Tässä he ovat! Kuvat: Liv / Ari Ojanperä
Tässä he ovat! Kuvat: Liv / Ari Ojanperä

Joukko naisia havittelee pian taas Suomen ehkä mahtavinta miestä, kun uusi Bachelor-kausi alkaa.

Maaliskuussa jännitetään taas, keneen ”komea, huumorintajuinen ja sporttinen” Suomen uusi Bachelor rakastuu. Enitenhän tässä kiinnostaisi, että minkälainen hemmo se komea, charmikas, aito, ihastuttava, komea, sporttinen, mahtava, kertakaikkinen miesten mies Bachelor on, mutta toistaiseksi tiedetään vasta, että hän on 30-vuotias lentäjä.

Tässä ovat kuitenkin Bachelorin naiset! Liv-kanava on tarjonnut viihdyttävät esittelytekstitkin:

Andrea, 20, Vantaa

Työskentelee myyjänä, harrastaa kuntosalilla käyntiä, lukemista ja sosiaalista elämää. ”Spontaani hetkessä eläjä, joka ei halua liikaa suunnitella tulevaisuuttaan.”

Julia, 22, Sastamala

Maalaistyttö! Harrastaa bikini fitnessiä ja työskentelee liikuntakeskuksen vastaanotossa. ”Sydän sykkii miehekkäille miehille, jotka ovat hänen luottamuksensa arvoisia.”

Aija, 21, Hämeenlinna

Hevostenhoitaja työkseen, ja myös harrastukset liittyvät hevosiin. ”Tunneälykäs ja kiltti Aija on aina heikomman puolella.”

Krista, 23, Helsinki

Opiskelija, tulevaisuudessa matematiikan opettaja. Harrastaa ratsastusta ja käsitöitä. ”Perhekeskeinen ja huolehtivainen Krista on hyvin eläinrakas ja välillä jopa liiankin rehellinen, sillä Krista inhoaa valehtelua.”

Marika, 23, Helsinki

Parturi-kampaajaksi opiskeleva ”mystinen kaunotar”, mutta myös hiljainen, tarkkaileva, herkkä, sydämellinen ja ystävällinen kuuntelija. ”Charmikas, itsevarma ja itsenäinen mies vie Marikalta jalat alta.”

Heidi, 28, Espoo

Rempseä sairaanhoitaja, harrastaa ratsastusta, sukellusta ja laskettelua. ”Pieni ja pippurinen Heidi on suorapuheinen, rehellinen ja toimelias eikä siedä jatkuvaa valittamista.”

Laura Karoliina, 24

Estenomiopiskelija, joka harrastaa shoppailua, kuntosalia ja koiran kanssa ulkoilua. ”Ei ole pelkästään nätti naama, vaan hänen kauniin kuorensa alla on myös vahva ja persoonallinen luonne.”

Ninja, 24, Helsinki

Kokkiopiskelija. Harrastaa urheilua ja matkustelemista. ”Tätä luonnonlasta näkee harvoin huonolla tuulella, sillä hän on suloinen hassuttelija ja osaa iloita pienistäkin asioista.”

Maria, 26, Tampere

Personal trainer, bikini fitnessiä ja joogaa harrastava ihminen, joka ”viihtyy erittäin hyvin kuntosalilla”. Etsii kohteliasta, urheilullista ja huumorintajuista miestä. 

Milla, 27, Kuopio

Parturi-kampaaja, 7-vuotiaan pojan äiti, liikunnallinen, syvällinen, huumorintajuinen, älykäs ja vahva nainen, joka ei jää sanattomaksi. ”Etsii pitkää ja komeaa herrasmiestä, jolla on sydän paikallaan.”

Laura, 22, Tampere

Sairaanhoitajaopiskelija, jolla on pisamia. Harrastaa maastohiihtoa, lenkkeilyä ja kuntosalilla käymistä. ”Temperamenttinen Laura kiihtyy nollasta sataan, mutta leppyy helposti.”

Mindi, 22, Vihti

Cheerleadingia ja spinningiä harrastava tradenomiopiskelija, ryhmän ilopilleriksi ennakoitu. ”Mindi on ahkera, itsevarma, rento ja reilu kaunotar, joka osaa aina nähdä kaikessa jotain positiivista.”

Niikka, 24, Helsinki

Yrittäjä, harrastaa kulttuuria, kunnianhimoinen ja puhelias. ”Säkenöivää ja valovoimaista Niikkaa ei voi olla huomaamatta ja kuulematta, kun hän astuu huoneeseen.”

Mirka, 28, Helsinki

Liikunnanopettaja, matkustelija, surffaaja, lautailija, tanssija ja ”karismaattinen seikkailijatar”. Räväkkä ja vauhdikas hahmo: ”Kuka tahansa tossukka ei hänen menossaan pysy mukana, vaan miehen on oltava yhtä lailla sporttinen ja spontaani”.

Saara, 23, Lahti

Baaritarjoilija, harrastaa salilla käymistä ja ystävien tapaamista. Ihastuu fiksuihin miehiin. ”Positiivisen elämänasenteen omaava Saara ei jää tuleen makaamaan, vaan hänellä jatkuvasti hyvä draivi päällä.”

