Kuka onkaan syyllinen? Tätä selvittää kardinaali Richelieu (Peter Capaldi). Milady (Maimie McCoy) sekoittaa pakkaa parhaansa mukaan.
Kuka onkaan syyllinen? Tätä selvittää kardinaali Richelieu (Peter Capaldi). Milady (Maimie McCoy) sekoittaa pakkaa parhaansa mukaan.

Brittisarja The Musketeers on ihan vetävä tulkinta klassikosta, mutta enempäänkin olisi ollut panoksia.

IS TV-LEHTI: Alexandre Dumas'n Kolme muskettisoturia -romaanista on toki tehty useampia filmauksia, mutta on silti sääli, ettei brittisarja nojaa siihen sen enempää. Ihan kelpo nahkahousutulkinta se kuitenkin on.

Parikymppinen landepaukku D’Artagnan (Luke Pasqualino) saapuu Pariisiin kostamaan isänsä murhan, josta epäillään kuninkaan muskettisoturia Athosta (Tom Burke). Koska Athos on hyvis, hän ei tietenkään ole syyllinen. Toverinsa murhalavastusta selvittelevät myös komediavastuuseen laitettu Porthos (Howard Charles) ja Suuri Rakastaja Aramis (Santiago Cabrera). Pakkaa sekoittavat lukuisat kauniit naiset, etunenässä pahis-Milady (Maimie McCoy) ja hyvis-Constance (Tamla Kari).

Ennen kuin liikaa petyt: seksi jää vihjailuasteelle, koska ikäraja on 12. Korvaukseksi avaria kaula-aukkoja on oikein paljon. 

The Musketeers, TV2 klo 19.00

Tilaa Me Naisten uutiskirje, saat parhaat juttumme sähköpostiisi joka arkipäivä. 
 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.