Elina ja Ville lähtivät Haluatko miljonääriksi -ohjelmaan, koska haluaisivat ruokkia neljä kissaansa katkaravuilla. Kuva ja video: Nelonen
Elina ja Ville lähtivät Haluatko miljonääriksi -ohjelmaan, koska haluaisivat ruokkia neljä kissaansa katkaravuilla. Kuva ja video: Nelonen

Puolitoista tuntia kestävässä avausjaksossa miljoonaa euroa tavoittelevat pariskunnat yhdessä.

Haluatko miljonääriksi -ohjelma palaa tänään ruutuun. Ja  tietysti ruudussa nähdään tuttuun tapaan myös juontaja Jaajo Linnonmaa ja hänen spontaanit letkautuksensa. Kauden ensimmäinen jakso on puolitoistatuntia kestävä erikoisjakso, jossa miljoonaa euroa tavoittelevat pariskunnat. Turkulaiset Elina Valovirta ja Ville Kulju joutuvat jaksossa tiukkaan paikkaan YK:n turvallisuusneuvoston vierailijamaata koskevassa kysymyksessä.

– Miltä susta tuntuu? Ville kysyy jaksossa vaimoltaan.

– Uskalletaanko me ottaa riski? Mitä mieltä sä oot? Elina tuskailee.

– Mun mielestä voidaan ottaa riski, leikkiähän tämä on. Pistetään silmät kiinni ja vastataan C, Ville miettii.

– Ei se silti tunnu jotenkaan oikealta, Elina vastaa.

Jaajoa pariskunnan empiminen huvittaa.

– Tämähän on ihan niin kuin mä kuuntelisin teidän ensimmäistä yhteistä yötä, Jaajo sanoo jaksossa.

2902868

Elinan ja Villen lisäksi illan jaksossa miljoonasta eurosta pääsee kilpailemaan viisi muuta pariskuntaa. Pariskuntajakson jälkeen ohjelma jatkuu normaalisti.

Haluatko miljonääriksi Nelosella lauantaisin kello 20.00.

Me Naiset ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kysely

Vieläkö jaksat katsoa Haluatko miljonääriksi -ohjelmaa?

Kyllä.
Kyllä.
55.8%
En.
En.
44.1%
Ääniä yhteensä: 34
lässyn lässyn ..

”Tämähän on kuin kuuntelisin teidän ensimmäistä yötä” – Haluatko miljonääriksi palaa tänään ruutuun pariskuntajaksolla

Parin jaarittelua ei jaksanut katsoa olihan se käännettävä kanavaa.. hittolainen miksi ohjema lähti lässyttelyn linjalle ..harmi ei vain pystynyt katsomaan moista hyvä ohjelmakonsepti piti pilata ! Harrastakaa ihmiset liikuntaa siitä saa ripeyttä ..urheilu tekee terää niin itsellä kuin tietovisailijoille!
Lue kommentti

Ruudussa nähdään nyt kolmas kausi, joka jää viimeiseksi.

Walesilainen rikosdraamasarja Syrjäinen maa (Hinterland/Y Gwyll, 2014–2017) jatkuu kolmannella ja viimeiseksi jäävällä tuotantokaudella. Kausi sisältää neljä itsenäistä puolitoistatuntista jaksoa.

Syrjäiselle maalaisseudulle menneisyyttään paennut Tom Mathias (Richard Harrington) on uusien jaksojen alussa joutunut hyökkäyksen kohteeksi. Tuhotyötä tutkivat kollegat. Mathias puolestaan selvittää paikallisen pastorin murhaa.

Sarjaa on kuvailtu kauniiksi ja synkäksi. Kauneus sarjaan tulee Walesin länsirannikolla sijaitsevan Aberystwythin ja sen lähiseudun maisemista. Murhamysteerien synkkyyttä korostetaan niin runsaasti, että lopputulos on epäaito. Teennäisyyttä tehostavat liikaa käytetyt hidastukset, päähenkilöiden tapa puhua kuiskaten sekä uhkaava musiikki.

