Mika ja Lauri villiintyvät itsenäisyyspäivän illan juhlissa. Kuva: Nelonen
Mika ja Lauri villiintyvät itsenäisyyspäivän illan juhlissa. Kuva: Nelonen

Laurin sängyssä on ruuhkaa illan jaksossa.

Illan Temptation Island -jaksossa tapahtuu. 

Vielä päivän treffeillä Lauri pysyttelee tiukasti itselleen asettamissa rajoissa treffikumppaninsa Lauran avoimista flirttailuyrityksistä huolimatta.

– Samanlainen mäkin olisin, jos mä olisin tuolla toisella saarella sinkkuna. Vetäisin ihan täysillä, Nooran kanssa seurusteleva Lauri sanoo kameralle.

Illan bileissä Laurilla on jo toinen ääni kellossa. Ensin hän villiintyy pussailemaan Mikan kanssa. Lopulta sinkkutytöistä sekä Laura että Tinja ryhtyvät piirittämään Lauria, ja kolmikko päätyykin yhteissuihkuun ja siitä makuuhuoneen puolelle.

Makuuhuoneessa Lauri peittää kameran todeten, ettei idea tunnu yhtään hyvältä.

”Mulla ei ole mitään menetettävää.”

Peitettyyn kameraan tallentuvista äänistä päätellen tilanne kuumenee varsin nopeasti.

– Mulla ei oo mitään menetettävää. Noora tais saada just sen, mitä se just halus, Lauri sanoo naisen voihkiessa taustalla.

– Ootteks te tyytyväisiä, mies kysyy vielä lopuksi.

Illan jaksosta selviää, mitä mieltä Laura ja Tinja olivat Laurin kanssa vietetystä kiihkeästä hetkestä.

Temptation Island, Nelonen ke ja to klo 21

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.