Jere ja Nina lähtivät reality-lomalle umpirakastuneina, mutta arki saarella taisi yllättää. Kuva: Liv

Unelmapari Jere ja Nina joutuu piinapenkkiin Temptation Island Suomen iltanuotiolla tänään. Varo juonipaljastuksia!

Moni Temptation Island Suomen viettelijäsinkuistakin on ollut sitä mieltä, että Jeren ja Ninan suhde on ohjelman ainoa, joka tulee kestämään. Tänään illalla nähtävässä jaksossa parin tulevaisuus ei kuitenkaan enää näytä ihan niin valoisalta.

Ninan läheisyydenkaipuuta helpottamaan on ryhtynyt Chico, ja sinkkumies on saanut varatun naisen viereensä sänkyyn parina yönä. Jo aiemmilla iltanuotioilla Jere on pahoittanut mielensä nähtyään Ninan kuulumisia videolta.

Iltanuotiolla Ninalle näytettävällä videolla sinkku-Hanna pohtii Ninan käytöstä.

– Sen perusteella mitä olen kuullut, että he on iltanuotiolla nähneet, mä todella toivon, että Jere ei luota liian sokeasti. Koska Jere on niin rakastunut kun vaan voi olla, ja se pitää Ninaa kuin kukkaa kämmenellä.

– Mä luulin tai luulen edelleen, et kyl meil on niinkun samat säännöt, Nina puolustautuu.

– Mun mielestä on ihan ok nukkua jonkun vieressä, ja ehkä se ei sit esimerkiksi Jeren mielestä oo ok.

Kahden vaiheilla?

Kun tulee miesten iltanuotion aika, Jere saa katsottavakseen jälleen uuden, epämiellyttävän videon.

– Ollaan nyt muutama yö vietetty yhdessä, ja kyl ihminen kaipaa läheisyyttä, kun on ollut pitkään ilman sitä, Chico kertoo videolla.

– Me ollaan puhuttu sellasista, että mitäs nyt sit sen jälkeen, jos heidän suhde loppuis ja meidän suhde alkais, minkälainen meidän suhde olis...

Ohjelman juontaja Sami Kuronen kysyy videon katsomisen jälkeen Jereltä, mitä tämä on mieltä siitä, että Nina miettii asioita kahteen suuntaan.

– Niin siis tän Chicon mielestä, Jere kommentoi.

– Kyl mä Ninalta haluaisin kysyä, et mikä siinä on semmonen juttu, et miks sitä pitäis ees miettiä, hän kuitenkin jatkaa.

Jere sanoo, ettei juttelisi samanlaisia asioita kenenkään sinkkunaisen kanssa edes ajatuksen tasolla. Yhteiset yöt saavat silti varovaisen ok:n häneltä.

– Kun mä tota Chicoo kattelen noilta videoilta, mä huomaan, että Nina ystävystyy helposti just tommosen ihmisen kanssa. Se on aivan sama, onks se mies vai nainen, mut just tommosten ihmisten kanssa Nina ystävystyy. Et kyl se on mulle ok.

Tämän illan jakson lopussa vihjataan, että Nina ja Chico olisivat olleet välillä niin läheisissä tunnelmissa, että Chicon huonekaverin on ollut pakko poistua paikalta. Onneksi aika saarella lähenee loppuaan.

Lue myös:

Vihdoin seksiä! Temptation Island -Jessica itkee ja saa Simolta haluamansa: ”Oli kyllä positiivinen yllätys”

Akin ja Annin suhde Temptation Islandissa ihmetyttää – näin he kommentoivat romanssihuhuja

Tuhoaako tämä täydellisen Temptation Island -parin suhteen?

Karismaattisen Paula Vesalan keikat ovat aina elämyksiä.

Paula Vesalan viime kesän Ruisrock-keikka nostatti kylmiä väreitä ja tanssitti samaan aikaan. Keväällä ilmestyneen Vesala-albumin biisit, kuten Tequila, Älä droppaa mun tunnelma, Ei pystyny hengittää, toimivat livenä siinä missä levylläkin.

13 vuotta sitten radiossa pauhasi Paula Vesalan ja Mira Luodin muodostaman PMMP:n hittirenkutus Rusketusraidat. Vuoden päästä parivaljakkoa ei muista enää kukaan, uumoilivat monet.

Ensivaikutelma kuitenkin petti.

PMMP:stä kasvoi 11 vuotta kestäneen uransa aikana 2000-luvun tärkein kotimainen popyhtye. Energistä duoa palvoivat sekä ostava yleisö että kriitikot, ja bändin seitsemää studioalbumia myytiin yli 400 000 kappaletta. Jori Sjöroosin sävellysten ohella kehuja keräsivät etenkin Paula Vesalan sanoitukset.

PMMP soitti viimeisen keikkansa loppuunmyydyssä Helsingin jäähallissa lokakuussa 2013. Sen jälkeen Vesalan sävelkynästä alkoi irrota lauluja myös monille muille kotimaisille eturivin artisteille.

