Sipe Santapukki fanittaa Akia ja Heliä ja halusi lahjoittaa kaksi tavaraa huutokaupattaavaksi. Kuvat: Nelonen
Sipe Santapukki fanittaa Akia ja Heliä ja halusi lahjoittaa kaksi tavaraa huutokaupattaavaksi. Kuvat: Nelonen

Aki Palsanmäki teki illan jaksossa hyvät voitot Sipe Santapukin tavaroilla.

Tiistai-illan jaksossa Huutokauppakeisari-pari Aki ja Heli Palsanmäki vierailivat Apulanta-rumpali Sipe Santapukin kotona. Sipe kertoi fanittavansa Akin meininkiä ja halusi lahjoittaa tälle kaksi tavaraa ilmaiseksi huutokaupattavaksi.

Toinen oli Apulanta-leivänpaahdin, joita on tehty vain 500 kappaletta. Paahtimen erikoisuus on se, että se paahtaa leipään yhtyeen logon. Lisäksi Sipe antoi Akille Rapalan valmistaman Apulanta-uistimen, johon on haettu inspiraatiota Sipestä.

2560312

Lahjoitettujen tavaroiden lisäksi Aki ja Sipe hieroivat kauppoja muistakin Sipen tavaroista. Sipen oli vaikea keksiä tavaroilleen hintaa, mutta lopulta kaksikko pääsi yhteisymmärrykseen ja Aki maksoi Sipelle tavaroista 200 euroa.

– Olen erittäin tyytyväinen kaupan lopputulokseen. Oli kiva saada Aki ja Heli tänne vieraaksi, Sipe kertoi jaksossa.

Myös Aki vaikutti tyytyväiseltä – varsinkin sen jälkeen, kun oli saanut myytyä kaikki tavarat huutokaupassa.

Apulanta-leipänpaahtimesta huudettiin lopulta 62 euroa, uistimesta 22 euroa ja esimerkiksi Sipen Casio-kosketinsoittimesta, jossa oli rumpalin nimmari, Aki sai sata euroa. Yhteensä Sipen tavaroista Aki sai lopulta 578 euroa, joten hän teki voittoa 378 euroa.

– Olen tosi tyytyväinen tähän kauppaan, Aki myhäili.

Huutokauppakeisari Nelosella tiistaisin kello 21.00.

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.