Vera Forsberg jännittää esiintymistä niin, että vatsassa on perhosia. Kuva: Nelonen
Vera Forsberg jännittää esiintymistä niin, että vatsassa on perhosia. Kuva: Nelonen

Vera Forsberg, 17, kertoo ihailevansa isosiskoaan. Ohjelmassa nähdään myös mm. BB-kisaaja sekä tähtitenorin tyttäret. 

Videobloggaaja-laulaja Sara Forsbergin pikkusisko Vera Forsberg, 17, kilpailee The Voice of Finland -laulukilpailun uudella kaudella, Nelonen kertoi tänään. Vera on yksi yli 70 laulajasta, jotka yrittävät tulla tähtivalmentajien valitsemiksi.

– En tavoittele julkisuutta, vaan haluaisin antaa jotain ihmisille, Vera pohtii Ruutu-videolla. Voit katsoa hänen haastattelunsa täällä.

Hän kertoo ihailevansa isosiskoaan ja pitävänsä häntä esikuvanaan.

Veran lisäksi The Voice of Finland -ohjelman uudella kaudella nähdään muitakin tuttuja kasvoja, muun muassa huipputenori Pentti Hietasen musiikkiperheen tyttäret Iina, 23, ja Roosa, 20, ja Hunks-tanssija Ville Erola, reality-tähti Tia Kiuru ja Big Brother -ohjelmaan vuonna 2012 osallistunut Iida Repo.

Ohjelman tähtivalmentajina jatkavat viime kaudelta tutut Tarja Turunen, Michael Monroe, Olli Lindholm ja Redrama.

The Voice of Finland alkaa 8.1.2016 klo 20.00 Nelosella.

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.