Uusi bachelor on ”komea ammattilentäjä, joka haluaa viedä tulevan kumppaninsa elämänsä tärkeimmälle matkalle”. Kuva: Nelonen
Uusi bachelor on ”komea ammattilentäjä, joka haluaa viedä tulevan kumppaninsa elämänsä tärkeimmälle matkalle”. Kuva: Nelonen

Bachelor Suomen tulevalla kaudella nähdään myös ensimmäisen kauden poikamies Juha Rouvinen, joka juontaa tilitysjaksot.

Livillä keväällä nähty Bachelor Suomi palaa ruutuun ensi maaliskuussa. Rakkautta etsivä poikamies vie kymmenen naista Etelä-Afrikkaan.

Myös edellisellä tuotantokaudella bachelor ja naiset matkasivat Etelä-Afrikkaan. Kuvauspaikka on kuitenkin eri. Liv lupaa myös, että tulevalla kaudella on mukana huomattavasti enemmän yllätyskäänteitä ja jännitystä.

Uudella kaudella jokaisen jakson jälkeen nähdään myös puolituntinen Bachelor Suomi: Tilinteko -keskusteluohjelma, jossa poikamies ja jaksossa pudotettu nainen puhuvat suunsa puhtaaksi. Ohjelman juontavat edellisen kauden bachelor Juha Rouvinen ja Ilta-Sanomien tv- ja viihdetoimittaja Katri Utula.

Uusi Bachelor on 30-vuotias lentäjä, joka harrastaa golfia, tennistä, jalkapalloa, veneilyä ja nopeita autoja. Häntä kuvaillaan myös ”sydämelliseksi ja perhekeskeiseksi mieheksi, joka haluaa hemmotella sydämensä valittua”.

Poikamiehen henkilöllisyys ja kilpailijat julkaistaan myöhemmin.

Juha ei löytänyt rakkautta

Bachelor Suomen ensimmänen kausi nähtiin viime keväänä. Tuolloin rakkautta etsi mainosalalla työskentelevä espoolainen Juha Rouvinen. Vimeisen ruusun ohjelmassa sai Satu Torsti.

Juha ja Satu tapailivat viime helmikuussa päättyneiden kuvausten jälkeen, mutta suhde päättyi myöhemmin keväällä.

– Ehkä voisi sanoa niin, että välillämme oli huikea lomaromanssi, mutta ne tunteet eivät sitten siirtyneetkään arkeen, Juha sanoi Me Naisten haastattelussa toukokuussa.

Me Naiset ja Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.