Torstaina The Voice of Finlandissa kuullaan 38-vuotiaan Anne Tanskasen koskettava tulkinta Lara Fabianin kappaleesta.

Tähtivalmentaja Olli Lindholm liikuttuu kyyneliin ensimmäistä kertaa kuluvan The Voice of Finland -kauden aikana, kun vantaalainen musiikin lehtori Anne Tanskanen esittää Lara Fabianin ranskalaisen balladin Je t’aime.

Katso videolta Annen upea tulkinta ja Ollin reaktio esitykseen!

– Tippa on monelle tullu linssiin täs vuosien varrella, Annen mies kertoo avovaimonsa laulamisesta.

Myös Olli on esityksen jälkeen liikuttunut, ja muut tähtivalmentajat kyselevät, pystyykö mies kertomaan, mitä mieltä oli esityksestä – vaikka sanoja ei varsinaisesti tarvittaisi. Kyynelehtivä Olli keräilee itseään hetken aikaa.

– Saisko valmentajalle paperia? hän saa lopulta kysytyksi.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-yhtiöön.

Muun muassa Sonja ja Jonne lähtivät hakemaan Tempation Islandilta ratkaisua nelivuotisen parisuhteensa ongelmiin.

IS-TV-LEHTI: Temptation Island Suomi -ohjelman kolmas tuotantokausi tuo ruutuun jälleen neljä pariskuntaa ja kaksikymmentä sinkkua.

Varatut miehet saavat trooppiselle paratiisisaarelle seurakseen kymmenen sinkkunaista ja naiset kymmenen miestä.

Moni parisuhde joutuu heti ensimmäisenä iltana koetukselle. Esimerkiksi neljä vuotta yhdessä olleille Sonja Issakaiselle, 22, ja Jonne Sahaselle, 31, reissu tietää ryppyjä rakkaudessa. ”

IS Tv-lehti tapasi parit Sanomatalolla järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, eivätkä Sonjan ja Jonnen välit vaikuta ohjelman kuvausten jälkeen kovinkaan lämpimiltä.

– Meidän parisuhde oli ollut tuuliajolla jo monta vuotta. Halusimme lähteä tähän ohjelmaan selvittämään, miten meidän kannattaa jatkaa, Jonne selittää.

Miksi halusitte selvittää sen juuri Temptation Island -ohjelmassa?

– Jos olemme junnanneet paikoillamme neljä vuotta, niin kuinka monta vuotta sitä vielä olisi pitänyt junnata ilman tätä ohjelmaa? Jonne kysyy.

”Koska en voinut mitenkään vaikuttaa toisen tekemisiin, niin päätin elää omaa elämääni.”

Viileistä väleistä huolimatta kumpikin kertoo, että reissu oli monin tavoin onnistunut. Mikään ei kuulemma kaduta.

– Lähdin sinne pitämään hauskaa. Ihan alkupäivinä mietin, mitä Jonnelle kuuluu, mutta koska en voinut mitenkään vaikuttaa toisen tekemisiin, niin päätin elää omaa elämääni, Sonja sanoo.

Kolmen viikon ero toisesta laittoi myös ajatukset uusiksi.

– Se ympäristö ja erossa oleminen auttaa selvittämään omia tunteita. Kolme viikkoa saattaa näyttää ulkopuolisen silmissä lyhyeltä ajalta, mutta siellä se tuntuu älyttömän pitkältä ja on tosi rankkaakin, Sonja kertoo.

Ihanat sinkut ja puuttuvat pelisäännöt

Lahdessa tutustuneella parilla on yhdeksän vuoden ikäero. Heillä ei ole ollut selkeitä rajoja suhteelleen, joten sellaisia ei luotu ohjelmaa vartenkaan. Parisuhteen taustalla oli ennalta monia ongelmia, kuten kolmiodraamaa ja pettämistä.

– Ei meillä ollut siellä kuvauksissa mitään erityisiä pelisääntöjä. Rajat on ylipäätään veteen piirretty viiva, Jonne heittää.

Mukana olevat sinkut saavat kummaltakin ylistystä.

– Aluksi ensivaikutelma sinkuista oli ehkä huono, mutta heti ekojen bileiden jälkeen tajusin, että siellä on todella hyviä tyyppejä, Sonja sanoo.

– Ulkonäkö saattaa pettää pahasti. Itselläkin oli tosi isoja ennakkoluuloja joistain sinkuista ulkonäön perusteella, mutta kun heihin pääsi tutustumaan, sieltä paljastui kivoja tyyppejä, Jonne lisää.

Temptation Island Suomi 3, Nelonen ke klo 22.00

Ei puuttunut kuin se, että Bachelor-Tuomas olisi kertonut haluavansa neitsyen!

