Ruotsalainen Hollywood-tähti Peter Stormare näytteli Pako-tv-sarjassa mafiapomo John Abruzzia. Kuva: Shutterstock
Ruotsalainen Hollywood-tähti Peter Stormare näytteli Pako-tv-sarjassa mafiapomo John Abruzzia. Kuva: Shutterstock

Mutta astuuko Peter Antti Luusuaniemen saappaisiin?

Mustien Leskien toista kautta kuvataan parhaillaan, mutta samaan aikaan suomalaisen version pohjalta tehdään myös pohjoismainen draamasarja.

Sarjan päätähdeksi on valittu menestyksekästä uraa Hollywoodissa luonut Peter Stormare. Hänet muistetaan esimerkiksi elokuvista Jurassic Park ja Get the Gringo sekä tv-sarjasta Pako.

− Olen varsin iloinen, että draamaan satsataan. Olen innoissani, että saan olla tässä projektissa mukana, Stormare sanoo.

Black Widows -työnimellä kulkevan sarjan kuvaukset aloitetaan pian. Nelosen mukaan Black Widows nähtäisiin Suomessa ja muissa pohjoismaissa jo ensi vuonna.

Ramiksi vai Jukaksi?

Stormaren roolihahmoa pohjoismaiden Mustissa Leskissä ei ole vielä paljastettu. Todennäköisin vaihtoehto on sarjan päähahmoihin kuuluva, hämäräbisneksiin sekaantunut Jukka Joentie, jota Suomessa tähdittää Ville Tiihonen. Tai ehkä Stormare nähdään Jukan liikekumppanin Raimo ”Rami” Sierilän roolissa? Kotimaisessa versiossa Ramia näyttelee Antti Luusuaniemi.

Murhanhimoisten naisten tarina on herättänyt kiinnostusta Yhdysvalloissakin, jossa sarjasta kehitellään omaa versiota. Odotamme jännityksellä, kuka on Amerikan vastine meidän Tiihoselle, Luusuaniemelle tai vaikkapa sarjan naistähti Malla Malmivaaralle.

Mustat Lesket on Nelosen historian katsotuin draamasarja, ja yksittäiset jaksotkin tavoittivat parhaillaan lähes miljoona katsojaa.

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.