Satun ja Mikan suhde kesti houkutuksen. Kuva: Nelonen
Satun ja Mikan suhde kesti houkutuksen. Kuva: Nelonen

Temptation Islandin kahden viimeisen parin kohtalo selvisi illan jaksossa.

Helsinkiläiset Nana ja Kalle sekä tamperelaiset Satu ja Mika istuutuivat tämän illan jaksossa viimeistä kertaa Temptation Island Suomi -ohjelman iltanuotiolle. Samalla selvisi heidän parisuhteidensa kohtalo.

Lue myös: Näin kävi kahdelle muulle Temptation Island -ohjelman parille

Kuten arvata saattoi, Satun ja Mikan suhde kesti houkutuksen.

Viimeisellä iltanuotiolla Satu kuitenkin halusi tietää, miksi Mika lääppi sinkkunaisia niin innokkaasti. Mika kiisti lääppimisen tiukasti. Pari totesi, että sovituissa rajoissa on kaikesta huolimatta pysytty.

”Se kähmimishomma on vähän semmonen kakspiippunen.”

Kyl mää kaiken kritiikin oon ottanu vastaan. Se kähmimishomma on vähän semmonen kakspiippunen, et se on niinku näkemyseroja, mut esimerkiksi tää et mä en oo herrasmies. Mä yritän muuttuu, ottaa sut paremmin huomioon, Mika sanoi Satulle.

Hän myönsi, että pitkässä suhteessa toista saattaa alkaa pitää itsestäänselvyytenä.

– Se ei oo kyllä oikein. Tää on muutenkin avannut mun silmiä, että mä oon kohdellut sua huonosti. Kyl mä pystyn muuttumaan, varmasti. Ja mä haluan olla sun arvoinen.

”Tää on muutenkin avannut mun silmiä, että mä oon kohdellut sua huonosti.”

Mikalla oli vielä yllätys, jonka hän kertoi iltanuotiolla.

– Mä oon miettinyt pitkään yhtä asiaa ja mä sanoin Satulle, että jos me tästä selvitään niin mä sille sormuksen ostan. Ja kun mä sanon sen tässä niin lupaukset täytyy pitää.

Jaksossa kerrotaan, että pari kihlautui pian Temptation Islandilta kotiuduttuaan.

Käsipeliä muttei kunnon suuseksiä

Nana ja Kalle tulivat Temptation Islandille paikkaamaan saarelta sääntörikkomuksen vuoksi häädettyjä Nooraa ja Lauria. Nanalle ja Kallelle lyhyempikin aika saarella riitti rikkomaan suhteen, jossa oli jo valmiiksi luottamuspulaa.

Kallea satutti eniten se, että Nanan törttöily oli toistuvaa.

– Sekin vielä, että kahden eri äijän kaa. Jännä kuulla, että mitä sen päässä liikkuu, Kalle kertoi ennen kuin tapasi Nanan iltanuotiolla.

”Sekin vielä, että kahden eri äijän kaa.”

Kalle aloittikin tenttaamisen heti, kun Nana saapui paikalle. Hän halusi tietää tarkasti, mitkä rajat ylittyivät ja kuinka monta kertaa.

Kalle oli aiemmin nähnyt videon, jolla sinkku-Jeri kertoi käsiensä käyneen Nanan housuissa ja Nanan käsien käyneen miehen pöksyissä. Nana kuitenkin kiisti iltanuotiolla sen, että olisi harrastanut seksiä.

– Sellaista toisenlaista seksiä ei oo ollut, niin pitkälle se ei oo mennyt, mutta sellaista käsipeliä on ollut, Nana tunnusti.

”On pussailtu sieltä.”

Juontaja Sami Kuronen uteli vielä erikseen suuseksistä.

– Mun mielestä se mitä on tapahtunut, niin ei lasketa ihan suuseksiksi. On pussailtu sieltä mut en mä voi sanoa että se on ollut sellaista kunnon suuseksiä, kuului Nanan selitys.

Katso video Nanan ja Kallen kohtaamisesta:

2636314

Nana myönsi, että häntä kaduttaa, mutta muistutti, että Kallekaan ei selvinnyt reissusta ihan puhtain paperein.

– Heti ekana iltana menit yli rajojen niin emmä oo nähny sussakaan minkäännäköistä muutosta sun käytöksessä, nainen tilitti.