Haluan naisen, joka odottaa minua kotona ja antaa suukon.

Näin Bachelor Suomen Tuomas Sahimaa, 30, kuvaili etukäteen unelmiensa naista, jonka haluaisi löytää suositusta ohjelmasta. Ja sama virsi jatkuu kauden ensimmäisessä jaksossa. Tuomas on kuulemma myyty, jos nainen on pullantuoksuinen kodinhengetär. Hän haluaa hyvän ja söpön vaimon, neljä juoksevaa lasta, kultaisennoutajan ja omakotitalon, jossa on tuoreen sämpylän tuoksu. Eikä sämpylän tuoksu synny tietenkään Tuomaksen käsissä. Tuomaksen ystäväkin tietää, että tälle sopisi nainen, joka huolehtisi tästä. Ehkä Tuomas etsii äitiä?

”Tuomaksen vaatimuslistasta ei puuttunut kuin se, että hän olisi kertonut haluavansa neitsyen!”

Ensimmäisen jakson perusteella uudella Bachelorilla olisi ehkä ollut paremmat mahikset 50-luvulla. Vielä silloin nainen kun useimmiten joutui odottelemaan perheenpäätä siellä kotona kädet pullataikinassa – halusi hän sitä tai ei.

Toki Tuomas saa vapaasti haluta ihan mitä tahansa. Ja toki viihdeohjelmassa hän on saattanut joutua kärjistämään toiveitaan. Todennäköisesti ohjelmaan on myös leikattu vain osa Tuomaksen vaatimuslistasta. Siitähän ei puuttunut kuin se, että hän olisi kertonut haluavansa neitsyen! Yh-äidin hän pudotti jo heti kättelyssä pois.

Mutta miksi Bachelor Suomen tuotantoyhtiö ja ohjelmaa esittävä kanava ovat palanneet 50-luvulle – varsinkin, kun ohjelman formaatti on muutenkin jo kuin suoraan takapajulasta? Naiset puetaan iltapukuihin ja korkkareihin, joissa he kiehnäävät vuorotellen miehen ympärillä – onhan tämä nyt melkoinen saalis, oikein lentäjä. Aika väsynyttä!

Me Naiset ja ohjelmaa esittävä Liv-kanava kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

totuuskomissio

Haussa pullantuoksuinen kodinhengetär – miksi Bachelor Suomen naiskuva on 50-luvulta?

Ajattele jos Tuomas hakuaisi naisen joka elättäisi häntä, kävisi töissä ja maksaisi lomamatkat, kodin siivouspalvelut, ruuat jääkaappiin, kuohuviinit ja viikonlopun ravintolaillat? Sellaisen naisen kanssa jolla olisi jo valmiiksi se velaton Westendin kämppä, Targa 35, kesäasunto Nizzassa jne.
Lue kommentti

– Yhteinen pohja on tärkeää – että ollaan samalla levelillä. Ja se ei nyt kohtaa, Tuomas Sahimaa perustelee Bachelor Suomen avausjaksossa.

Bachelor Suomi -ohjelman jatkuu tänään, kun toisella kaudella kumppania etsii lentäjänä työskentelevä Tuomas Sahimaa, 30. Ensimmäisessä jaksossa Tuomas tapaa 19 naista. Yksi naisista, 27-vuotias kuopiolainen Milla kertoo Tuomakselle heti ensitapaamisella, että on 7-vuotiaan pojan yksinhuoltaja. Tuomas ei innostu siitä, Millalla on lapsi.

– Se, että Millalla on lapsi, vaikuttaa.

– Yhteinen pohja on tärkeää – että ollaan samalla levelillä. Ja se ei nyt kohtaa. Jos mulla itselläni olisi lapsi, niin yhteinen pohja olisi sama, Tuomas kertoo jaksossa ajatuksistaan.

Ensimmäisessä jaksossa Tuomas valitsee 19 naisesta vain 9 naista, jotka lähtevät hänen kanssaan Etelä-Afrikkaan. Millaa Tuomas ei halua mukaansa matkalle. Sen kummempia perusteluita Tuomas ei kerro.

Aikaisemmin Tuomas on kertonut etsivänsä naista, joka odottaa häntä kotiin työmatkoilta ja antaa suukon. Avausjaksossa Tuomas tarkentaa haluavansa hyväsydämisen, pullantuoksuisen kodinhengettären.

Onko sinulle käynyt niin, että lapsi on ollut este suhteessa? Kerro kokemuksistasi jutun lopussa olevassa lomakkeessa. Vastauksia voidaaan käyttää Me Naisten jutussa.

