Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittivat viimeksi Pete Parkkonen ja Katri Mäkinen. Putouksesta esitettiin seitsemäs kausi vuonna 2015. Kuvat: Sanoma-arkisto ja MTV
Tanssii tähtien kanssa -kilpailun voittivat viimeksi Pete Parkkonen ja Katri Mäkinen. Putouksesta esitettiin seitsemäs kausi vuonna 2015. Kuvat: Sanoma-arkisto ja MTV

MTV3-kanava juhlii 60-vuotista taivaltaan ensi vuonna ja tuo suosikkisarjat takaisin.

Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta nähdään kymmenes kausi vuonna 2017. Suositun tanssiohjelman paluusta kertoo MTV verkkosivuillaan.

Viimeksi ohjelma pyöri televisiossa vuonna 2014.  Silloin tanssikisan voitti laulaja Pete Parkkonen, 24, ja hänen tanssiparinsa Katri Mäkinen.

Tanssikilpailun lisäksi ruutuun paluun tekee Putous-ohjelma.

– Putous ja Tanssii Tähtien Kanssa ovat viime vuosien suurimmat ja puhutuimmat viihdeilmiöt. Olemme ylpeitä saadessamme tarjota suomalaisille jatkossakin vetovoimaisia ja rakastettuja viihdesisältöjä. Ensi vuonna juhlistamme juhlavuotta, joka näkyy myös ohjelmistossa. MTV tulee panostamaan entistäkin enemmän kotimaiseen viihteeseen ja isoihin tv-ilmiöihin, sisältöjohtaja Marko Karvo kertoo mtv.fi:ssä.

Tanssiohjelmaa Tanssii tähtien kanssa on esitetty aiemmin yhdeksän kautta. Sen ovat voittaneet aiemmin Raakel Lignell (2013), Krisse Salminen (2012), Viivi Pumpanen (2011), Antti Tuisku (2010), Satu Tuomisto (2009), Maria Lund (2008), Mariko Pajalahti (2007) ja Tomi Metsäketo (2006).

Putous-ohjelma nähtiin viimeksi televisiossa vuonna 2015. Sitä on esitetty seitsemän kautta.

Kysely

Kumpaa odotat enemmän: Putous- vai Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa?

Tanssii tähtien kanssa -kilpailua
Tanssii tähtien kanssa -kilpailua
67.2%
Putousta
Putousta
32.7%
Ääniä yhteensä: 119

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.