Aatami etsii Eevaa -ohjelman Antti vältteli sängystä nousemista aamuisin, jos kameramiehet olivat paikalla. Joensuulainen huoltomies etsii alasti seuraa ohjelman toisessa jaksossa ensi maanantaina. Kuva: Nelonen

Osa nakudeittiohjelman miehistä oli huolissaan erektioiden tallentumisesta kameralle.

Aatami etsii Eevaa -ohjelma on herättänyt keskustelupalstoilla ja sosiaalisessa mediassa keskustelua erityisesti navan alapuolella olevista asioista. Eikä ihme – etsiväthän sinkut seuraa täysin alastomina.

Ensin ihmeteltiin, miksei naisilla ole häpykarvoja ja nyt sitä, aiheuttivatko ohjelman sinkkumiesten erektiot kiusallisia tilanteita.

Yksi ohjelmaan osallistuneista miehistä, joensuulainen Antti, kertoi Radio Aallon haastattelussa, että pysytteli aamulla visusti peiton alla, kun kameramiehet ilmestyivät paikalle.

Ohjelmaa tuottavan Eyeworks Finlandin Nonna Tähtisen mukaan erektioasiat huolettivat osaa miehistä jo ennen ohjelmaa. Harva kun haluaa klippejä Youtubeen pällisteltäväksi.

– Useampi mies otti tämän puheeksi. Sanoimme, että jos näin käy, niin lupaamme, ettei siitä tehdä suurta numeroa – sillä ei lähdetä revittelemään. Jokainen sai olla turvallisin mielin, että kamera ei ainakaan zoomannut navan alapuolelle, jos näin kävi, Nonna Tähtinen kertoo.

Vaikka Anttia hieman huolettikin aamuhetket kameran edessä, muut kuvaustilanteet eivät häntä arveluttaneet.

– Ei ainakaan omalle kohdalle sattunut, että olis kameran edessä sattunut sellaista tilannetta. Kameraryhmä toi oman paineensa siihen. Ja ehkä olen sen verran ujo poika, Antti kertoi aiemmin radiohaastattelussa.

Entä onko erektiokohdat leikattu kokonaan pois ohjelmasta?

– Tarkkasilmäiset olivat kuulemma havaitsevinaan puoliheijarin jo ensimmäisessä jaksossa. Mutta ei ohjelmassa nähdä niin sanotusti kunnon seisokkeja, koska se ei ole ohjelman idea. Halusimme tehdä ohjelman tyylikkäästi ja rakentaa sen ihan muiden asioiden varaan. Tärkeintä oli, että osallistujilla oli rento ja turvallinen olla, Nonna kertoo.

Katso ma 13.4. jaksossa mukana olevan Antin haastattelu videolta. Video: Radio Aalto


2021149

Lue myös:

KSML: Aatami etsii Eevaa -Juuson alastomuus oli liikaa hänen työnantajalleen

Miksi Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa ei nähdä häpykarvoja? Tuotanto vastaa

Sinkut julki! He etsivät seuraa Aatami etsii Eevaa -ohjelmassa

Mikko Kuustonen keskittyi Abrakadabra-duetossa soittamaan huuliharppua.

Mikko Kuustonen valitsi Vain elämää -päivänään duettoparikseen Mikael Gabrielin. Miklu oli sanoittanut Abrakadabran lähes kokonaan uusiksi. Hän käsitteli siinä naisseikkailuitaan.

– Olen ollut kahden missin kanssa samaan aikaan, Miklu räppäsi.

Duetossa Mikko ei juurikaan laulanut, vaan fiilisteli uudistunutta ysärihittiä huuliharpulla.

Katso esitys kokonaan videolta!

2782013

Kenen esitys oli suosikkisi Mikon Vain elämää -päivänä? Kuuntele kaikki esitykset täältä.

Ohjelmaa esittävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Mikko Kuustosen Vain elämää -päivänä kuultiin 90-luvun hittejä. Mikä oli lempparisi?

Mikko Kuustonen, 56, vitsaili ennen omaa Vain elämää -päiväänsä, että olisi kiva, jos kaikki esitetyt kappaleet olisivat hänen omiaan – hän kun ei ole julkaissut musiikkia kymmeneen vuoteen. Ja olivathan ne.

