VilleGallen ja Haloo Helsinki! -yhtyeen Ellin erosta uutisoitiin keväällä 2014. Kuvat: Sanoma-arkisto/Joonas Salo ja Veli-Matti Väärä
VilleGallen ja Haloo Helsinki! -yhtyeen Ellin erosta uutisoitiin keväällä 2014. Kuvat: Sanoma-arkisto/Joonas Salo ja Veli-Matti Väärä

Varo juonipaljastuksia! VilleGalle esittää Pave Maijasen Vain elämää -päivänä henkilökohtaisen kappaleen, jonka hän on sanoittanut uudestaan.

Perjantain Vain elämää -jaksossa VilleGalle esittää yhden Pave Maijasen isoimmista hiteistä. VilleGalle kertoo jaksossa, että biisi on hänelle erityisen henkilökohtainen.

– Ollaan aika ison biisin äärellä. Se on yks teksti mun elämästä. Vaikka kappale on mulle erobiisi, se on iloinen biisi. Siinä ei murehdita, vaan käydään asioita läpi. Mutta mä oon tämmönen herkkis, et mä voisinkin varmaan alkaa spiidaa, Ville miettii ennen kappaleen esittämistä.

Villen valitsema biisi on Lähtisitkö, jonka hän on sanoittanut uudestaan kertosäettä lukuun ottamatta.  Ville ei paljasta, kenestä biisi kertoo, mutta sanat sopisivat Haloo Helsinki! -yhtyeen Elliin, jonka kanssa Ville on seurustellut.

"Mä muistan kun ekan kerran nähtii, laivan käytäväl yhtäkkii sun silmät välähti. Vaalee punahuuli rupes mulle räppää, yritin olla cooli, mut se ei ollutkaan läppää.

Sun kaa ei tuntunu mikään normiarjelta, heräsin aamuisin sun Viikin kämpän parvelta.

Kuunneltii Juicee ja kilpaa rimmattiin.

Harmittaa, että olin ihan poikane. Jokaisel tääl on jotain ongelmii, mut mä voitan ne.

Vaik välil vähän hajottaa, mä teen sun takii mitä vaan. Kuolen välil ikävään, mä teen sun takii mitä vaan.

Tuntuu oudolt olla samalla alalla, vedettiin yhes karaokee lavalla. Viihdyttii radalla, meil oli aina hauskaa.

Kaiken tajuu vasta, kun sen menettää. Miksen pyytänyt apuu taaskaan keneltkään, Ville räppää omassa versiossaan.

Oman esityksensä jälkeen Ville perustelee vielä kameroille biisivalintaansa.

– Tää kertoo yhestä osasta mun elämää. Ehkä nyt kun toi teksti on tuolla sisällä, niin tää hommakin on käyty läpi.

Ville ja Elli eivät ole puhuneet väleistään julkisuudessa, mutta heidän erostaan uutisoitiin keväällä 2014.

– Olen luvannut Ellille, etten puhu asiasta. Nämä ovat vähän vaikeita juttuja. Tämä on ikävä asia, Ville kommentoi eroa Ilta-Sanomille keväällä 2014.

Viimeisessä soolojaksossa vietetään Pave Maijasen päivää.

Vain elämää Nelosella perjantaisin kello 20.00

Kaikki tämän kauden Vain elämää -jutut löydät täältä.

Ensitreffit-elokuvan pääosassa on näyttelijäsuvun uusin tähti: Eino Heiskanen.

IS TV-LEHTI. Pienellä budjetilla tehty kotimainen romanttinen komedia on sympaattinen leffa, jossa kolme miestä kamppailee kolmenkympin kriiseissä. Miehet ovat suurten elämänvalintojen edessä, mutta ensin heidän on selviydyttävä kaoottisista entitreffeistä.

Näyttelijäpari Kari Heiskasen ja Sara Paavolaisen poika Eino Heiskanen esittää elokuvassa naistenmies Tanelia. Muut pääosanäyttelijät ovat Frans Isotalo ja Marko Nurmi.

Parasta elokuvassa ovat rento kieli poskessa -ote sekä arkinen hilpeys. Valitettavasti latteudet ja ylitsepursuavan tunteikas musiikki vievät tehoa tarinalta.

Ensitreffit TV5:lla ke 16.8. klo 21.00.

Parisuhdeasiantuntijat kamppailivat ikäkysymysten kanssa, sillä tuoreelle kaudelle haki mukaan ennätysmäärä vanhempia sinkkuja.

Ensitreffit Alttarilla -realityn neljäs kausi käynnistyy AVAlla tiistaina 5.9. Sarjan parisuhdeasiantuntijoina nähdään jo viime kaudelta tuttu kolmikko, Jason Lepojärvi, Elina Tanskanen ja Tony Dunderfelt.

Psykologi Tony Dunderfeltin mukaan tällä kaudella mukana on äärimmäisen persoonallisia ja sitoutumishaluisia ihmisiä – he ovat hyvin tietoisia, mihin ovat osallistuneet.

Ensimmäisellä kaudella sarjaan kohdistui paljon ennakkoluuloja, mutta toistuvat onnelliset loput ovat kasvattaneet luottamusta formaattia kohtaan. Tämä on rohkaissut myös vanhempia sinkkuja lähtemään mukaan.

– Olemme joutuneet miettimään ikäkysymyksiä paljon. Tällä kaudella mukaan on hakeutunut rohkeasti varttuneempaa porukkaa. Nuorten lisäksi 35–40-vuotiaita hakijoita oli enemmän kuin koskaan, Dunderfelt sanoo.

”Aiemmista suhteista ei saa olla lapsia.”

Sarjassa tullaan näkemään aiempaa vanhempia pareja, mutta jotkut kriteerit rajoittavat myös hakijoiden ikää. Yksi vanhempia sinkkuja karsiva kriteeri on muun muassa lapsikielto.

– Yksi kriteerimme hakijoille on, että aiemmista suhteista ei saa olla lapsia. Monilla vanhemmilla sinkuilla jo jälkikasvua, Dunderfelt kertoo.

Sinkut ikävöivät tavallista arkea

Parit muodostetaan rakkaushaastattelujen ja asiantuntijoiden analyysien perusteella. Tällä kaudella valittujen ihmisten keskuudessa yksi selkeä teema on omassa elämässään ja arjessaan syvemmin kiinni oleminen.

– Hakijoiden keskuudessa korostui onnellinen arki. Henkilöt ovat asettuneet jo aloilleen, ja he kaipaavat tavallista arkea ja kumppanuutta, Dunderfelt sanoo.

Asiantuntijoiden nyrkkisääntö on, että koko kolmikon pitää olla parinmuodostuksesta samaa mieltä. He luottavatkin siihen, että yhteisymmärryksellä saadaan aikaan onnellisia loppuja.

– Tällä kaudella tunteiden vuoristorataa mennään enemmän kuin aiemmin koskaan, Dunderfelt lupaa.