Kauden aikana palataan myös vuosikymmenien takaisiin tapahtumiin.

Ed Talfanin ja Ed Thomasin luomasta sarjasta on kuvattu kaksi kieliversiota, kymriksi ja englanniksi. Suomessa nähdään englanninkielinen versio.

Syrjäinen maa TV1:llä la 19.8. kello 21.15
 

Hieman ahdistava ohjelma on hyvä muistutus siitä, kuinka vahvoja luonnonvoimat saattavat olla.

IS TV-LEHTI. Hiton idiootit! Niin tekisi mieli huutaa ensimmäiselle lomailijaporukalle, joka esiintyy Hurja lomasää -sarjassa (Extreme Weather – The Survivors, 2015).

Brittimiehet lähtevät varta vasten Filippiineille, kun kuulevat taifuunin uhkaavan sitä. Sitten kun alkaa rytistä, ollaan paniikissa ja sokissa. Sen jälkeen vielä ihmetellään tv-haastattelussa, kuinka kamalaa oli olla hengenvaarassa.

Ohjelman ideana on esitellä brittejä, jotka ovat lomamatkallaan kohdanneet katastrofaalisia säätiloja. Taifuunijengi herättää vain ärtymystä, mutta seuraava tarina on oikeasti pelottava ja koskettava.

Se kertoo kolmesta opiskelijasta Turkissa. He luulevat lähtevänsä pienelle patikointireissulle, mutta eksyvät viikoksi rankkasateiden ja myrskyn keskelle vuoristoon ilman ruokaa. Etsiessään pakotietä he ajautuvat vain yhä kauemmas tulvivan joen armoille ja lopulta putoukselle, josta ei tunnu olevan mitään ulospääsyä.

Kammottava on myös osio belgialaisilta rockfestareilta, jossa nuoriso bilettää kuuman auringon alla. Lopulta neljä ihmistä kuolee. Myös rankkasateet ja tulvat brittien suosimilla leirintäalueilla Etelä-Ranskassa pysäyttävät.

Hieman ahdistava ohjelma on hyvä muistutus siitä, kuinka vahvoja luonnonvoimat saattavat olla. Paljon parjattu Suomen kesäsääkin alkaa yllättäen tuntua ihan kivalta. Vaihtoehto kun voisi olla vaikka henkeäsalpaava hiekkamyrsky.

Hurja lomasää Foxilla pe 18.8. klo 19.00.

Paikka auringossa -elokuva on ensimmäinen osa George Stevensin trilogiasta. Kaksi muuta osaa ovat Etäisten laaksojen mies ja Jättiläinen.

Klassikkoelokuvan päärooleissa nähdään Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift.

Torstai-illan tv-elokuva Paikka auringossa (A Place in the Sun) on George Stevensin romanttinen mestariteos, jossa 19-vuotias Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift tekevät hienot roolisuoritukset.

Taylor esittää varakkaasta teollisuussuvusta olevaa Angela Vickersia. Cliftin hahmo on köyhäliston edustaja George Eastman, joka unelmoi paremmasta elämästä. Shelley Winters näyttelee puolestaan Georgeen rakastunutta tehdastyöläistä Alicea.

Murhenäytelmä syntyy kolmiodraamasta, kun George alkaa seurustella salaa köyhän Alicen kanssa. Alice tulee raskaaksi, mutta Georgella on jo uudet kuviot rikkaan Angelan kanssa.

William Mellorin upea kuvaustyö palkittiin syystä Oscarilla. Kun kuikka huutaa järvellä ja poliisisireenit ulvovat, rakastuneiden Angelan ja Georgen lähikuvat huumaavat kuolemankin edessä. Kuvauksen lisäksi elokuva palkittiin aikoinaan viidessä muussa Oscar-kategoriassa.

Paikka auringossa Yle Teema & Fem to 17.08. klo 21.00

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.