Kalle kuitenkin piti kiinni siitä, ettei ole mennyt pussaamista pidemmälle ja että kameran peittäminenkin hetkeksi oli vain ”tyhmä känninen läppä”.

”En pysty antamaan anteeksi.”

– Jos itellä on huono olla niin kyl siinä menee ihmeen heikoksi. Kyl sitä turvaa hakee jostain siinä vaiheessa, kun tuntuu ettei toinenkaan ajattele sua, Nana kertoi oppineensa reissusta.

Sami Kurosen tehtävänä oli kysyä lopuksi, jatkaako pariskunta yhdessä.

– Niin isoja asioita tuolla tapahtui, että mä en pysty antamaan niitä vaan anteeksi, Kalle totesi. 

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 

Hieman ahdistava ohjelma on hyvä muistutus siitä, kuinka vahvoja luonnonvoimat saattavat olla.

IS TV-LEHTI. Hiton idiootit! Niin tekisi mieli huutaa ensimmäiselle lomailijaporukalle, joka esiintyy Hurja lomasää -sarjassa (Extreme Weather – The Survivors, 2015).

Brittimiehet lähtevät varta vasten Filippiineille, kun kuulevat taifuunin uhkaavan sitä. Sitten kun alkaa rytistä, ollaan paniikissa ja sokissa. Sen jälkeen vielä ihmetellään tv-haastattelussa, kuinka kamalaa oli olla hengenvaarassa.

Ohjelman ideana on esitellä brittejä, jotka ovat lomamatkallaan kohdanneet katastrofaalisia säätiloja. Taifuunijengi herättää vain ärtymystä, mutta seuraava tarina on oikeasti pelottava ja koskettava.

Se kertoo kolmesta opiskelijasta Turkissa. He luulevat lähtevänsä pienelle patikointireissulle, mutta eksyvät viikoksi rankkasateiden ja myrskyn keskelle vuoristoon ilman ruokaa. Etsiessään pakotietä he ajautuvat vain yhä kauemmas tulvivan joen armoille ja lopulta putoukselle, josta ei tunnu olevan mitään ulospääsyä.

Kammottava on myös osio belgialaisilta rockfestareilta, jossa nuoriso bilettää kuuman auringon alla. Lopulta neljä ihmistä kuolee. Myös rankkasateet ja tulvat brittien suosimilla leirintäalueilla Etelä-Ranskassa pysäyttävät.

Hieman ahdistava ohjelma on hyvä muistutus siitä, kuinka vahvoja luonnonvoimat saattavat olla. Paljon parjattu Suomen kesäsääkin alkaa yllättäen tuntua ihan kivalta. Vaihtoehto kun voisi olla vaikka henkeäsalpaava hiekkamyrsky.

Hurja lomasää Foxilla pe 18.8. klo 19.00.

Paikka auringossa -elokuva on ensimmäinen osa George Stevensin trilogiasta. Kaksi muuta osaa ovat Etäisten laaksojen mies ja Jättiläinen.

Klassikkoelokuvan päärooleissa nähdään Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift.

Torstai-illan tv-elokuva Paikka auringossa (A Place in the Sun) on George Stevensin romanttinen mestariteos, jossa 19-vuotias Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift tekevät hienot roolisuoritukset.

Taylor esittää varakkaasta teollisuussuvusta olevaa Angela Vickersia. Cliftin hahmo on köyhäliston edustaja George Eastman, joka unelmoi paremmasta elämästä. Shelley Winters näyttelee puolestaan Georgeen rakastunutta tehdastyöläistä Alicea.

Murhenäytelmä syntyy kolmiodraamasta, kun George alkaa seurustella salaa köyhän Alicen kanssa. Alice tulee raskaaksi, mutta Georgella on jo uudet kuviot rikkaan Angelan kanssa.

William Mellorin upea kuvaustyö palkittiin syystä Oscarilla. Kun kuikka huutaa järvellä ja poliisisireenit ulvovat, rakastuneiden Angelan ja Georgen lähikuvat huumaavat kuolemankin edessä. Kuvauksen lisäksi elokuva palkittiin aikoinaan viidessä muussa Oscar-kategoriassa.

Paikka auringossa Yle Teema & Fem to 17.08. klo 21.00

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.