Uudessa Hottikset-sarjassa yhdeksän sinkkua etsii itselleen vähintään yhtä upeaa kumppania kuin he itsekin ovat.

Syksyllä alkavassa tv-realityssä yhdeksän sinkkua etsii itselleen unelmakumppania. Nelosella 8.9. alkava Hottikset perustuu tanskalaiseen menestysformaattiin For Laekker Til Love (Too Hot for Love). Videolla sinkut kertovat kovista kriteereistään. Moni hottiksista on ollut julkisuudessa jo aiemmin.

Tässä he ovat:

Anni Ikonen

24-vuotias Anni Ikonen on tullut tutuksi Temptation Island Suomi -ohjelman viettelijäsinkkuna. Hän on myös entinen Hymy-tyttö ja vuoden 2012 Miss Bikini -kisaaja.

– Suhtaudun treffeihin niin kuin työhaastatteluun, miehellä on oltava pinkka kunnossa, hyvätuloisesta kumppanista haaveileva Anni kertoo.

Daniel Lehtonen

 

Hieman näköalaa mökiltä #koli #visitkoli #Finland #nature #kaunis #pose #reladani

Kuva, jonka Daniel Lehtonen (@biledanilol) julkaisi

Myös 24-vuotias Daniel Lehtonen nähtiin Temptation Island Suomen viettelijäsinkkuna.

– Joku tykkää pelaa Änärii, mä tykkään pelaa naisia, Daniel sanailee.

Jonna Saari

 

new hair old ? #selfie #sleevetattoo #sidecut #platinumblonde

Kuva, jonka Jonna Saari (@jonnakaroliinas) julkaisi

Jonna Saari, 29, osallistui Big Brotheriin vuonna 2012. Jonna oli myös vuoden 2015 Miss Rock -finalisti.

– Olen sinkku, koska kukaan ei vain kelpaa minulle. Aloitan uuden elämän Helsingissä puhtaalta pöydältä ja nyt aion etsiä työn, asunnon ja miehen, nainen suunnittelee.

Juha Immonen

 

#finnish #hottikset #reality #summer #finland

Kuva, jonka Juha Immonen (@juhaimmonen87) julkaisi

Juha Immonen, 28, on aiemmin kuulunut Johanna Tukiaisen lähipiiriin. Hän etsii miestä, joka ei ole mikään hissukka peräkammarin poika.

– Olen sinkku, koska kukaan ei ole vielä kelvannut minulle. Helsingin homopiirit ovat niin pienet, että kaikki vaihtoehdot on kohta käyty läpi, eikä kukaan ole tarpeeksi hyvä, Juha kertoo.

Martta Siidorov

 

?

Kuva, jonka Martta Jemina Siidorov (@marttajemina) julkaisi

22-vuotias Martta Siidorov on Vantaalta kotoisin oleva mallintöistä ja pr-alan tehtävistä kiinnostunut nuori nainen.

– Miehen on oltava varakas ja menestynyt, mutta laihoista, lyhyistä ja lihavista miehistä en pidä, Martta kertoo mieskriteereistään.

Niko Elfvengren

 

Vikat punpit ennen Ruissia. Turku, I'm coming home.? #hirsimaja #rinta #ojentaja #vatsa #reeni #ruisrock2015 #hereicome

Kuva, jonka Niko Elfvengren (@huururengren) julkaisi

Niko Elfvengren, 28, on juuri Hartolasta Helsinkiin opiskelujen perässä muuttava fysioterapeutti.

– Ei tarvitse olla penaalin terävin kynä, mutta fiksuudesta plussaa. Mikään läski ei saa olla ja ekohipeille ja hipstereille tiukka ei, mies kertoo naismaustaan.

Rosanna Kulju

 

Take me back ?☀️?

Kuva, jonka Rosanna Kulju (@rosannakulju) julkaisi

Vuoden 2015 Miss Helsinki Rosanna Kulju, 23, kisaa tulevana syksynä hengenpelastajan tittelistä Jimin ohjelmassa Martina ja hengenpelastajat.

– En ole vielä tavannut niin täydellistä miestä, että olisin valmis uhraamaan aikaani parisuhteelle. Tiedän tasan tarkkaan, mitä haluan, ja olen osaksi senkin takia sinkku, Rosanna pohtii.

Suvi Vedenpää

 

#hottikset #libertyordeath #nelonen #pink #pinkhair #behindthescenes #tattoo #helsinki #erottaja #park #summer

Kuva, jonka suvivedenpaa (@suvivedenpaa) julkaisi

25-vuotias Suvi Vedenpää on viime vuoden Miss Rock -finalisti. Hän haluaa tatuoidun rokkariäijän.

– Haluan, että mies tulee iskemään minut. Minun ei koskaan tarvitse tehdä aloitetta, Suvi kertoo.

