Margarita Kondakova ja Iina Hietanen ottivat toisistaan mittaa The Voice of Finlandin Kaksintaistelu-jaksossa. Kuva: Nelonen
Margarita Kondakova ja Iina Hietanen ottivat toisistaan mittaa The Voice of Finlandin Kaksintaistelu-jaksossa. Kuva: Nelonen

Tälläkään kertaa ei vältytty kyyneleiltä, kun Hietasen siskokset kisasivat The Voice of Finlandissa.

Tenori Pentti Hietasen tyttäret taistelivat jatkopaikasta kummassakin tämän viikon The Voice of Finland -jaksossa.

Tämän illan jaksossa Redrama pani vastakkain Iina Hietasen, 23, ja Margarita Kondakovan, 21. Kumpikin naisista lauloi Ääni ratkaisee -jaksoissa saman, Etta Jamesin Something's Got a Hold On Me -kappaleen, jota myös Christina Aguilera on myöhemmin versioinut.

Kaikkien yllätykseksi tähtivalmentaja päätti, että Iina ja Margarita saavat laulaa saman kappaleen myös Kaksintaistelussa.

– Isoin riski on se, että se menee överiksi, Redrama totesi kappaleesta.

Taitavat laulajat selvisivät kappaleesta kuitenkin hienosti. Redrama piti Iinaa hieman taitavampana laulajana, mutta valitsi silti jatkoon Margaritan, koska tämä otti biisin paremmin haltuun. Margaritassa oli miehen mielestä jotakin erityistä.

Iinan osalta The Voice of Finland -kisa päättyi kyyneliin, kun kukaan tähtivalmentajista ei kaapannut häntä tiimiinsä. Jälkikäteen Redrama pohtikin, oliko fiksua panna kahta niin kovaa laulajaa taistelupariksi.

Iinan siskon, 20-vuotiaan Roosa Hietasen Redrama pani Kaksintaistelu-kehään jo torstaina. Vastassa oli koodarina työskentelevä Minna Virtanen, 26. Roosan taival kisassa sai jatkua, vaikka Olli Lindholm kehuikin Minnaa paremmaksi tulkitsijaksi.

Kysely

Olisiko Iinan pitänyt saada vielä jatkaa The Voice of Finlandissa?

Kyllä
Kyllä
63.3%
Ei
Ei
36.6%
Ääniä yhteensä: 150

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.