät jo: joulun parhaat lahjat. 

Runsas lahjakoosteemme on täynnä viime hetken vinkkejä lahjaostoksille. Kokosimme yllä olevaan kuvagalleriaan 22 toivelahjaa muodin, kauneuden, kodin ja herkkujen ystäville.

Anna Puu kertoo Vain elämää -päivänään erokappaleesta, jonka hän teki ennen kuin ehti myöntää itselleenkään suhteensa olevan ohi.

Vain elämää -jaksossa vietetään perjantaina Anna Puun, 34, päivää. Jaksossa kuullaan yksi kappale, joka on Annalle ”pelottavan henkilökohtainen”.

– Mietin, että en oo ihan varma, uskallanko edes näyttää tällaista tekstiä. Se oli tosi pelottava ajatus, kun rinta oli vedetty niin auki. Musta tuntuu, että mä en osaa kirjoittaa ilman, että se on henkilökohtaista, Anna Puu kertoo jaksossa.

Lauri Tähkä kysyy Annalta, millainen suhde hänellä oli ex-mieheensä kappaleen kirjoitushetkellä.

”Jännä, miten ihminen kirjoittaa jotain sellaista, mitä ei ole myöntänyt edes itselleen.”

– Olitko sä jo lähdössä? Lauri kysyy.

– En... En todellakaan ollut tekemässä mitään lähtöä. Kirjoitin tuon varmaan vähän yli vuosi ennen eroa. Se on jännä, miten ihminen kirjoittaa jotain sellaista, mitä se ei edes tiedosta – eikä ole myöntänyt edes itselleen. Sitä se on, kun rupeat suoltamaan tekstiä paperille, sieltä voi tulla asioita, joita ei ole edes käsitellyt.

2787093

Anna erosi tyttärensä isästä, Olli Ripattilasta, vuonna 2013. Ex-pariskunnalla on vuonna 2010 syntynyt tytär.

Me Naisten haastattelussa vuosi sitten Anna kertoi, että hänen uusi parisuhteensa muusikkomiehen kanssa päättyi eroon keväällä 2015.

Vain elämää Nelosella perjantaina kello 20.00. Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Helen taisi juuri pongahtaa häijyjen muijien ykköseksi.

– Aion olla kaikista häijyistä naisista häijyin, Helen Mirren, 71, lausui maanantaina.

Sanoillaan hän viittasi presidenttiehdokas Donald Trumpin lausuntoon kilpakumppanistaan Hillary Clintonista kaksikon kolmannessa vaaliväittelyssä.

Brittinäyttelijä pääsi ääneen Elle-lehden vuosittaisessa Women in Hollywood -tapahtumassa, joka pidettiin Los Angelesissa maanantaina. Helen Mirren palkittiin tilaisuudessa legendaarisen asemansa ja elämäntyönsä vuoksi.

Kiitospuheensa yhteydessä näyttelijä jakoi parhaat elämänohjeensa, joista voivat ottaa oppia kaikki muutkin naiset tiellään häijyiksi muijiksi.

Lue myös: Häijyt muijat kunniaan! 12 naista, joita voi vain ihailla

– Käyn nopeasti läpi muutaman vinkin, joiden avulla selvitä elämästä, koska varmasti tiedätte, että olen melko vanha, joten olen nähnyt aika paljon elämää. Voitte jakaa vapaasti eteenpäin viittä parasta vinkkiäni, Helen Mirren sanoi puheessaan, joka on luettavissa kokonaisuudessaan Elle-lehden sivuilla.

”1. Älä ikinä juo alkoholia, paitsi jos juhlit jotain, jos olet järkyttynyt jostakin tai jos on päivä, joka loppuu y-kirjaimeen (huom. englanniksi kaikkien viikonpäivien nimet päättyvät y:hyn). Jos otat, älä koskaan aja.”

”2. Rakkaudessa ei ole sääntöjä – en usko – mutta älä kiirehdi naimisiin, oikeasti. Menin mieheni kanssa naimisiin myöhemmin elämässäni, ja se on toiminut oikein hyvin.”

”Älä kiirehdi naimisiin, oikeasti.”

”3. Anna kumppanillesi vapaus ja tue häntä tavoitteidensa saavuttamisessa. Se on todella tärkeää ja koskee molempia suuntia, sekä miehiä että naisia.”

”4. Blackjack-pöydässä splittaa aina ässät, kasit ja ysit.”

”5. Ole yhteydessä ystäviisi päivittäin, enkä tarkoita Facebookia. On parempi, että on kolme hyvää ystävää kuin kolmesataa sosiaalisessa mediassa. Ystäviä, joille voit oikeasti puhua.”

Koska Helen Mirren ei piittaa omistakaan säännöistään, hän ei pysynyt lupaamassaan viidessä elämänohjeessa. Kuudes ohje oli kieltämättä häijy.

– Ja lopuksi, viis veisaa kenestäkään, joka tuomitsee sen, miltä näytät, etenkin jos hän on joku anonyymi, tuntematon, netissä vaaniva hyypiö tai on turvonnut, pienipäinen, dinosauruskätinen presidenttikandidaatti.

Jääkiekkoilijarakkaansa Mikael Granlundin kanssa Minneapolisissa asuva Emmi Kainulainen kaipaa Suomesta ystäviä ja perhettä.

Kolme viikkoa sitten Suomeen saapunut Emmi Kainulainen iloitsee uudesta urasta Yhdysvalloissa. Kainulainen työskentelee mallina ja seurustelee Minnesota Wild -seurassa pelaavan Mikael Granlundin kanssa. Pariskunta asuu yhdessä Minneapolisissa.

– Odottelen parhaillaan työviisumia, sillä sain mallisopimuksen Ford-toimistolle Chicagoon. Toivottavasti pääsen tekemään samantyyppisiä kuvauksia kuin Suomessa, eli sporttia ja alusvaatteita, ehkä katalogejakin, Kainulainen kertoi tiistai-iltana suunnittelija Lalli Savolaisen muotinäytöksessä Helsingissä.

Fordin kansainvälinen mallitoimisto on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista.

Kainulainen valmistui keväällä Metropolia-ammattikorkeakoulusta sisustusarkkitehdiksi. Hän aikoo tehdä töitä myös oman Chaîne-brändinsä eteen. Brändiin kuuluu muun muassa lifestylea, muotia ja taidetta.

– Lähden liikkeelle muodista, ja etenen toivottavasti pikkuhiljaa sisustukseen sekä taiteeseen.

Pariskunta asuu jo viidettä vuotta Minneapoliksessa, jonne he ovat sopeutuneet hyvin.

– Varsinkin pari ensimmäistä vuotta seilasin edestakaisin opintojen vuoksi, ja nyt matkalaukkuelämä on taas tullut tutuksi. Alkaa olla jo koti-ikävä! Suomesta kaipaan eniten ystäviä ja perhettä.

Mitä ulkomailla on mitä meillä ei ole? Pyllynpesulaitteet? Eksoottiset ruokakaupat? Muu, mikä?