Sanna, 23, Espoo

Sisustusmyyjä, harrastaa lenkkeilyä, pyöräilyä ja uintia. Tykkää matkustella. ”Rohkea, puhelias ja huumorintajuinen persoona, eikä hän pelkää tarvittaessa nostaa kissaa pöydälle ja puhua vaikeistakin asioista.”

Riikka, 25, Tuusula

Terveydenhoitaja, kahvakuulailija, koirienomistaja, myös lempeä ja rauhallinen pohdiskelija. ”Sydämellinen ja oikeudenmukainen Riikka on aina valmis auttamaan muita ja riitatilanteissa hän toimiikin usein rauhantekijänä.”

Veera, 25, Oulu

Hammaslääketieteen kandi, joten luonnollisesti ”varmasti moni mies unohtaakin hammaslääkäripelkonsa tämän upean kaunottaren vastaanotolla”. Harrastaa kuntosalia, lenkkeilyä ja sisustusta, ei halua tossun alle jäävää miestä.

Verna, 24, Joensuu

Nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaajaksi opiskeleva ihminen, myös ”kujeileva vaaleaverikkö”, jolla on suuri sydän ja sädehtivän kaunis hymy. ”Rakastaa käytännön piloja.”

Me Naiset ja Liv kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Bela Q

Kuka heistä saa Bachelorin? 19 naista kilpailee unelmien poikamiehestä

Tämä on tehty edellistä halvemmalla, se näkyy tyttöjen stailauksessa, joillakin on koko ajan täys tällinki meikkiä ja iltapuvut ovat halvan näköisiä hörhelöitä, pikkukilpailut on lainattu Viidakon tähdistä . Jos ovat tytöt kypsymättömän oloisia kikattajia, valittajia, itkuisia selkäänpuukottajia, niin eipä bacherorikaan ole kaksinen. Kiltti löperö saa naiset epävarmoiksi ja kiukkuisiksi. Kotiin jääneille ei ollut muuta ohjelmaa kuin liottaa varpaitaan uima-altaan reunalla. Herran puhetyyli on...
Lue kommentti
Paikka auringossa -elokuva on ensimmäinen osa George Stevensin trilogiasta. Kaksi muuta osaa ovat Etäisten laaksojen mies ja Jättiläinen.

Klassikkoelokuvan päärooleissa nähdään Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift.

Torstai-illan tv-elokuva Paikka auringossa (A Place in the Sun) on George Stevensin romanttinen mestariteos, jossa 19-vuotias Elizabeth Taylor ja Montgomery Clift tekevät hienot roolisuoritukset.

Taylor esittää varakkaasta teollisuussuvusta olevaa Angela Vickersia. Cliftin hahmo on köyhäliston edustaja George Eastman, joka unelmoi paremmasta elämästä. Shelley Winters näyttelee puolestaan Georgeen rakastunutta tehdastyöläistä Alicea.

Murhenäytelmä syntyy kolmiodraamasta, kun George alkaa seurustella salaa köyhän Alicen kanssa. Alice tulee raskaaksi, mutta Georgella on jo uudet kuviot rikkaan Angelan kanssa.

William Mellorin upea kuvaustyö palkittiin syystä Oscarilla. Kun kuikka huutaa järvellä ja poliisisireenit ulvovat, rakastuneiden Angelan ja Georgen lähikuvat huumaavat kuolemankin edessä. Kuvauksen lisäksi elokuva palkittiin aikoinaan viidessä muussa Oscar-kategoriassa.

Paikka auringossa Yle Teema & Fem to 17.08. klo 21.00

 

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.

 

 

Viikingit-sarjan neljännen kauden jälkipuoliskon jaksoissa kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar.

IS TV-LEHTI: Nykyään on muotia katkaista sarjan kausi keskeltä ja ladata todellinen cliffhanger-lopetus puoliväliin ennen taukoa. Näin tehtiin myös Viikingit-sarjassa, joka tunnetaan Suomessa kotimaisista vahvistuksistaan.

Neljännen kauden 10. jaksossa nähtiin massiivinen Pariisin-taistelu, jossa muun muassa Jasper Pääkkönen eli Halvdan Musta sai nuolen rintaansa.

Peter Franzén Harald Kaunotukkana.
Peter Franzén Harald Kaunotukkana.

Pääkköstä ja Peter Franzénia ei nähdä vielä illan jaksossa, mutta he palaavat ruutuun huomenna keskiviikkona esitettävässä jaksossa.

Viikingit-sarjan neljäs kausi jatkuu, kun päähahmo Ragnar palaa kotiin ja lähestyy aikuiseksi kasvaneita poikiaan: kuka heistä haluaa tappaa isänsä ja nousta kuninkaaksi? Jännitys ritisee – mutta katkeaa syleilyyn.

Sarjan keskiössä ovat nyt aikuisuuden partaalle tai jo sen yli humahtaneet Ragnarin pojat. Sarja on aina painottanut veljessuhteita, ja sama teema jatkuu yhä vahvempana. Itsenäistyneillä nuorukaisilla on intohimon kohde: eräs kaunis orjatyttö.

Kiinnostavimmaksi hahmoksi nousee veljeskaartin rampa Ivar, jolla on erikoislaatuinen suhde isänsä Ragnarin kanssa. Neljännen kauden loppuosa lupaa täysin uudenlaista dynamiikkaa tuoreen, kiihkeän sukupolven myötä.

Viikingit Subilla tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 21.00