Tommi Riihimäki

 

MR. Promot ;)

Kuva, jonka Tommi Riihimäki (@riihimak1) julkaisi

26-vuotias Tommi Riihimäki muutti äskettäin Tampereelle, "koska naiset loppuivat Hämeenlinnasta kesken". Mallinhommia tekevä Tommi on tuttu vuoden 2012 BB-talosta. Hän on sekä Mr. Turku vuodelta 2013 että tämän vuoden Mr. Finland -kisan kakkonen.

– Tällä lookilla naisten saaminen deiteille ei ole ongelma. Etsin vakavaa parisuhdetta, mutta kukaan ei ole vielä ollut arvoiseni, Tommi kertoo.

Nainen

Tässä ovat Hottikset-sarjan kuumat sinkut, joille ei todellakaan kelpaa ihan kuka tahansa

Ei taas tiedä itkeä vai nauraa - mistä näitä idioottiformaatteja ja niihin tunkevia, julkkiksiksi haluavia tyhjäpää-tyrkkyjä oikein sikiää? Ja kuka haluaa katsella moista soopaa, hirveää ajan tuhlausta... Ja mitä liikkuu ihmisen päässä, jolla on tuollaiset kriteerit puolisolleen eikä itsellä ole tarjota mitään. Huoh. Miten alas voi ihminen vajota? Pelastus on tietty se, että tällaista p.skaa ei ole pakko katsoa.
Lue kommentti
Paikka auringossa -elokuva on ensimmäinen osa George Stevensin trilogiasta. Kaksi muuta osaa ovat Etäisten laaksojen mies ja Jättiläinen.

Klassikkoelokuvan päärooleissa nähdään Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift.

Torstai-illan tv-elokuva Paikka auringossa (A Place in the Sun) on George Stevensin romanttinen mestariteos, jossa 19-vuotias Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift tekevät hienot roolisuoritukset.

Taylor esittää varakkaasta teollisuussuvusta olevaa Angela Vickersia. Cliftin hahmo on köyhäliston edustaja George Eastman, joka unelmoi paremmasta elämästä. Shelley Winters näyttelee puolestaan Georgeen rakastunutta tehdastyöläistä Alicea.

Murhenäytelmä syntyy kolmiodraamasta, kun George alkaa seurustella salaa köyhän Alicen kanssa. Alice tulee raskaaksi, mutta Georgella on jo uudet kuviot rikkaan Angelan kanssa.

William Mellorin upea kuvaustyö palkittiin syystä Oscarilla. Kun kuikka huutaa järvellä ja poliisisireenit ulvovat, rakastuneiden Angelan ja Georgen lähikuvat huumaavat kuolemankin edessä. Kuvauksen lisäksi elokuva palkittiin aikoinaan viidessä muussa Oscar-kategoriassa.

Paikka auringossa Yle Teema & Fem to 17.08. klo 21.00

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.

 

 

Viikingit-sarjan neljännen kauden jälkipuoliskon jaksoissa kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar.

IS TV-LEHTI: Nykyään on muotia katkaista sarjan kausi keskeltä ja ladata todellinen cliffhanger-lopetus puoliväliin ennen taukoa. Näin tehtiin myös Viikingit-sarjassa, joka tunnetaan Suomessa kotimaisista vahvistuksistaan.

Neljännen kauden 10. jaksossa nähtiin massiivinen Pariisin-taistelu, jossa muun muassa Jasper Pääkkönen eli Halvdan Musta sai nuolen rintaansa.

Peter Franzén Harald Kaunotukkana.
Peter Franzén Harald Kaunotukkana.

Pääkköstä ja Peter Franzénia ei nähdä vielä illan jaksossa, mutta he palaavat ruutuun huomenna keskiviikkona esitettävässä jaksossa.

Viikingit-sarjan neljäs kausi jatkuu, kun päähahmo Ragnar palaa kotiin ja lähestyy aikuiseksi kasvaneita poikiaan: kuka heistä haluaa tappaa isänsä ja nousta kuninkaaksi? Jännitys ritisee – mutta katkeaa syleilyyn.

Sarjan keskiössä ovat nyt aikuisuuden partaalle tai jo sen yli humahtaneet Ragnarin pojat. Sarja on aina painottanut veljessuhteita, ja sama teema jatkuu yhä vahvempana. Itsenäistyneillä nuorukaisilla on intohimon kohde: eräs kaunis orjatyttö.

Kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar, jolla on erikoislaatuinen suhde isänsä Ragnarin kanssa. Neljännen kauden loppuosa lupaa täysin uudenlaista dynamiikkaa tuoreen, kiihkeän sukupolven myötä.

Viikingit Subilla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 21.00