Illan jaksossa Mikael Gabriel ja Anna Puu saivat kepeillä versioillaan Mikon hyvälle tuulelle. Chisu taas yllätti Mikon laulamalla Kaktusviinaa-kappaleen ilman bändiä. Hectorille Mikko oli kiitollinen, kun tämä oli valinnut Auroran.

Kuuntele kaikki esitykset ja äänestä lemppariasi jutun lopussa!

1. Mikael Gabriel: Abrakadabra 

2781986

2. Chisu: Kaktusviinaa

2781989

3. Anna Puu: Joo mä tuun

2778860

4. Hector: Aurora

2782000

5. Lauri Tähkä: Enkelit lentää sun uniin

2782002

6. Suvi Teräsniska: 11. hetki

2782005

Ohjelmaa esittävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kenen esitys oli sinun suosikkisi Mikko Kuustosen Vain elämää -päivänä?

Illan Vain elämää -jakson ensiapuharjoitukset toivat Anna Puun mieleen järkyttävän muiston.

Illalla nähtävässä Vain elämää -jaksossa vietetään Mikko Kuustosen päivää. Tähdet muun muassa treenaavat ensiaputaitoja pareittain.

Homman aloittavat Anna Puu ja Lauri Tähkä, jotka alkavat ripeästi auttaa uhreja lavastetuissa onnettomuustilanteissa. Kokemus tuo Annalle mieleen järkyttävän muiston.

– En ole koskaan joutunut elvyttämään, mutta yksi mies on kerran tavallaan kuollut mun syliin. En voinut tehdä siinä tapauksessa mitään, Anna sanoo.

– Se jaksoi sinnitellä niin kauan, kun ne ambulanssimiehet tulivat siihen viereen.

Anna kertoo, että mies kuoli avun saavuttua paikalle.

Katso video ensiapuharjoituksesta:

Anna ja Lauri ovat tyytyväisiä siihen, miten suoriutuivat harjoituksesta.

– Luulen, että meillä oli aika hyvä kokonaisvisio siitä, mitä pitää tehdä, Anna sanoo.

– Maalaisjärki pysyi, eikä ruvettu hyperventiloimaan, Lauri toteaa.

Mikael Gabriel ja Chisu ovat pari ensiapuharjoituksessa.
Mikael Gabriel ja Chisu ovat pari ensiapuharjoituksessa.

Vain elämää Nelosella perjantaisin kello 20.00.

Me Naiset ja Vain elämää -ohjelmaa näyttävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Ranskalainen menestyselokuva yhdistää koskettavaa draamaa ja komediallisia aineksia.

IS TV-LEHTI: Olivier Nakachen ja Eric Toledanon yhdessä ohjaama ja käsikirjoittama ranskalaiselokuva oli valtava menestys kotimaassaan. Leffan pääosassa ovat valtavassa linnassa asuva miljonääri ja sosiaaliturvan varassa elelevä nuori mies.

Kaikin puolin epätodennäköinen pari tapaa mielenkiintoisella tavalla. Onnettomuudessa neliraajahalvaantunut miljonääri saa uuden ympärivuorokautisen avustajan vankilasta juuri vapautuneesta, pilveä pössyttelevästä mustasta nuorukaisesta.

Taiteita arvostava Philippe ja hetkessä elävä rääväsuinen Driss ottavat aluksi mittaa toisistaan, mutta heidän välilleen kehkeytyy syvä ystävyys. Uskomatonta mutta totta: todellisiin henkilöihin perustuva viehättävä tarina on vietävän hyvin kirjoitettu ja vielä aivan hulvattoman hyvin näytelty.

Miljonäärinä nähdään Francois Cluzet, tuttu kasvo lukemattomista ranskalaiselokuvista. Hän tekee vähäeleisesti herkullisen roolin.

Drissiä näyttelevä, roolissaan uskottava Omar Sy on kuitenkin koko keitoksen sielu. Aivan mahtavasti sanaileva katujen kasvatti laukoo hetken mielijohteesta osuvan koomisia lauseita. Sy voitti roolistaan vuoden parhaan näyttelijän César-palkinnon eli Ranskan Oscarin.

Koskemattomat, Teema pe klo 21.00