Ovatko Katie Holmes ja Tom Cruise inspiroineet uutta televisiosarjaa? Kuva: Reuters
Ovatko Katie Holmes ja Tom Cruise inspiroineet uutta televisiosarjaa? Kuva: Reuters

Televisiosarja The Arrangement kohauttaa jo paljon ennen kuin siitä on tullut ulos ensimmäistäkään jaksoa.

Uudessa amerikkalaissarjassa nuori näyttelijätär Megan (Christine Evangelista) rakastuu moottoripyöräilevään kollegaansa Kyleen (Josh Henderson). Heillä on kuitenkin ongelma: Kyle on salaperäisen lahkon jäsen ja kaveeraa sen pahan johtajan Terrencen (Michael Vartan) kanssa.

Terrence ja hänen iohtamansa Instituutti-järjestö haluavat kontrolloida liiaksikin Kylen henkilökohtaista elämää. Meganin ja Kylen suhde alkaa vakavoitua, ja pian he saavat eteensä avioliittopaperit.

Kuulostaako tutulta? Monien amerikkalaismedioiden mukaan Meganilla ja Kylellä on paljon yhteistä Hollywoodin ex-pari Tom Cruisen ja Katie Holmesin kanssa. Televisiokanava E! on kiistänyt, että Kylen hahmo olisi luotu ”jonkun erityisen innoittamana”.

Myös Terrencessä on paljon samaa skientologijohtaja David Miscavigen kanssa, kirjoittaa Refinery29-sivusto.

Miscavigella on sanottu olevan erittäin läheinen suhde Tom Cruiseen. Hän oli näyttelijän bestman, kun Cruise ja Holmes vihittiin vuonna 2006. Avioliitto kesti kahdeksan vuotta, ja pari erosi 2012. Syyksi kerrottiin Cruisen hurahtaminen skientologiaan.

The Arrangement (Järjestely) on Mad Men -sarjasta tutun tekijän Jonathan Abrahamsin käsialaa. Sen ensimmäinen kausi alkaa pyöriä ensi vuonna, mutta sen tarkempaa päivämäärää ei ole kerrottu julkisuuteen.

E! julkaisi maanantaina sarjasta ensimmäisen trailerin.

Jos et näe yllä olevaa videota, voit katsoa sen täällä.

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä.

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.