Bachelor Suomi Livillä keskiviikkoisin kello 21.00.

Me Naiset ja Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
Vierailija

Bachelor-Tuomas lemppaa yh-äidin ensitapaamisen perusteella: ei halua naista, jolla on jo lapsi

Parempihan se on, että asia on heti selvillä. Sellaiset miehet ja naiset ovat kamalia jotka lähtevät kiukuttelemaan suhteeseen ja ovat lapsen saamasta huomiosta mustasukkaisia. Se, että olisiko tällä miehellä oikeasti, ilman tätä ohjelmaa, mahdollisuus edes kaikkiin noihin naisiin on jo oma juttunsa. Minusta näyttää aika tavikselta, ei siis miltään unelmamiehen stereotypialta.
Lue kommentti
skepsis

Bachelor-Tuomas lemppaa yh-äidin ensitapaamisen perusteella: ei halua naista, jolla on jo lapsi

Ymmärrän hyvin hänen päätöksensä! tTyyppi on vielä nuori joten tavallista että tuossa vaiheessa vielä halutaan niitä omia biologisia lapsia - jos luoja suo! Taitaa muutenkin olla pojalla korkeat vaatimuset kumppanin suhteen eli kovin konservatiiviselta vaikuttaa...Toivottavasti onnistuu parinvalinnassa...
Lue kommentti

Yhteisen peiton alla toimittaja Maria Veitola kyselee nyrkkeilijä Eva Wahlströmilta, millaista on käydä lähellä kuolemaa. 

Pienet tissit ja iso perse. Keskiviikon Yökylässä Maria Veitola -jaksossa nyrkkeilijä Eva Wahlström kertoo kommenteista ja ennakkoluuloista, joihin hän on törmännyt urallaan. Kun Veitola kyläilee Evan ja tämän puolison Niklas Räsäsen kotona Espoossa, nyrkkeilijäparin arki pyörii pyhän kolmikon, treenin, levon ja syömisen, ympärillä.

Perheeseen kuuluvat myös Evan ja Niklaksen pojat, mutta lapset eivät esiinny ohjelmassa. Kun Maria Veitola kysyy, aikooko pari hankkia vielä yhteisenkin lapsen, kumpikin pudistelee.

– Meillä molemmilla on urat ja ollaan aika laiskoja, Eva nauraa.

Maria Veitola (kesk.) vierailee Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen luona. Kuva: MTV3
Maria Veitola (kesk.) vierailee Eva Wahlströmin ja Niklas Räsäsen luona. Kuva: MTV3

Suru pojasta

Eva tunnetaan leveästä hymystään ja rehevästä naurustaan, joiden takaa Maria Veitola etsii herkempää puolta. Lähimmäs päästään, kun Eva kertoo, millaista oli käydä lähellä kuolemaa juhannuksena 2012. Nyrkkeilijän kunto romahti, ja häneltä löydettiin neljä veritulppaa: molemmista keuhkoista, munuaisista sekä jalasta.

– Kysyin, voinksmä vielä nyrkkeillä. Ne sanoivat, että ensin täytyy katsoa, jäätsä henkiin, Eva muistelee diagnoosin paljastumista sairaalassa.

– Tuli huijattu olo. Ihan kuin olis luvattu enemmän kuin sain.

”Päällimmäisenä oli suru pojasta, se kasvaisi ilman äitiä.”

Evaa hoidettiin sairaalassa kaksi viikkoa. Mielessä kävi synkkiä ajatuksia, millaista olisi, jos hän ei selviäisi.

– Aloin nähdä juttuja, mitä äiti kertoisi mun pojalle. Että millainen sun äiti oli, Eva sanoo Maria Veitolalle.

– Päällimmäisenä oli suru pojasta, se kasvaisi ilman äitiä. Ja sit se, miten vastuuton mä oon, kun oon pienen pojan äiti ja saan itteni tohon kuntoon.

Elämä hukkaan?

Ohjelmassa Eva kertoo, miten sairastuminen herätti ajatuksen, että pelkästään nyrkkeillessä elämä menisi hukkaan. Toivuttuaan Eva alkoi opiskella toista uraa huonekalusuunnittelijana ja muutti treenaamistaan niin, ettei harjoittelu ole vain itsen rääkkäämistä.

– Mietin, että mulla oli elämä edessä ja yhtäkkiä se vietiin nenän edestä. Että mä en koskaan tehnytkään mitään muuta, tyhmä muija, menit vähän hukkaan, Eva sanoo ohjelmassa.

– Nyt olen kiitollinen kokemuksesta, arvostan elämää paljon enemmän.

Yökylässä Maria Veitola MTV3 KE 22.3. klo 21.