Vain elämää nosti profiilia

Syksyllä 2014 Vesala nähtiin Vain elämää -sarjan kolmannella kaudella. Ohjelma nosti hänen profiiliaan erityisesti monipuolisena ja monet tyylilajit taitavana muusikkona. Tätä kuvaa ainoastaan vankisti viime keväänä julkaistu, moderneihin tanssibiitteihin nojannut Vesala -albumi.

Eikä hänen repertuaarinsa kangistu pelkkään musiikkiin.

Vesala on opiskellut dramaturgiaa Teatterikorkeakoulussa, musiikkikasvatusta Sibelius-Akatemiassa ja teatteri-, elokuva- ja televisioalaa Kalifornian yliopistossa. Hän on lisäksi tehnyt näyttäviä elokuvarooleja.

”Suomen lahjakkain nainen”, julisti hittiradiokanava NRJ Vesalasta viime vuoden syksynä.

Haastatteluissa Paula Vesala, 34, on kertonut näkevänsä itsensä aivan toisessa valossa. Muiden silmissä teräväsanainen, suvereeni ja itsevarma taiteilija on sanonut kärsineensä riittämättömyyden tunteesta lähes koko elämänsä ajan.

Paljastus oli yllättävä, sillä Vesala on pitänyt yksityiselämänsä aina visusti omanaan. Ehkäpä juuri samasta syystä muutaman viikon takainen uutinen Vesalan ja Rasmus-yhtyeen laulajan Lauri Ylösen avioerosta tuli monille suurena yllätyksenä.

Ruisrock: Vesala TV2 la klo 22.05.

Mikko Kuustonen keskittyi Abrakadabra-duetossa soittamaan huuliharppua.

Mikko Kuustonen valitsi Vain elämää -päivänään duettoparikseen Mikael Gabrielin. Miklu oli sanoittanut Abrakadabran lähes kokonaan uusiksi. Hän käsitteli siinä naisseikkailuitaan.

– Olen ollut kahden missin kanssa samaan aikaan, Miklu räppäsi.

Duetossa Mikko ei juurikaan laulanut, vaan fiilisteli uudistunutta ysärihittiä huuliharpulla.

Katso esitys kokonaan videolta!

2782013

Kenen esitys oli suosikkisi Mikon Vain elämää -päivänä? Kuuntele kaikki esitykset täältä.

Ohjelmaa esittävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Mikko Kuustosen Vain elämää -päivänä kuultiin 90-luvun hittejä. Mikä oli lempparisi?

Mikko Kuustonen, 56, vitsaili ennen omaa Vain elämää -päiväänsä, että olisi kiva, jos kaikki esitetyt kappaleet olisivat hänen omiaan – hän kun ei ole julkaissut musiikkia kymmeneen vuoteen. Ja olivathan ne.

Illan jaksossa Mikael Gabriel ja Anna Puu saivat kepeillä versioillaan Mikon hyvälle tuulelle. Chisu taas yllätti Mikon laulamalla Kaktusviinaa-kappaleen ilman bändiä. Hectorille Mikko oli kiitollinen, kun tämä oli valinnut Auroran.

Kuuntele kaikki esitykset ja äänestä lemppariasi jutun lopussa!

1. Mikael Gabriel: Abrakadabra 

2781986

2. Chisu: Kaktusviinaa

2781989

3. Anna Puu: Joo mä tuun

2778860

4. Hector: Aurora

2782000

5. Lauri Tähkä: Enkelit lentää sun uniin

2782002

6. Suvi Teräsniska: 11. hetki

2782005

Ohjelmaa esittävä Nelonen ja Me Naiset kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Kenen esitys oli sinun suosikkisi Mikko Kuustosen Vain elämää -päivänä?

Illan Vain elämää -jakson ensiapuharjoitukset toivat Anna Puun mieleen järkyttävän muiston.

Illalla nähtävässä Vain elämää -jaksossa vietetään Mikko Kuustosen päivää. Tähdet muun muassa treenaavat ensiaputaitoja pareittain.

Homman aloittavat Anna Puu ja Lauri Tähkä, jotka alkavat ripeästi auttaa uhreja lavastetuissa onnettomuustilanteissa. Kokemus tuo Annalle mieleen järkyttävän muiston.

– En ole koskaan joutunut elvyttämään, mutta yksi mies on kerran tavallaan kuollut mun syliin. En voinut tehdä siinä tapauksessa mitään, Anna sanoo.

– Se jaksoi sinnitellä niin kauan, kun ne ambulanssimiehet tulivat siihen viereen.

Anna kertoo, että mies kuoli avun saavuttua paikalle.

Katso video ensiapuharjoituksesta:

Anna ja Lauri ovat tyytyväisiä siihen, miten suoriutuivat harjoituksesta.

– Luulen, että meillä oli aika hyvä kokonaisvisio siitä, mitä pitää tehdä, Anna sanoo.

– Maalaisjärki pysyi, eikä ruvettu hyperventiloimaan, Lauri toteaa.

Mikael Gabriel ja Chisu ovat pari ensiapuharjoituksessa.
Mikael Gabriel ja Chisu ovat pari ensiapuharjoituksessa.

Vain elämää Nelosella perjantaisin kello 20.00.

Me Naiset ja Vain elämää -ohjelmaa näyttävä Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.